КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 62 027
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Ямбол
26 човека в нашата анкета са го открили. Поднасям своите поздравления!

# 1 231
Обаче се замислих за нещо. Единствения човек на номинациите днес, който не влезе в лични спорове и просто отиде и номинира, своето подозрение за къртица беше Каменов. Накрая ще излезе най-умният наистина. Браво на човека. Тези вътре обаче не ги виждам, как ще се справят от тук нататък. Толкова са се филмирали, че който поеме задачата за къртица ще изпуши тотално. Друго е като Емил Р. да си се подготвял цели три месеца и да си градил стратегии за това. Сега всички вътре са свикнали с мисълта, че не са къртици и като вкарат някого във филма, той ще се побърка.
Ще става интересно...

# 1 232
Редно е да направят епизод, в който ще покажат всичко с Русев.
Как е провалял мисии, какво са си говорили.
Той ли е бил първата Къртица и жокерите.
Не го ли направят, няма да ми е приятно.
Новата Къртица е леко прецакана...малко пари, но пък има шанс да се дъни докрай.
Мисля, че за да спасят Евгени, ще го направят Къртица.
Защото иначе си му бият копията, то е ясно.

# 1 233
  • София
Сбъдна ми се мечтата да видя вариант,в който Къртицата си тръгва.
Не подозирах Емо,отхвърлих го още в началото,дано позная следващата,но времето е твърде малко.
Имам чисто технически въпрос към хората ,гледали италианската версия.
И там ли след "проговарянето" Къртицата си тръгва?
Важно ми е да знам как ни филмират по-точно сценаристите Simple Smile

# 1 234
  • Мюнхен
Любчо пак позна! А иначе думата "Разтърсване" има 11 букви, а Русев е 11 от ляво на дясно. Сега ще е интересно. Прекалено рано беше разккрит Русев, май още на втората или третата седмица. А според мен, той не се справи добре и което не ми харесва, е той е казал на Бо, че е К. Сигурна съм в  това. Кирил Е. Миналата година успя да го скрие от Тошко, най-близкият му човек.

# 1 235
  • sofia
Познах Къртицата!!!

# 1 236
Бориса й е станало ясно, че вече е номинирана 2 пъти от зрителите, сега дори да бие на тест и да остане, другата седмица пак ще е на пангара. И при положение, че знае Русев че е къртицата, решава да забие пред него, така и така ще отпадне поне да е от къртицата. А за Русев е ясно, че бие ли Бориса на теста тази вечер, за всички, вече ще стане ясно, че е той.

# 1 237
Добре де къртицата как така губи на теста?Нали си знае всичко за себе си?
Този сезон ми е мн.селяндурски.Учудена съм,че са избрали този противен тарикат за къртица.
Как така продукцията не знае какво ще стане с парите на сегашната къртица?Би трябвало да отидат в сметката на новата къртица.

Искам да те видя тебе в играта дали след 2 месеца,    ще помниш първата битка и кой ти е бил в отбора. Било е на късмет, не видя ли, че се замислиха и се опитаха да се сетят. След толкова битки хич не е  лесно да се сетиш с кой си бил в отбор в първата битка. Все едно не сте гледали първия сезон как Любо даде повече верни отговори от Киро. Като почнете да се вайкате като пенсионерки,че продукцията ви мами,направо бяс ме хваща. Малко с ясен акъл разсъждавайте. Имаше си защо всички да го подозират, беше си доста прозрачен. А и е единствения човек с който можех да свържа жокерите. Подозирах Георги,ама и един жокер не можвх да навържа с него.

# 1 238
Красавице,поздравления  smile3501
Аз не мислех,че може да е човек подозиран още на първата седмица,да отначало имах подозрения  към него,ама си викам не може да е толкова лесно.
Бях сигурна,че е Сано  Joy Сега ми се струва смешно всичко,което съм писала като подозрения за Сано,дори и за Евгени  Joy
Малко се разочаровах  smile3516

# 1 239
  • Мюнхен
26 човека в нашата анкета са го открили. Поднасям своите поздравления!

Аз гласувах за него, но не бях сигурна. Така че не заслужавам поздравления. Искаше ми се да е той.

Красавице браво  Hug Hug Hug  bouquet

# 1 240
Лиляна, нищо не нагласям, обяснявам логичната стъпка, която миналата година обсъждахме в темата, тази година я бях установила отново, но духа на темата не провокираше да я коментирам, точно заради коментари като твоите.
Споделям го сега, защото ще е интересно дали и в трети сезон ще се потвърди, а в темата има хора, които коментират играта и споделят собствените си съмнения, а не се занимават само ехидно да коментират, чуждите мнения и съмнения.  Очевидно логиката и наблюденията ми бяха правилни и  намирам за нормално да споделя линията на мислите си, ако ще и да ми  се обясни, че сега си нагласям.

# 1 241
  • София
"Невероятен" обрат!"Пичът" Бориса изненада дори и себе си със забиването на копието на Русев   Laughing.Евала,много е добра,даже и Кърта успя да елиминира. Laughing Колко ли и дадоха за тая маневра newsm78?

Според мен,новата къртица успешно ще си вземе парите,защото няма за кога да я разкриват!
Жорката тая вечер много ми хареса. Поне вече си имам фаворит за спечелване на парите.

п.п.Въпросите на теста бяха такива,че не се отнасяха толкова до Къртицата,колкото до останалите играчи и игрите.Така дадоха шанс къртицата да бъде разкрита /което всъщност беше и замисъла,според мен/!

# 1 242
Виждате ли сега, че не е хич лесно на тези хора да определят някой за Къртица. Хора като Каменов и Марина са твърде рискови за да им поверят тази роля. Ще се изненадам, ако в бъдещи сезони на предаването, а  дано да има такива, поверяват ролята на емоционален човек. И Русев, и Киро са много удачни варианти за съжаление на зрителите обаче лесно разгадаеми.  

# 1 243
Да добавя,че винаги досега бях с негативно отношение и към Георги и към Каменов,но тази вечер и двамата ме изненадаха приятно.Специално респект голям за Георги,който каза на Евгени истината,която и много от нас видяха. Peace

# 1 244
Беше толкова очевидно, че никой не го очакваше Simple Smile
Да,точно това и аз си мислех през цялото време  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт