КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 234
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Мюнхен
Добре се е подготвил Емо. Чел е мнения и знае какво да говори. Различно от това в предаването.

# 1 381
Дано да възложат ролята на къртик на Евгени  Praynig Останалите са предсказуеми, но ми е интересно той как ще изпълни ролята.

# 1 382

Интересно къде е съфорумката която назидателно ни караше да МИСЛИМ ?! Mr. Green

Няма я. Посипа си главата с пепел и ритуално се самоуби  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 383
ииииииии оооооооооооо аааааааааа ъъъъъъъъъъъъъъъ

ГОвори бе, РУСЕВ!  Laughing

# 1 384
  • España

Интересно къде е съфорумката която назидателно ни караше да МИСЛИМ ?! Mr. Green

Няма я. Посипа си главата с пепел и ритуално се самоуби  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Споко !!! Имаш втори шанс при новата къртица !!!  Wink Mr. Green

# 1 385
Споко !!! Имаш втори шанс при новата къртица !!!  Wink Mr. Green

О даа, всички които си тръгнаха сега да се връщат, че имат нова къртица да разкриват!  newsm10

# 1 386
  • Мюнхен
Защо не мога и дума да му вярвам на този Русев?

# 1 387
  • in Wonderland
Дааааааааааа и още 3 месеца Къртицааа !!!!!!

Еййййй ,тез не мога да ги понасям  smile3511 smile3511 smile3511

/ Вала и Моро /

# 1 388

А защо изобщо трябва да му вярваш?  Shocked Laughing

# 1 389
Абе Мая и Жени как разпитват участници от Къртицата, а пък не я гледат. Тя Мая сега научава май, че събота вечер има лайф.

# 1 390
  • Мюнхен

А защо изобщо трябва да му вярваш?  Shocked Laughing

Не трябва, но той държи да е така. Върти, суче, ама му личи че лъже. Личи че е подготвен и засегна точно темите, за които зрителите най-много го атакуваха.
Какво искаше да каже с това, гледайте епизода от начало и ще разберете?  newsm78 newsm78 newsm78 Аз и без това започвам, защото в момента гледам без да прекъсва, а снощи хич не ставаше и се отказах.
Чакам да се срещнат Жени и Бо...

# 1 391
Какво искаше да каже с това, гледайте епизода от начало и ще разберете?  newsm78 newsm78 newsm78

Според мен искаше да каже: Нарочно отпаднах.

# 1 392
  • Мюнхен
Какво искаше да каже с това, гледайте епизода от начало и ще разберете?  newsm78 newsm78 newsm78

Според мен искаше да каже: Нарочно отпаднах.

Да де това и аз го разбрах, но защо? Кое точно го накара да се откаже? Призна си за гредата, сега и за инфаркта трябва. Саното го хвана, нали му е професия.  hahaha

# 1 393
Емо Русев чакаше да се изправи с/у Бо.И тогава да отпадне ,парите да станат повече за групата и съответно Бо да играе до края и да ги спечели тя.Той това иска и затова й каза да играе до край.Знаел е ,че Бо играе с него.А пък ,че е влюбен в нея то не си личи -то направо крещи..... Хриси явно отдавна се е премирила с неговите забежки....и тя много добре знае ,че той е влюбен в Бо.Тези театри с плаченето на Бо и Хриси като играха ..... е хайде .... има по -хубави представления...

# 1 394
Да де това и аз го разбрах, но защо? Кое точно го накара да се откаже? Призна си за гредата, сега и за инфаркта трябва. Саното го хвана, нали му е професия.  hahaha

Няма как да знам, можем да си спекулираме иначе.  Party

Сега си обясняваме вече и имунизацията му, кампанията срещу Боби, който го беше хванал на прицел и т.н.   yes

Други неща сещате ли се, които вече стават ясни след като знаем, кой беше къртица?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт