КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 226
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 365
А Боби снощи успя да омотае И и А за да му се обясняват , че уж те не знаели кой е кърта хахах .
Златка ми хареса, в обще всички гости ми харесаха, за Русев , чак пък толкова брилянтен да е, айде нема нужда.Зад него стояха психолози и цял екип, те го напътснват и той е  няколко хода пред другите, нищо гениално не виждам в него.Освен , че психолозите са видяли в него човек, който обича да живее в лъжи.

# 1 366
  • София
Хванах малко от Пуснете водата, но темата беше нещо от рода на "Заслужават ли известните да са известни", но докато имаше реклами се оказа, че Жоро и Мицич са се скарали  Mr. Green (като обичат да правят по време на реклами) и смениха темата. Марина обвини Жоро и Ивайла, че заради тях са изгубили играч като Борислав и че те били кундукторите, които решавали кой кога.. А Жоро каза, че е обидно на този етап от състезанието Мицич да е вътре, като се интересува само от гримиране и т. н.
Не съм пила кафе... толкова помня  Laughing

# 1 367
А Боби снощи успя да омотае И и А за да му се обясняват , че уж те не знаели кой е кърта хахах .

Защо им е на И и А  Mr. Green да лъжат в случая?

Супер логично си е да не искат да знаят, за да не им влияе на воденето на предаването.  Rolling Eyes

# 1 368
  • España
Тази сутрин се събудих с идеята да напиша ето това :
Ако Бориса е разкрила Русев още първите дни, много умно се залепи за него. Изучи го обстойно и си го следеше изкъсо. Браво!
Снощи мисля, че Къртицата, знаейки, че е разкрита, реши да направи единствения си полезен ход, а именно, "ритуално самоубийство". Парите нямаше да спечели, така или иначе, до финала щеше да е номиниран нон-стоп. Така излезе, като джентълмен. защити приятелката си. С две думи, мисля, че той нарочно отпадна на теста.
Аз попаднох в капана на "прекалено е очеизвадно за да е той"  и напоследък хвърлях подозрения към СанО( нищо де все още имам шанс, нали ще има нова къртица всъщност! Wink )
От снощи няма да кометнирам детайли - казали сте достатъчно само 2 щрихи:
1 .Христина, която ми беше симпатична ,общо взето......... джвакаща дъвка, абсолютно хладнокръвно доказа, че е изпечен лъжец и Киряка си отиде бадева !
2 Не съм си и мислела че ще го кажа някой ден, защото Боби никога не ми е бил сред фаворитите, но ........някак си му отива да е кифляк!

Интересно къде е съфорумката която назидателно ни караше да МИСЛИМ ?! Mr. Green

# 1 369
  • Мюнхен
И аз не мисля, че избора на Къртица е бил добър. Те го хванаха още в началото. Резултатите бяха повлияни от това, че няколко човека играха с Русев и изгърмяха. И трябваше да си тръгне защото до последно не успя да разсее съмненията.

# 1 370
Боби никога не ми е бил сред фаворитите, но ........някак си му отива да е кифляк!

Той е нова генерация мъже, натам отиват нещата, жени учете се да ставате мъже!  yes Smile

И аз не мисля, че избора на Къртица е бил добър. Те го хванаха още в началото. Резултатите бяха повлияни от това, че няколко човека играха с Русев и изгърмяха. И трябваше да си тръгне защото до последно не успя да разсее съмненията.

Значи по-скоро слаба група, която не успя въпреки ОГРОМНИТЕ съмнения да го изобличи напълно. Изплашиха се в един момент и кой беше най-изплашен? Жожиитуу..  hahaha, който така силно иска да хване къртичкътъъъъ.  doh rotfImbo

# 1 371
  • Мюнхен

Значи по-скоро слаба група, която не успя въпреки ОГРОМНИТЕ съмнения да го изобличи напълно. Изплашиха се в един момент и кой беше най-изплашен? Жожиитуу..  hahaha, който така силно иска да хване къртичкътъъъъ.  doh rotfImbo

Еми след като хора, които играят с Емо отпаднаха, няма как да няма съмнения.
Започва "Жените говорят". Емо там ли ще е?

# 1 372
  • in Wonderland
Ocaso ти си мъж на място , зная ,че ще се справиш с поздравленията Wink

Къртичката е в Терминал 7 , при Жените говорят !

# 1 373

Защо им е на И и А  Mr. Green да лъжат в случая?

Супер логично си е да не искат да знаят, за да не им влияе на воденето на предаването.  Rolling Eyes
Само ти вярваш , че не знаят, снощи когато той ги попита - " като незнаете кой е кйк ще направите нещата по интересни"- цитирам по памет те  така се омотаха

# 1 374
  • España
Боби никога не ми е бил сред фаворитите, но ........някак си му отива да е кифляк!

Той е нова генерация мъже, натам отиват нещата, жени учете се да ставате мъже!  yes Smile

Аааааа аз си имам двама сина - нЕма нужда !!! Mr. Green Който трябва - да му мисли!!!

# 1 375
Само ти вярваш , че не знаят, снощи когато той ги попита - " като незнаете кой е кйк ще направите нещата по интересни"- цитирам по памет те  така се омотаха

Е и? Трябва да спра да вярвам в нещо, ако САМО аз го вярвам?  doh

Вече как реши, че САМО аз съм така няма да питам, знам че си прав/а.  Mr. Green

# 1 376
Русев големи глупости ръси  ooooh!

# 1 377
  • Мюнхен
Христина му казала, че го мразят, а нея харесват много  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 1 378
  • Хасково
хах... потресена съм след снощи.
Ееее мен Русев ми допадаше. Но сега ще е много по-интересно.
И без това той нямаше да победи. 100% са му предложили някаква сделка от продукцията, все пак трябва да си вдигнат рейтинга...

Кой ли е следващата Къртица  newsm78 #Crazy

# 1 379
Христина му казала, че го мразят, а нея харесват много  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Е много ясно, единствено може да не харесваш Хриси, ако не е твоя.  Wink

Хриси.  Heart Eyes

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт