КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 62 028
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 245
Нарочно два от въпросите бяха за много стари мисии, за да има шанс Бориса и да настъпи този обрат, който Къртицата заяви, че иска да настъпи.

# 1 246
Цитат
Да добавя,че винаги досега бях с негативно отношение и към Георги и към Каменов,но тази вечер и двамата ме изненадаха приятно.Специално респект голям за Георги,който каза на Евгени истината,която и много от нас видяха.

Евгени се беше влюбил в Къртицата или е знаел кой е и са му обещали от наградата. По-друг начин не си обяснявам тази негова любов към Емо и Бочко.

# 1 247
  • Мюнхен
"Смарт", 12as12, 135, 20666, @lpin@, alex_pt, allexa.7, Amira_BG, anideni, avalancha, avicom, balgara, benig, Bling-a-ling, bonetti, Cheryl91, darq doncova, desitka*, dido1302, dyvaromi, elisan., evangeline, Find What You Love, Fujiwara, ganu6ka, gerdam, gerido, ibd, jazzy32, jivka bs, kavkaz, KokoMira, Krasima84, lidi81, Loren@, maminka_yoan, mimoni ♥, mon_shery, naadddiia, penmari, purko88, Radika, realmama, rissse, rochi, Ruminaaaaa, rusty_d, scrye, Sissie, Skrekkelig, stefanel, sveta29, s_s_ivanova, themtrx, the_mole, Tinkatink, Tsveti Ivanova, Varnenka80, vessyto., Yandariny, Zlatina Ivanova, Амая, Гонджа, Дейзи-, дива коза, Колди, Лейди Мармалад, Люксен, Л_Дани, Михи, охо бохо, Пипи_, рибичка, Шипка, Шушон, _InkA_ (+ 44 Скрит/и) и 147 Гости преглежда(т) тази тема.

Лудницааа!!!

Аз го написах още когато Бориса забоде копието на Русев. Останах с впечатление, че Иван знаеше, че Бориса ще направи това, както и Русев. Всички очаквахме тя да бодне на Ивайла, а Иван каза "Не се знае, да очакваме неочакваното"

# 1 248
  • Pleven, Bulgaria
Според това което Русев каза,че Бо е отишла и му е казала още първите седмици,че той е К,ако е вярно разбира се,би трябвало само той да е къртицата и да не е сменяна.
Сега ще сложат МАрина,Каменов или Сано според мен.
А дали и Евгени не е знаел със сигурност и за това толкова да не искаше Бо и Русев,защото другите подозират но се лутат общо взето през всички
Сега като се замислям и Ивайла от къде беше толкова сигурна,че ще разкрият К и тези 2500 ще са без значение.Явно е вярвала,че ще им подскажат доста.Но да не се вкарвам в толкова филми.Хареса ми обрата  Laughing но трябваше малко по-рано да го направят

# 1 249
  • София
Беше толкова очевидно, че никой не го очакваше Simple Smile
Да,точно това и аз си мислех през цялото време  hahaha
Беше скучно очевидно! Confused

# 1 250
В момента рева с цяло гърло. Емил си тръгна, а не трябваше така да става:-(.
Той си изигра перфектно ролята. Евгени ми се въздигна вече на пиадестал:'(O:-)O:-)
Бо показа, че е мъжко момиче;-). Не, че съм се съмнявала някога в това:-)
Тя можеше да спаси К. и да премахне Ивайла, но предпочете да играе мъжки.Grinning
За първи път видях сълзи в очите на Сано, който искам и да спечели този формат. Той е най-достойния:-!:-!
T_TT_T

# 1 251
  • Ямбол
107 Потребители и 129 Гости преглежда(т) тази тема
Я, то толкова потребители се събират в цял един друг форум, а тук само в тази тема.

Сега въшките на Ивайла ще се надигнат до небесата, защото ще каже - видяхте ли, аз ви казах да я открием къртицата и да ѝ вземем парите.
И Георги беше сигурен, че е Емил.

# 1 252
Сега майтап да изберат Марина за нова К.  hahaha

# 1 253
  • София
26 човека в нашата анкета са го открили. Поднасям своите поздравления!
Вече са 27  Grinning
Моля ви спрете анкетата!

# 1 254
Тя пък Бориса много умна, та го разбрала още на първата седмица.
След като емоцията поотмина, мисля че наистина нещо ни излъгаха. Извъртяха нещо, но не знам точно какво.

# 1 255
Добре де какво сте очаквали ? Сега сте разочаровани, че сте го били познали. Могат ли от продукцията да предвидят какво ще се случи в самото шоу. Кой ще подозира Русев, кой не. Когото и да бяха избрали все някой щеше да го е познал и да е разочарован. Според мен този сезон е доста по-интересен от предишния по отношение на Къртицата. Всички щяхме да сме като поляни с вряла вода, ако Каменов или Марина са били Къртицата от самото начало, но нали се досещате какъв риск е това. Вие, ако сте режисьори дали бихте го поели ?

# 1 256

Останах с впечатление, че Иван знаеше, че Бориса ще направи това, както и Русев. Всички очаквахме тя да бодне на Ивайла, а Иван каза "Не се знае, да очакваме неочакваното"

Да, Русев със сигурност знаеше, тъй като думите му към Бориса бяха "Правим го". Част от "плана" явно. Колко да е случайно, че Бориса беше човекът, от когото зависеше всичко накрая...  Grinning От друга страна, ако следваме тази логика, колко голяма пък е била вероятността останалите останалите копия да бъдат разпределени точно по този начин и "планът" да бъде реализиран... Хм! Whistling

# 1 257
А Бориса само как го разви скандала, че Ивайла и Сано видиш ли са се усъмнили, че от "филма" се вижда, че е Бориса и нейните ръчички. Бо искаше да направи скандал, да стане интрига, да не номинират другите Русев, а пак да се номинират по лични причини.

НЯкой няма ли да направи нова тема???

# 1 258
  • Pleven, Bulgaria
Предпочитам Марина,която е с леки проблеми и много се впряга и издребнява и Каменов,който простее да спечелят отколкото Ивайла или Жоро,които тази вечер ми паднаха доста в очите,повече и от Евгени,но аз си го харесвам.
На Жоро проблема определено му беше това,че Ивайла си заминаваше

# 1 259
26 човека в нашата анкета са го открили. Поднасям своите поздравления!

Поздравленя и за Русев. Вижте само какво разпределение:

Общи условия

Активация на акаунт