КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 62 038
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 215
Страшен пич е Бориса, за скромните си 23 години е изключително проницателна, пряма и изобщо не е глупава.
Само сравнете поведението й с това на Ивайла, дето първо остана заради дъщеря си, а пет минути по-късно каза, че искала да си ходи ooooh! Бориса е знаела, че излизайки срещу Емил си тръгва и въпреки това застана като пич и му заби копието. Евалла на това момиче, евалла и на него.

# 1 216
  • София
как може да не знаят на кой ще дадат тези 45ооолв.?
Аз не чух много добре какво обясниха, ама не е ли логично тези пари да останат за новата къртица....  Така или иначе остават само три седмици до края, няма как новата К да събере кой знае какви пари без да бойкотира очевидно мисиите! А и останаха съвсем малко хора, съвсем ще е лесно да се следят!

# 1 217
Аз изобщо не съм гледала жокерите. На Русев цялото му поведение крещеше Аз съм къртица. Дори не е нужно да му гледаш игрите. С всяка дума, жест и мимика се издаваше. Говорих ама кой ме слуша. Българинът много обича да търси под вола теле, а не вижда очевидното

# 1 218
Глупости на търкалета и долни инсинуации, и продуцентски манипулации и нагаждации - всичко това е толкова нагласено, че няма накъде - след миналата седмица, където явно Боби е победил в теста, обаче "мормороните" леко са преиначили резултата от теста (те така или иначе си побутват Бориса) и отзвука в нета си беше огромен и доста хора се заканиха да не продължават да гледат тая "венецуелска" драма, та решиха сега да правят театро- първо циганорите влизат, после Кърта ги моли, разбираш ли ти, да прави революция, че и го заснемат, че и Ивайла гледа всичко, е то такова нещо направо си е за Холивуд братче - хе хе и накрая "патешкия образ" отива на тест и се предава, знаейки че губи парите, и няма за него хонорар - а може би има....?! Та така, мили ми смехурко и вие драги зрители, гледайте си до насита как единия марамот завива шоколад, а другия пие бира  Mr. Green

# 1 219
Красавице, дано да четеш. Поздравления!  Hug

# 1 220
И Бориса и Христина са знаели кой е къртицата!

# 1 221
В интерес на истината, обаче и тази година хинтовете на сайта се вързаха. Русев беше вторият играч в листата на първата колона. Второто римско в надписът на Къртицата също е натрапчиво, после всички препратки с натрапващо се две, директно водеха към него.
Миналата година с Киро, които беше седми, имаше същото повторение и натрапване на седмицата.
Сега вече става наистина интересно, защото всички вътре са  толкова  в джаза, че просто не виждам кой как ще влезе в ролята на къртицата. Много хубаво стана, че го разкараха Русев и без това беше вече скучно с него.

# 1 222
Цитат
Глупости на търкалета и долни инсинуации, и продуцентски манипулации и нагаждации - всичко това е толкова нагласено, че няма накъде - след миналата седмица, където явно Боби е победил в теста, обаче "мормороните" леко са преиначили резултата от теста (те така или иначе си побутват Бориса) и отзвука в нета си беше огромен и доста хора се заканиха да не продължават да гледат тая "венецуелска" драма, та решиха сега да правят театро- първо циганорите влизат, после Кърта ги моли, разбираш ли ти, да прави революция, че и го заснемат, че и Ивайла гледа всичко, е то такова нещо направо си е за Холивуд братче - хе хе и накрая "патешкия образ" отива на тест и се предава, знаейки че губи парите, и няма за него хонорар - а може би има....?! Та така, мили ми смехурко и вие драги зрители, гледайте си до насита как единия марамот завива шоколад, а другия пие бира  

Гениална логика. Ами не гледай като не ти харесва бе, разбирачо.

