КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 61 999
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 290
Наистина нещо пак ни убягна.Май са им дали някой лев,иначе за какво ще го правят и то в последния момент....  Rolling Eyes

За да върнат интригата и за да може К. тази година да си вземе парите.Да знаеш следващата Къртица ще е нашия човек Саното,сигурна съм вече  Joy

# 1 291
А какво ли става сега в къщата...?  newsm48
Още не знаят. Казаха, че утре ще им съобщят и ще ни покажат реакциите им в понеделник, а във вторник новата церемония.

# 1 292
Наистина нещо пак ни убягна.Май са им дали някой лев,иначе за какво ще го правят и то в последния момент....  Rolling Eyes

За да върнат интригата и за да може К. тази година да си вземе парите.Да знаеш следващата Къртица ще е нашия човек Саното,сигурна съм вече  Joy
Joy  Joy Дано да е той или Бориса да излезе преди него,че иначе губя баса за 50лв  Joy

# 1 293
Тя Бориса сама пожела да е къртицата каза,че има всички качества и според мен е права..

# 1 294
  • София
Ако Бориса е къртицата, може би предпочита да жертва приятел, пред това Ивайла наистина да я е разкрила.
Това е единственият логичен вариант, който ми хрумва за решението да играе срещу Емил.
Този път и аз съм без думи.
Каква е идеята на Бориса?

Интересно,какво ще отговори,ако я попитаме?????

# 1 295
# 1 296
Или Сано, просто защото е актьор и ще влезе добре в роля или Бориса, защото колкото и кухо парче да е ще успее да се справи да е двулична.

# 1 297
  • out of space
Още не знаят. Казаха, че утре ще им съобщят и ще ни покажат реакциите им в понеделник, а във вторник новата церемония.

Никога не би приел! Забрави.  Naughty

# 1 298
  • София
Много ми е интересно сега Бориса с какви очи ще погледне Евгени и Сано, останалите си «приятели», като се върне в базата и им каже, че е «отстреляла» «приятеля» си Емо Р. Дали ще им сподели, че го е победила с 9 верни отговора или ще смотолеви, че Емо Р. се е предал доброволно?! Поне да ѝ се възхищават оставащите 3 седмици и да ги направи за смях на хората отвън, които гледат.
Красива жена е, на черното – бяло не мога да кажа. Но на «предателство» от «приятел», никога не бих простила! Ама разни хора – разни идеали, Алеко го е казал!
Той Русев искал да възпита децата си да станат като Бориса.....Думи нямам!
Не харесвах Емил Р, но мразя к..... номера!

Сега играта си започва отначало! Няма време и който и да направят К. има реален шанс да си прибере парите (колкото-толкова). Така че да видим, Н.Николов на кого иска да ги даде!? Simple Smile
То ако втора година публиката прибере парите на К., няма да намерят участници за 3 –ия сезон!

# 1 299

Никога не би приел! Забрави.  Naughty
Кой не би приел?

# 1 300
  • Варна

+1 много ще се изкефя така да се случи, защото Сано заслужава, НО от друга страна заслужава да спечели формата, защото парите са повече Simple Smile

# 1 301
Някой който ЛЕСНО ще се издаде, да направят с 3 седмици докрая нова къртица някой с качества?  newsm78

# 1 302
  • София
Някой,който е подготвен по темата преди предаването. Simple Smile
Изградил си е поведение,позагубил е някоя битка и няма да се промени коренно,че да го сочат с пръст.

# 1 303
Бориса заби копието си на Емил Русев, защото беше решила да излезе, не очакваше да бие на теста. Въпреки че има да  работи много върху себе си, като поведение, отношение към околните и много такива дребни неща, не може да и се отрече, че е принципна, честна и свястно момиче, което си заслужава уважението.  

# 1 304
  • София
Представяте ли си всички да откажат да са К. на Н.Николов? Simple Smile
Май имат това право!
Само Костя ще се издъни и ще се съгласи!
Иначе могат да си върнат дружно на продукцията за всичките гадости, които изядоха, изпиха и т.н. и да поставят Н. Николков в патова ситуация!

Общи условия

Активация на акаунт