КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 253
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 165
Не знаех,че Валя е 83 набор  Shocked
А Моро 60 и някой.  ooooh!

1883?

# 166
 Joy Joy Joy

Виктория се пече,има много хубаво тяло  Wink

# 167
Не знаех,че Валя е 83 набор  Shocked
А Моро 60 и някой.  ooooh!

1883?
Joy Joy
Толкова е. Аз миналия сезон се учудих, изглежда на поне 50. като ги гледам и участниците се учудиха  hahaha

Дали няма Вики да е новата Марина от миналия сезон. Като гледам само как се е разсъблякла и Моро как гледа  Mr. Green

# 168
Ocaso  newsm47

Ивайла и вика :"Ти си по-малка от мен?"  Shocked

# 169
Супер са готини Валя и Моро и всички се разбират с тях. Хайде стига сте мърморили. Миналата година имаше гост участници, тази са много затворени и всеки нов човек е някакво освежаване.

# 170
  • SF
На мен миналата година тези двамата ми бяха супер скучни и излишни, дано не ги оставят до края на предаването, че ще ме отегчат сериозно.

Аз също не намирам смисъл от присъствието им.
Освен да създадат някоя интрижка за радост на екипа.

# 171
  • SF
На мен пък ми харесаха как миналия сезон правеха шоу непринудено.
Щеше да е по-скучно без тях в изолатора.

Там трябваше да ги настанят и тази година.
Или направо да си ги пратят из Европа.

# 172
Валя и Моро са там  Joy Joy Joy Joy
Започват предаване от 02,05 - ще обикалят Европа  hahaha hahaha
Дано да обикалят с Николета и Азис.

# 173
Точно преди минути изгледах Борислав на гости във '' Жените говорят'' и той ми падна още повече в очите. Говори само глупости за Емката и Бочито. За мен е ясно, че в момента ги мрази, но бива ли пак такова злоба! Освен това говори и за Евгени, който е най-достойният играч в базата...
Толкова е посредствено това момче!!!
Много от вас спряха да гледат предаването, но интересното започва от сега. Сега ще се види кой какъв играч е!
Пожелавам на групата само спечелени игри, а на К. да си вземе парите, защото определено ги заслужава Hug Hug

# 174
 Евгени пък защо да е най-достоен ?

# 175
Той е чевек на място. Това, че се разбира с Бориса, не означава, че е влюбен в нея забога!!! Heart Eyes

# 176

И аз се зачудих  Thinking

# 177

И аз се зачудих  Thinking
+1   Outta Joint

# 178
  • на 13-я етаж
Точно преди минути изгледах Борислав на гости във '' Жените говорят'' и той ми падна още повече в очите. Говори само глупости за Емката и Бочито. За мен е ясно, че в момента ги мрази, но бива ли пак такова злоба! Освен това говори и за Евгени, който е най-достойният играч в базата...
Толкова е посредствено това момче!!!
Много от вас спряха да гледат предаването, но интересното започва от сега. Сега ще се види кой какъв играч е!
Пожелавам на групата само спечелени игри, а на К. да си вземе парите, защото определено ги заслужава Hug Hug
хей, Христинче! smile3505

# 179
Не става въпрос за отношението му към Бориса,просто това,че е авторитет и всички имат респект към него,не значи че се представя най-достойно сред останалите участници  Peace

Общи условия

Активация на акаунт