# 1 223
Добре де къртицата как така губи на теста?Нали си знае всичко за себе си?

Миналата година на края Киро също имаше грешки в ттеста.Според мен е сгрешил на първите въпроси.
Ох, той десетки пъти каза, че повече не иска да стои в изолатора.
Не знам дали помнте един разговор между него и Христина, когато тя се яви на тест срещу Бориса. Христина го накара да й обещае, че ще остане до финала и неговите думи бяха "ще си изляза на ... май (не помня датата). Всъщност, тогава й е казал индиректно, че той е къртицата.

# 1 224
  • Ямбол
В интерес на истината, обаче и тази година хинтовете на сайта се вързаха. Русев беше вторият играч в листата на първата колона. Второто римско в надписът на Къртицата също е натрапчиво, после всички препратки с натрапващо се две, директно водеха към него.
Миналата година с Киро, които беше седми, имаше същото повторение и натрапване на седмицата.
Сега вече става наистина интересно, защото всички вътре са  толкова  в джаза, че просто не виждам кой как ще влезе в ролята на къртицата. Много хубаво стана, че го разкараха Русев и без това беше вече скучно с него.
Сега като се знае вече, всеки може да си ги нагласи.

# 1 225
Глупости на търкалета и долни инсинуации, и продуцентски манипулации и нагаждации - всичко това е толкова нагласено, че няма накъде - след миналата седмица, където явно Боби е победил в теста, обаче "мормороните" леко са преиначили резултата от теста (те така или иначе си побутват Бориса) и отзвука в нета си беше огромен и доста хора се заканиха да не продължават да гледат тая "венецуелска" драма, та решиха сега да правят театро- първо циганорите влизат, после Кърта ги моли, разбираш ли ти, да прави революция, че и го заснемат, че и Ивайла гледа всичко, е то такова нещо направо си е за Холивуд братче - хе хе и накрая "патешкия образ" отива на тест и се предава, знаейки че губи парите, и няма за него хонорар - а може би има....?! Та така, мили ми смехурко и вие драги зрители, гледайте си до насита как единия марамот завива шоколад, а другия пие бира  Mr. Green
Ама явно и в твоята глава е голям "филм"!

# 1 226
Глупости на търкалета и долни инсинуации, и продуцентски манипулации и нагаждации - всичко това е толкова нагласено, че няма накъде - след миналата седмица, където явно Боби е победил в теста, обаче "мормороните" леко са преиначили резултата от теста (те така или иначе си побутват Бориса) и отзвука в нета си беше огромен и доста хора се заканиха да не продължават да гледат тая "венецуелска" драма, та решиха сега да правят театро- първо циганорите влизат, после Кърта ги моли, разбираш ли ти, да прави революция, че и го заснемат, че и Ивайла гледа всичко, е то такова нещо направо си е за Холивуд братче - хе хе и накрая "патешкия образ" отива на тест и се предава, знаейки че губи парите, и няма за него хонорар - а може би има....?! Та така, мили ми смехурко и вие драги зрители, гледайте си до насита как единия марамот завива шоколад, а другия пие бира  Mr. Green
Ама явно и в твоята глава е голям "филм"!

# 1 227
Ники Николов е на всички лайфове.
Шушон, много ясно, че е на всички лайфове, ма не седи сред играчите трескаво да обсъжда нещо с тях на терена.
 Не ме интересува какво ще кажат всички, че са подозирали, моите мнения са в профила ми, не съм писала в други теми и който иска може да отвори и да провери, че  категорично си твърдях, че е Русев, просто защото му личеше и беше очевидно.

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 00:22 от Кифлата

# 1 228
  • София
И това беше нагласено според мен. Защо не попитаха Русев дали е бил къртица от самото начало?

# 1 229
Хора в шок съм,в същото време безкрайно съжалявам,че Русев отпадна.Беше ми един от любимците.И аз през цялото време намилам,че е Саното  Joy Сбърках,както и миналата година  Crazy Нищо,новата къртица вече ще е Сано . Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт