КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 956
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна
От тези които останаха Емил К. е провалял най-много мисии, а сега, да наваксат разликата в сметките и да създадат конфликти за отрицателно време, ще искат мисиите да се провалят

Представяте ли си всички да откажат да са К. на Н.Николов? Simple Smile
Май имат това право!
Само Костя ще се издъни и ще се съгласи!
Иначе могат да си върнат дружно на продукцията за всичките гадости, които изядоха, изпиха и т.н. и да поставят Н. Николков в патова ситуация!
Ей тогава стана интересно! За жалост няма да се случи.

# 1 306
И аз това щях да пиша. Каменов е единственият, който се проваля и те дори му го прощават  Grinning Така че от сега и да се провали няма да има проблем за тях.

# 1 307
Много интересно беше днес. Наистина настана пълен обрат и наистина ни разтърси това предаване. Laughing
Емо ми беше един от основните заподозряни, но и аз си мислих, че е прекалено лесно да е той. Същото стана като и миналата година с Киро.
Хванаха го Русев още от самото начало. Не мисля, че той беше най-добрият избор за Къртица.
Бориса ми се издигна в очите.  Peace За разлика от Ивайла, която няма да я коментирам.
Бо и Емо направиха доста добър ход, хареса ми.  Peace Но едва ли очакваха, че Бориса ще го бие. Тя беше толкова учудена, чак и се разплака.. Според мен не е нагласено. Емил едва ли помни такива неща от началните битки. Докато Бориса може и да е запомнила нещо или просто да е уцелила отговора. Миналата година Любо също беше дал повече верни отговори от Къртицата- Киро, така че очевидно е възможно.
И хайде сега.. всичко от начало. Много ми е интересно кого ли ще изберат.  newsm78 Но сега Къртицата ще има по-голям шанс да си вземе парите. Остава малко време до финала и едва ли ще се издаде за толкова кратко време. За това трябва да изберат някой със силна психика, но и някой, който не би могъл да бъде заподозрян.

# 1 308
  • София
  А защо му беше на Русев, да каже на Гери да играе с Евгени на теста срещу Боби той нямаше интерес Борислав да остане. На Къртицата не й трябват силни играчи, които да печелят битки и пари за групата. През цялото време, той сякаш опитваше ту с Киряка, ту с Георги и когато накара Гери да играе с Евгени, беше за да изключи или потвърди и него, като евентуална Къртица.

Можеше изобщо да не дава идеи на Гергана с кого да играе, Христина също можеше да каже че не знае кой е Къртицата, а не да убеждава всички, че Киряков е кърт.

Нещо не е наред с това че той е Къртицата, и това, че Бориса предпочете тази вечер с него да играе , вместо с Ивайла.

# 1 309
Не мога да сета, но преди Евгени бил ли е копия на Русев ?

# 1 310
Не мога да сета, но преди Евгени бил ли е копия на Русев ?
Никога не е забивал копието си на Русев.

# 1 311
# 1 312
# 1 313
Тя как дойде толкова бързо в студиото?

# 1 314

Аз я закарах  Laughing, ако знаеш как фуча през полицейски барикади, няма да ти е толкова чудно.  Mr. Green

# 1 315
  • София

Ех радост... обичат се хората и това е прекрасно, а като излезе Бочко, ще настане едно обичане, една любов необяснима

Дай и онзи гиф, дето БочеТо му се метна на врата/кръста на Русев, след изолатора.

# 1 316
Дай и онзи гиф, дето БочеТо му се метна на врата/кръста на Русев, след изолатора.

шифт+делнат е

НО съм сигурен, че ще има още подобни мятания.  newsm53

# 1 317
  • София

Аз я закарах  Laughing, ако знаеш как фуча през полицейски барикади, няма да ти е толкова чудно.  Mr. Green

Даа..и едва си намери място за паркиране

пред студиото

# 1 318
За кого говориш, аз пред студиото видях само един, под мен остана.  Laughing
Да не си била ти с мерджана?  Hug

# 1 319
Като гледам Къртицата 2 тепърва започва, имаше едно яко разтърсване,което се отрази на рейтинга  Simple Smile Играта тепърва започва - ще стане интересно, защото всеки от тях се бори за финал, а продукцията ще прецака  някой като му даде роля на къртица. Ще има ревове май пак...

Общи условия

Активация на акаунт