КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 62 025
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 200
Русев беше слаб актьор, и е льольо издъни се и всички го разкриха, просто нямаше шанс за това си тръгна. Предполагам, че са му предложили пари да си тръгне, защото и без това вече в играта нямаше тръпка. Не знам дали ви направи впечатление, но на днешното изпитание Ники Николов беше на терена.

# 1 201
И какво стана сега, Русев се предал а? Очевидно Бориса е играла с Русев. Е може ли Бориса да даде повече правилни отговори, бе айде моля ти се

# 1 202
EEE познах кой е къртицатаааа. Хора, не подценявайте жокерите, на 90% си отговарят на истината. Тестовете са много несигурен начин за определяне на К. от зрителите. Още от самото начало беше заложена двойката, а Емил често е бил в подобна цифра.  Rolling Eyes
Жалко за Боби, но беше обречен и щеше да си замине или миналата седмица, или тази, ако беше останал и играл.
Неочакван обрат, но на човека не му се връщаше в изолатора, уцелиха един от страховете му и хоп ... аривидерчи.  Hug

# 1 203
сега вече ВИКИ ДЖУМПАРОВА може да бъде КЪРТИЦА!!!!!! ДОРИ МАРИНА МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!

# 1 204
  • Sofia
как може да не знаят на кой ще дадат тези 45ооолв.?

# 1 205
Добре де къртицата как така губи на теста?Нали си знае всичко за себе си?
Този сезон ми е мн.селяндурски.Учудена съм,че са избрали този противен тарикат за къртица.
Как така продукцията не знае какво ще стане с парите на сегашната къртица?Би трябвало да отидат в сметката на новата къртица.

# 1 206
как може да не знаят на кой ще дадат тези 45ооолв.?
Защото те ще идат при новата къртица

# 1 207
  • out of space
EEE познах кой е къртицатаааа. Хора, не подценявайте жокерите, на 90% си отговарят на истината. Тестовете са много несигурен начин за определяне на К. от зрителите. Още от самото начало беше заложена двойката, а Емил често е бил в подобна цифра.  Rolling Eyes
Жалко за Боби, но беше обречен и щеше да си замине или миналата седмица, или тази, ако беше останал и играл.
Неочакван обрат, но на човека не му се връщаше в изолатора, уцелиха един от страховете му и хоп ... аривидерчи.  Hug

Супер. Може ли за блондинките да споделиш как се свързваха жокерите с Русев?

# 1 208
Е, да бе, то сега всеки ще каже бях сигурен, че е той, нищо, че се е колебаел за още 2-3! Включително и аз съм така!
А това за плана, който спомена вчера в разговора с продуцента, дали ще кажат какво точно е имал предвид?

# 1 209
Ники Николов е на всички лайфове.

# 1 210
  • IT
Добре де къртицата как така губи на теста?Нали си знае всичко за себе си?

Миналата година на края Киро също имаше грешки в ттеста.Според мен е сгрешил на първите въпроси.

# 1 211
Еми стана това, което трябваше да стане.
Интересно, сега дали ще направят епизод как е саботирано.
Интересно, дали Русев е бил първата къртица,
Абе стана интересно.
Играта се обърна, дали това не беше обрата на събитията?

# 1 212
  • Pleven, Bulgaria
Чудно ми е само защо Русев реши да се откаже.
Беше ясно че Бо знае или подозира Русев,защото след теста бее много учудена че остава,защото си мислеше ,че няма как К да напусне.Но после като я попита Иван какво мисли,че е отговорил Русев,че е той и това-"уау много съм изненадана" беше иронично.
Явно вчиски са били в правлна посока,че е Русев,на мен покрай тези скандали ми се струваше много лесно да е той

# 1 213
И аз видях Ники Николов на арената.Нещо е станало наистина.Всъшност,когато се изправиха пред компютрите и си казаха,че ще играят пък каквото стане,се замислих да не греша с предположението си за К.Защото Русев щеше да играе и Е играл и за да се застрахова,в случай,че отстрани Бориса.Тя обаче се оказа доста подготвена.Всичко си знаеше. Mr. Green

# 1 214
Сега реално оттук нататък новата Къртица няма да има време да влезе адекватно в ролята си и борбата ще бъде само за това, кой ще вземе парите на групата. Наистина всички сме разтърсени.

Общи условия

Активация на акаунт