КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /20.04-27.04/

• 62 024
  • 1 404
  •   1
Отговори
# 1 260
Цитат
На Жоро проблема определено му беше това,че Ивайла си заминаваше

Аз до последно си мислех, че Жоро е Къртицата и играе влюбен в Ивайла за да отклони подозрения от себе си, а той наистина явно много я харесва.

# 1 261
Сега най- интересното е кого ще натресат да е Къртица, според мен новата анкета трябва да е за това. Аз имам няколко фаворита за нова Къртица, като двамата основни са ми Сано и Ивайла, те толкова силно се вкараха в ролята на справедливи разследващи, че като нищо ще им го нахакат от продукцията  Mr. Green

# 1 262

Останах с впечатление, че Иван знаеше, че Бориса ще направи това, както и Русев. Всички очаквахме тя да бодне на Ивайла, а Иван каза "Не се знае, да очакваме неочакваното"

Да, Русев със сигурност знаеше, тъй като думите му към Бориса бяха "Правим го". Част от "плана" явно. Колко да е случайно, че Бориса беше човекът, от когото зависеше всичко накрая...  Grinning От друга страна, ако следваме тази логика, колко голяма пък е била вероятността останалите останалите копия да бъдат разпределени точно по този начин и "планът" да бъде реализиран... Хм! Whistling
Направи ли ти впчатление, че обикновено на всички им показват уговорките, само сега на Русев и Бо не я показаха, дори аз разбрах, че са обсъдили с кой да играе тя за да отстрани Борислав, обаче все говореха завоалирано и не назоваха с точното има. Според мен Русев се е издавал доста пъти,но пт продукцията са го скрили, за да пращате смс-и като луди.

# 1 263
  • Варна
Здравейте, чета ви, но досега не съм писала. Та.... шок и ужасТ  Laughing Аз си спомням, когато ядоха скорпионите още и Емо Русев отказа дадоха веднага Христина, която направи дооооста учудена физиономия. И другото, което искам да кажа е, че и миналата, и тази година за къртицата се гласува с 8. То вярно, че са по азбучен ред май, но....

# 1 264
  • София

Не му беше това проблема!Наистина Евгени не постъпи мъжки,той кога ли е постъпвал?!Като мъж не можа да поеме тежестта на решаващия вот.В този ред на мисли Бориса без да се усети  го злепостави, поемайки като истински "пич" Wink тази отговорност!

# 1 265
Малко пишете, кво е тва нещо седмична тема да не стигне 100 стр.!

Mr. Green

# 1 266
Впрочем, понеже пропуснах солидна част от предаването, дали някой би разказал буквално с две-три думи кой и как сложи началото на скандала? Благодаря!

# 1 267
  • Мюнхен

Останах с впечатление, че Иван знаеше, че Бориса ще направи това, както и Русев. Всички очаквахме тя да бодне на Ивайла, а Иван каза "Не се знае, да очакваме неочакваното"

Да, Русев със сигурност знаеше, тъй като думите му към Бориса бяха "Правим го". Част от "плана" явно. Колко да е случайно, че Бориса беше човекът, от когото зависеше всичко накрая...  Grinning От друга страна, ако следваме тази логика, колко голяма пък е била вероятността останалите останалите копия да бъдат разпределени точно по този начин и "планът" да бъде реализиран... Хм! Whistling

По-странно беше, че май Иван го знаеше. Иначе те може и да са го обсъдили.

# 1 268
Впрочем, понеже пропуснах солидна част от предаването, дали някой би разказал буквално с две-три думи кой и как сложи началото на скандала? Благодаря!

Очаквано към края на предаването стратегията надделява и участниците не искаха да номинират някое бушонче. Това създаде благоприятна почва за интриги, които бяха повод за нарастване на напрежението по време на номинациите.

Очаквах да е яко, ама толкова ЯКУУУ ц.  newsm44

# 1 269
Какъв ли беше плана на Къртицата ?
Да отстрани Ивайла и така да им развали лагера ?

# 1 270
  • Pleven, Bulgaria

Не му беше това проблема!Наистина Евгени не постъпи мъжки,той кога ли е постъпвал?!Като мъж не можа да поеме тежестта на решаващия вот.В този ред на мисли Бориса без да се усети  го злепостави, поемайки като истински "пич" Wink тази отговорност!
Приемам,че Бо го злепостави по този начин.Дали Евгени постъпва мъжки или не не мога да съм 100% обективна,затова не го коментирам.Но защо Жоро не избухна така,когато Евгени се спаси,забивайки копието си на Борислав.Едва ли  е толкова възмутен и не се е сблъсквал с лицемери и с немъжко поведение и т.н,че чак и сълзи.Това си е мое мнение и аз така видях нещата,не го натрапвам на никого само споделям

# 1 271
  • София
Но тази година продукцията изобщо не помагаше на къртицата.
Как вкараха Виктория да му вади очите, сега някакви супер стари игри на теста...
Имало си е план това да се случи.
Отново питам за италианската версия-след "проговарянето" вадят ли и там Къртицата?

# 1 272
МЪЖКА постъпка  Rolling Eyes, на който както му изнася си я определя.  Laughing

# 1 273
  • София

ganu6ka,мисля че има предистория.Нещо са се карали по повод коментара на Жоро за помиярското мъжко поведение.Казаха,че ще го излъчат в понеделник.Просто в повече му е дошло.А лично отношение към Ивайла има определено,но ми се стори някак симпатично,не натрапчиво и определящо в ситуацията.

По-странно беше, че май Иван го знаеше. Иначе те може и да са го обсъдили.
А Андрей пък,когато зададе най-важния въпрос на Русев,вече знаеше отговора.

# 1 274
  • Варна
Всичко ОК, но защо Бориса игра с Емо, щом е знаела?  newsm78 Може би това е обрата и ще раздвижат предаването, защото наистина беше започнало да доскучава

Общи условия

Активация на акаунт