КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 62 000
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София

На Жоро проблема определено му беше това,че Ивайла си заминаваше
Не му беше това проблема!Наистина Евгени не постъпи мъжки,той кога ли е постъпвал?!Като мъж не можа да поеме тежестта на решаващия вот.В този ред на мисли Бориса без да се усети  го злепостави, поемайки като истински "пич" Wink тази отговорност!
Приемам,че Бо го злепостави по този начин.Дали Евгени постъпва мъжки или не не мога да съм 100% обективна,затова не го коментирам.Но защо Жоро не избухна така,когато Евгени се спаси,забивайки копието си на Борислав.Едва ли  е толкова възмутен и не се е сблъсквал с лицемери и с немъжко поведение и т.н,че чак и сълзи.Това си е мое мнение и аз така видях нещата,не го натрапвам на никого само споделям

Жоро вижда много истини, но за съжаление за мен, не ги разкрива на момента, а доста по-късно - и като например, когато Ивайла е застрашена. Той ако не се бе вбесил на нещо си, което ще ни покажат в понеделник, нямаше да каже и това на Евгени.

# 1 276
Единственото нещо, което на мен ми се наби в очи и ми подсказа, че точно Русев най-верочтно е къртицата, беше толкова лесното излизане на Христина от играта. Всички виждат колко амбициозна е, поведението и беше крайно нелогично. Това за мен беше най-необяснимото и нелогично действие в играта. никакъв спор, никаво обсъждане...странно. Но както всички и аз не бях сигурна. Докато не изгледах днес видеото с Бориса, която реагира толкова остро на думите на Сано.. Тя много издаде Русев в това видео, според мен. То не било хуманно, разпъвали я на кръст тая къртица..Русев е сбъркал, че и е казал. До голяма степен тя го издаде.

# 1 277
В момента рева с цяло гърло. Емил си тръгна, а не трябваше така да става:-(.
Той си изигра перфектно ролята. Евгени ми се въздигна вече на пиадестал:'(O:-)O:-)
Бо показа, че е мъжко момиче;-). Не, че съм се съмнявала някога в това:-)
Тя можеше да спаси К. и да премахне Ивайла, но предпочете да играе мъжки.Grinning
За първи път видях сълзи в очите на Сано, който искам и да спечели този формат. Той е най-достойния:-!:-!
T_TT_T

Ти кое предаване гледаш?За първи път виждаш сълзи в очите на Сано?!?За ПЪРВИ?!?

И би ли ми отговорила,с кое свое действие Евгени ти се "въздигна на пиЕдестал"?

Виждам,че тук доста се филмират някои от вас.Търсят под вола теле.Наистина ли мислите,че тези хора вътре са толкова добри актьори и биха изиграли такъв сценарий,в какъвто се съмнявате,че продукцията ги е вкарала.Според мен Жоро беше изключително искрен тази вечер.Разрева се заради силното си чувство за справедливост.Просто понеже обстоятелсвата не позволяваха реакцията му да бъде такава каквато му се искаше,емоциите избиха в сълзи.
Бориса определено постъпи мъжки.За разлика от Евгени. Peace

# 1 278
Сега най-интересният въпрос е кой ще е новата Къртица.
Аз преди време бях писала, че масово се забравя, че все пак главната цел на къртицата е да съботира и съответно се подозират много играчи, които се раздават в битките на 100%.
Разсъждавайки над въпроса кой би могъл да е новата Къртица първо ми хрумна Вики - има всички качества, но до сега винаги се представя брилянтно и би станало адски съмнително ако изведнъж почне да се дъни. Реално "слабите" играчи вътре останаха двама - Марина и Каменов (не случайно те бяха в пясъчните часовници). Лошото е, че и двамата са много рискови, а Марина направо е срината психически, та остава само Каменов. За всеки друг би било адски съмнително тепърва да почне да се дъни. Плюсът за новата Къртица е, че ще трябва да играе само 2 седмици и половина (нали във вторник го избират), а не 3 месеца, та ще има много по-големи шансове да остане неразкрит.

