Възрастови разлики

• 68 824
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
Ми разликата няма кой знае какво значение според мен. Някакви хора много се вталясват, но всъщност селд една определена възраст няма кой знае какво значение.

Да, да, къде 50, там и 70 години.

# 106
  • тук-там
Не съм чела назад...
Нашата е 8г - за мен перфектна. С "набори" така и не се разбирам и до ден днешен....
Любовникът пък има в аванс цели 12г. Mr. Green
Абе, опитът се трупа с годините...верно, било! Peace

# 107
Не съм чела назад...
Нашата е 8г - за мен перфектна. С "набори" така и не се разбирам и до ден днешен....
Любовникът пък има в аванс цели 12г. Mr. Green
Абе, опитът се трупа с годините...верно, било! Peace
Кажи повече за любовника Mr. Green

# 108
  • тук-там

Колкото повече, толкова повече..... Peace

Като чукна 50, дай боже, ще започнат да ми харесват и "младите" Joy
Че, то тогава моя таргет ще е..... ooooh!

# 109

Подкрепям! Peace Важното е да се чувстваш добре!

# 110

Това е проблемът ни с колежката- тези дето харесваме, скоро ще се напикават.

# 111
  • тук-там
Айде, по-ведро, де....
По последни "проучвания" мъжете ще са си такива, докъмто 70.... Laughing

Е, ся не говориха баш за българския мъж... Sad
Ама, не ги тормозете много и.....аз съм настроена оптимистично......пък! Crossing Arms

# 112
  • София
Бахти абсурдната тема.  Tired Какви граници има любовта, освен тия в главите и разбира се законовите...

# 113
  • тук-там
Бахти абсурдната тема.  Tired Какви граници има любовта, освен тия в главите и разбира се законовите...

Е, то по принцип в началото е "безгранична", нали... Peace
Ама после се започва, ..пък аз си мислех..., пък той не беше такъв...., пък от 3-4-5-години сме заедно и вече....

Не, че разликата има особено значение, де... И с + и с -  винаги можеш да попаднеш на правилния, или на грешния....
Хубаво е все пак, да е поживял малко като самостоятелен електрон...

# 114
аз пък съм на мнение че в предвид по-късното мъжко емоционално и прочее съзряване, наистина е по-добре той да е по-голям, както много казаха, 5-6 до 10 години...Това разбира се когато става дума за семеен живот, другото...ами на кой както му харесва Mr. Green

# 115
В света, в който аз живея и сред хората, с които аз общувам, връзките с голяма разлика са отживелица. Били са популярни някога, когато момичетата са били готови за семейство и сериозни отношения още на 20, а мъжете, естествено, около 30-35.

При мъжете от 100-200 г. насам нищо не е мръднало, че и повече. Емоционално и финансово съзряват за брак долу-горе все по това време. Все ти трябват пари, професия, занаят и финансова стабилност, за да излъжеш някоя мома да й наденеш халката. За да си зрял мъж в очите на жена си и на обществото...

Докато при жените нещата са много променени, по ред причини, ясни на всички ни. Сега, когато те масово започват да мислят за брак и бебета едва около 30 г., вече няма чак толкова много смисъл да търсят мъж с 10 г. по-голям.
А и сега жените са доста по-целенасочени, еманципирани и с по-широки хоризонти и основната им цел далеч не се изчерпва с това още на 18-22 г. бързо-бързо да прехвръкнат от сигурната опека на единия основен мъж в живота си (баща си) към сигурната опека на другия (съпруга си).

И пак повтарям, това са моите наблюдения от моята обществена среда. Мъжете и жените днес съзряват за деца и семейство долу-горе по едно и също време и това определя все по-голямата рядкост на връзките с голяма разлика.

# 116
Нашата разлика е 2 години ... в моя полза  Party
Само че в много отношения той е по-зрелия  Laughing

# 117
  • София
Нашата разлика е 2 години ... в моя полза  Party
Само че в много отношения той е по-зрелия  Laughing

Е, предполагам в предното мнение се има предвид финансова зрялост. Защото тя при мъжа настъпва около 35-40, независимо от наличие на юпита. Юпитата са по-скоро изключение, а не закономерност. Един мъж се чувства готов за брак, когато има възможност стабилно да издържа семейство. Все пак, колкото и независима да е една жена, в един момент ражда...

# 118

Е, предполагам в предното мнение се има предвид финансова зрялост. Защото тя при мъжа настъпва около 35-40, независимо от наличие на юпита. Юпитата са по-скоро изключение, а не закономерност. Един мъж се чувства готов за брак, когато има възможност стабилно да издържа семейство. Все пак, колкото и независима да е една жена, в един момент ражда...
Темата не е ли за възрастовата разлика? Защо се повдига въпросът за готовността на мъжа за брак? Връзки, и то сериозни, съществуват и без брак. Да не кажа, че бракът отдавна не е стремеж и блян. Наблюдавам тенденция жените да не разчитат финансово основно на мъжете си. Та в този ред на мисли, в момента, в който жената роди, много от мъжете разбират, че трудно биха издържали семейство, ако жената не работи.  

# 119
  • София

Темата не е ли за възрастовата разлика? Защо се повдига въпросът за готовността на мъжа за брак? Връзки, и то сериозни, съществуват и без брак. Да не кажа, че бракът отдавна не е стремеж и блян. Наблюдавам тенденция жените да не разчитат финансово основно на мъжете си. Та в този ред на мисли, в момента, в който жената роди, много от мъжете разбират, че трудно биха издържали семейство, ако жената не работи.  

Затова раждането на деца трябва да се планира. Или пък, жената да си търси финансово стабилен и "зрял" мъж, около 35-40 години. Младите жени, които го правят, обикновено имат голяма възрастова разлика с мъжете си - обаче не ги обвинявам. Просто трябва да помислят и за последиците, които ще станат видни след време. За една жена стабилността, която един мъж може да осигури на нея и на бъдещите деца, е от голямо значение. Така е било и така ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт