Възрастови разлики

• 68 317
  • 784
  •   1
Отговори
# 180
.....
Или ако сега тръгна да се "задомявам"  Laughing, с моите 42 трябва да търся над 60 г..... newsm78
Ми той след 10 години ще умиргва бе... и после ти като си на 50 по формулата трябва да си търсиш 80 годишен, ма той пък вече ще е починал най-вероятно преди да го намериш... бе въобще сложна работа.  Rolling Eyes  И както жените живеем със 7 години повече от мъжете хептен мисия невъзжможна става
hahaha hahaha

# 181
Хаха..значи съм точно по формулата..))

Иначе - такъв ми е периодът просто.
Имам нужда от по-зрял, по-силен и стабилен от мен човек.

Освен това - определено се уморих и отегчих от всичко..
Имам нужда от спокойствие и общи цели..
От уважение и разбиране на нуждите и подкрепа..
Не го срещнах сред другите до сега.
Не казвам, че го няма..

# 182
.....
Или ако сега тръгна да се "задомявам"  Laughing, с моите 42 трябва да търся над 60 г..... newsm78
Ми той след 10 години ще умиргва бе... и после ти като си на 50 по формулата трябва да си търсиш 80 годишен, ма той пък вече ще е починал най-вероятно преди да го намериш... бе въобще сложна работа.  Rolling Eyes  И както жените живеем със 7 години повече от мъжете хептен мисия невъзжможна става
Ха-ха Simple Smile Точно, пълни смешки тази формула. 40 годишна зряла жена в разцвета си трябва да е с 60 годишен пенсионер. Как пък не. Може и заради тази формула да вдигат пенсионната възраст непрестанно. Един вид да не ги отписват мъжете отрано. Да не говорим пък за 45 годишните, те трябва да със 70 годишни мъже - все едно с на баща си набора.

# 183
  • София
.....
Ха-ха Simple Smile Точно, пълни смешки тази формула. 40 годишна зряла жена в разцвета си трябва да е с 60 годишен пенсионер. Как пък не. Може и заради тази формула да вдигат пенсионната възраст непрестанно. Един вид да не ги отписват мъжете отрано. Да не говорим пък за 45 годишните, те трябва да със 70 годишни мъже - все едно с на баща си набора.

Някъде може и да се получи Simple Smile Peace

# 184
  • София
Вчера четох за една формула, каква е подходящата възрастова разлика...

Годините на мъжа, разделени на 2 + 10.
Пример:
той е на 30г.
30/2 = 15
15+10 = 25г.
Демек дамата трябва да е на 25г, ако той е на 30 и т.н.

Ех, какОв късмет. Аз и мама сме точно по тази формула  Laughing

По формулата: Моят мъж е на 40 години. Разделено на 2 прави 20, +10=30 години. Аз съм точно на толкова! значи с моя мъж имаме идеалната разлика за нашата връзка!

Моля ви, нека не се хвърляме с подигравки върху някой, решил да сподели за разликата между него и партньора му, дори когато тази разлика не ни се нрави. 

# 185

Някъде може и да се получи Simple Smile Peace
E, да - за няколко години евентуално.. докато смъртта ги раздели...
Пенсионната възраст мислят да я вдигат по-скоро за жените, че хем живеели повече, хем по-рано се пенсиониали. Обаче не си дават сметка, че горките и внучета гледат...

По темата - всеки да се хваща с който се чувства щастлив. Лично аз смятам за логично и разумно ако ще си хващам по-добре да е с по-млад мъж/нещо около връстник, че да не стоя след това дълго време вдовица ... най-малкото. Wink  Един мъж може да е стабилен и разумен не само като остарее - въпрос на характер, желание и възпитание.

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 02:37 от White Magic

# 186
Аз никога не съм се чувствала по-щастлива , уверена и вихрена във връзката си и консумирането й откакто съм с моя партньор , разликата ни е +10 в негова полза. Останалите връзки с по-млади и на моята възраст +\- 5,8 г.  не са били толкова пълноценни и винаги ще търся от 10-15 г в полза на мъжа.

# 187
Аз никога не съм се чувствала по-щастлива , уверена и вихрена във връзката си и консумирането й откакто съм с моя партньор , разликата ни е +10 в негова полза. Останалите връзки с по-млади и на моята възраст +\- 5,8 г.  не са били толкова пълноценни и винаги ще търся от 10-15 г в полза на мъжа.
Ха ха... ако мислиш, че точно заради тая възрастова разлика ви е успешна връзката и всеки 10 год по-голям от теб много ще те кефи, значи нещо малко много бъркаш според мен, ама пробвай щом така си решила... Аз пък тогава ще си търся 10-15 г. по-малък от мен - да има равновесие в природата все пак. Wink Simple Smile  Mr. Green

И аз съм имала връзки с много по-възрастни от мен, даже повече от 10-15 г., и ми е било доста приятно за момента, но не съм ги смятала за нещо перспективно.

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 02:42 от White Magic

# 188
Аз пък все съм си мислела, че с по-голям мъж ще ми е по-добре и даже когато бях на 18-19 си търсех на по 24-25 (батковци  Laughing).
Ама за мой късмет и учудване, приятелят ми е с 2 години по-малък и се чувствам много добре и комфортно с него. То всичко опира до лични предпочитания и усещания Simple Smile

# 189
Мъжът ми е 3 години по-млад, предната ми голяма любов беше 8 години по-млад.
На мен не ми личи набора и все такива са ме ухажвали, не че предпочитам по-млади.
Имала съм и един доста по-възрастен - еми няма такова мърморене и ревност без причина...

# 190
Абе, в крайна сметка всичко си е до хората. Ако се обичат, разбират и гледат в една посока и 20 години да им е разликата пак ще им е добре заедно. Ако горните не са изпълнени, нещата няма да се получат без значение от възраст и социален статус.

# 191
  • София
Абе, в крайна сметка всичко си е до хората. Ако се обичат, разбират и гледат в една посока и 20 години да им е разликата пак ще им е добре заедно. Ако горните не са изпълнени, нещата няма да се получат без значение от възраст и социален статус.

Ами то като се замисли човек, всички гледаме в една посока...2 на 2. Wink

# 192

Ами то като се замисли човек, всички гледаме в една посока...2 на 2. Wink
Grinning

# 193
White magic , радвам се за богатия ти опит, но аз съм доста по-скромна и няма да продължавам да експериментирам:) На теб ти пожелавам успех с разширяването на мирогледа и трупането на опит:)

# 194
  • София
Някак си доста по-възрастните от мен не са ми предизвикателство - все едно да стреляш по вързан дивеч. Което не означава автоматично, че всичко по-младо става...

Общи условия

Активация на акаунт