Та така... малко материал за размисъл от един психолог Simple Smile

# 1 279
Русев повикал на разговор гл. редактор:

Русев: Мноо скучно стана тва предаване.

Гл. редактор: Така е, ко ши прайм?

Русев: Отпадам аз, ама насреща кво има за мене?

Гл. редактор: Изкарваме ся едно видео и после правим нова къртица, накрая ти ше си с печеливш СМС. Ше ги изгърбим с мега трудни игри докрая.

Русев: В играта съм.

# 1 280
  • София
След тази скучна седмица, в която от 100 кладенеца вода извадихме да си разнообразим, такава кулминация направиха, че…...
На мен пък държанието на Бориса ми изглеждаше доста актьорско, игра си тя на живот и смърт – да остане. Ако искаше да се жертва, (както се опита да ни покаже) за Русев, нямаше да отговори правилно на 9 въпроса и разлика във времето 8 секунди ли беше? Така им го бодна Бориса на семейство Русеви! Даже и Христина се жертва, ама заради мъжа си, не заради Бориса!
И сега те я обичат! Пък тя много страда, че победи!Амах от лиги! „Пич”, била! Приятели намерила! Мерси от такива приятели!
Ами да беше отговорила на 3 въпроса като не искаше да го изкара Русев, защо отговори на 9!
Влязла си била с името, видяхме я що за човек е - на най-близкия си човек го бодна в гръб!

# 1 281
  • София

Гл. редактор: Изкарваме ся едно видео и после праивим нова къртица, накрая ти ше си с печеливш СМС. Ше ги изгърбим с мега трудни игри докрая.

Русев:Ма дай и за Бо да измислим една роличка!
Гл.р.:Е,как бе,за нея ще е главната роля! Wink Laughing

# 1 282

Гл. редактор: Изкарваме ся едно видео и после праивим нова къртица, накрая ти ше си с печеливш СМС. Ше ги изгърбим с мега трудни игри докрая.

Русев:Ма дай и за Бо да измислим една роличка!
Гл.р.:Е,как бе,за нея ще е главната роля! Wink Laughing
Е как бе,Бо е тазгодишния Любо!

# 1 283
Е добре, де Бориса, значи е отговорила 10 от 10 миналият тест, когато изгони Боби.
Баси малшанса. Боби заслужаваше да я отстрани и след това Русев. Само дето, надали щяха да му го пратят някога.

# 1 284
Айде без Бо да е таз годишния Любо  Grinning Нищо общо няма с него, такова умно момче е обидно да се сравнява с толкова ограничено същество като нея.

# 1 285
Наистина нещо пак ни убягна.Май са им дали някой лев,иначе за какво ще го правят и то в последния момент....  Rolling Eyes

# 1 286
Айде без Бо да е таз годишния Любо  Grinning Нищо общо няма с него, такова умно момче е обидно да се сравнява с толкова ограничено същество като нея.
Съвсем нямах предвид това.Ставаше дума за "схемата" в която евентуално са се вкарали Русев и гл редактор.Смятам,че тази година Бориса ще спечели парите Peace

# 1 287
А какво ли става сега в къщата...?  newsm48

# 1 288
Сега най-интересният въпрос е кой ще е новата Къртица.
Аз преди време бях писала, че масово се забравя, че все пак главната цел на къртицата е да съботира и съответно се подозират много играчи, които се раздават в битките на 100%.
Разсъждавайки над въпроса кой би могъл да е новата Къртица първо ми хрумна Вики - има всички качества, но до сега винаги се представя брилянтно и би станало адски съмнително ако изведнъж почне да се дъни. Реално "слабите" играчи вътре останаха двама - Марина и Каменов (не случайно те бяха в пясъчните часовници). Лошото е, че и двамата са много рискови, а Марина направо е срината психически, та остава само Каменов. За всеки друг би било адски съмнително тепърва да почне да се дъни. Плюсът за новата Къртица е, че ще трябва да играе само 2 седмици и половина (нали във вторник го избират), а не 3 месеца, та ще има много по-големи шансове да остане неразкрит.

Та така... малко материал за размисъл от един психолог Simple Smile
И на мен това ми е най-интересното. Реално обаче, продукцията може да подпомага новата Къртица, като им дава супер трудни мисии, така че да не се разбере, че новата Къртица ги дъни. За мен Марина и Каменов не стават, те са прекалено първосигнални и няма как да се разчита да са в тази роля. Вики и тя е малко драсни- пални клечица, така че тези тримата ги изключвам.  Вероятните заподозрени са останалите шестима - Бориса, Ивайла, Георги, Сано, Евгени или Костя. Въпреки, че тука много хора подозираха Костя, аз не мисля, че той може да влезе в тази роля. Може би защото сме една зодия с него, но наистина му вярвам на това, което каза- че не може да се прави, веднага ще му проличи, изключвам и него.
Останалите петима могат да бъдат в ролята на къртицата и е интересно, кой от тях ще изберат. Това са моите разсъждения  за сега.

# 1 289
EEE познах кой е къртицатаааа. Хора, не подценявайте жокерите, на 90% си отговарят на истината. Тестовете са много несигурен начин за определяне на К. от зрителите. Още от самото начало беше заложена двойката, а Емил често е бил в подобна цифра.  Rolling Eyes
Жалко за Боби, но беше обречен и щеше да си замине или миналата седмица, или тази, ако беше останал и играл.
Неочакван обрат, но на човека не му се връщаше в изолатора, уцелиха един от страховете му и хоп ... аривидерчи.  Hug

Супер. Може ли за блондинките да споделиш как се свързваха жокерите с Русев?

Да, накратко ще се опитам да ги обясня според моите предположения.

Русата перука = салона за красота на жена му (семеен бизнес ли е, не се сещам, затова сложих само жена му).

Тениската= има бизнес с американци, от 1994, което съвпада с американското лято от '94 и гадината Русев го използва за заблуда да изгони Киряка, успешно, разбира се.

Палиндром = огледален образ, което само по себе си сякаш крещи "Аз съм си старата къртица" + паралелните му връзки с Х. и В.

Списанието с Вини Джоунс= в подзаглавието на статията се споменава за сърдечен арест, а нима не се случи точно това на Русев?!? Оттогава го подозирам, честно казано. Но участниците изобщо не си направиха труда да вникнат в символиката на заглавието и подзаглавието.

Телевизор Опера= животът му е като латински сериал, а на английски сериал в превод на български е "сапунена опера". Лесно за разадаване, но не и от участниците  Laughing Пък и Сано непрекъснато дуднеше, че играта се е превърнала в бразилски/венецуелски сериал.

АВВА= това беше най-важният жокер за мен. В седмицата, в която излезе жокерът, се оказа, че шведската група чества 40-годишнина от създаването си. Русев прави 40 години лятото, а и в един лайф се оправдаваше, че е 40-годишен татко и затова не се справя добре в мисиите. Има две семейни двойки в АББА, известни с това, че са си разменили партньорите, жените от групата са с руса и черна коса и напомнят на любовния триъгълник: Христина (относително руса) и Виктория (чернокоса).

Куфарчето, боксовите ръкавици и камъчетата. Куфарчето ми напомня на козметично, а такива принадлежности се използват в салоните за красота, нали? Камъчетата символизират двете деца на Дъкфейс, а боксовите ръкавици - борба за нещо, изправяне пред трудности.

Шишарките= чисто и просто е скиор от години, нали участниците се усъмниха в Христина и ската й, която не беше добре закопчана, но не го вързаха с шишарките, а  със Сано и Бориса. Шишарките бяха изсъхнали, а не зелени, доколкото си спомням.

Дано не съм отегчила повечето форумци.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт