Възрастови разлики

• 68 327
  • 784
  •   1
Отговори
# 165
Още един раздразнителен дъртак:

http://www.blitz.bg/news/article/270781

Абе тези жени не ги ли е гнус да спят със старци Sick
Дали пък не го правят само за пари...

Аха - за пари та, и други подобни благинки, за какво друго мислиш е такава саможертва?  Тоя от статията бог знае колко кинти е изхарчил по мадамата и тя да му бие шута току-така... не на месо ще стреля, ами и на кокъл ако трябва.  #2gunfire    hahaha

# 166
Все още не съм срещнала по-зрял, мъдър, силен и оправен по-млад или малко по-голям мъж от мен..
Така че - твърдо съм за по-голямата разлика.
В момента - +15 г в негова полза..

Дали ще се промени? Разликата , де.

Разликата естествено не, но както виждам нито за нея нито за мен е проблем, но човекът се променя и вярвай ми ако на 30 е бил инжинер, то на 50 може и професор да е станал. Мен също не ме задоволяват наборите, безинтересни и скучни са ми. Но всеки знае себе си и живее както намери за добре. Важното е всеки да е щастлив и обичан и да се чувства добре с човека до себе си, независимо дали е с набор или с  по-голям.
а може и пенсионер по болест да е станал или безработен на борсата.. кво му пречи?   newsm78

"... независимо дали е с набор или с по-голям" - а тия с по-малки може ли случайно и те да се чувстват така?  така просто за всеки случай питам, ако случайно ми се случи някой ден.. Rolling Eyes  Sunglasses   Laughing

# 167
"... независимо дали е с набор или с по-голям" - а тия с по-малки може ли случайно и те да се чувстват така?  така просто за всеки случай питам, ако случайно ми се случи някой ден.. Rolling Eyes  Sunglasses   Laughing

Вземай го и не се чуди - това е подмладяване.

# 168

Вземай го и не се чуди - това е подмладяване.
Хе хе... ми ако е до няколко години (5-6 да речем) по-млад бих си го взела без да ми мигне окото, ако е свестен и си допадаме, кво чак толкоз... (за още по-млад явно са ми твърде ограничени разбиранията). Няма само старчоци да взимаме я и ние да се състаряваме покрай тях - време ни е да вземем пример от мъжете.  Laughing  Макар че само няколко години не знам ще имат ли някакъв ефект. Rolling Eyes

Бе важно е да има любов и разбирателство в края на краищата - всичко друго е следствие на това.  Peace

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 01:18 от White Magic

# 169
Баща ми е 3 години по-малък от майка ми. Хитруша е тя.  Sunglasses

# 170
Баща ми е 3 години по-малък от майка ми. Хитруша е тя.  Sunglasses
Е няма що - то 3 години разлика ли са? То не й пречи иначе да си е хитруша де. Wink  Пак добре, че не е взела 3+10/20 г. по-голям де...

# 171
Като по-малка винаги съм си падала по момчета с от поне година по-големи от мен, защото връстниците ми бяха незрели. В момента от почти 4г съм с мъж с почти 8г. по-голям от мен.

В началото и двамата подходихме към връзката като към нещо краткотрайно и не очаквахме да се задържим заедно именно поради разликата във възрастта, но ето, че 4г. по-късно сме по-щастливи от всякога.

Когато усетих колко сериозни стават нещата първоначално се уплаших - никога не съм си се представяла с мъж с такава разлика до мен, но ето, сега смея да твърдя, че той е най-силната ми опора, най-добрият ми приятел и най-голямата ми любов едновременно. Стабилен, отговорен, разбран, внимателен и нежен, но същевременно с прекрасен характер, позитивен, забавен, купонджия като мен, че и повече. Какво повече бих могла да искам? Simple Smile))

Възрастта по принцип е фактор, съгласна съм. Някога и аз смятах, че повече от пет години е много, но когато разбрах, че сродната ми душа е 7,5г. по-голяма от мен трябваше да съм луда, за да избягам от щастието. Пожелавам на всички да бъдат толкова щастливи с половинките си! Simple Smile

Допълнение в примери: Баща ми е по-млад от майка ми и бракът им е ок, но е далеч от прекрасен. Прабаба пък също е била по-голяма от прадядо, но са имали страхотен брак. Дядо ми пък не знам с каква разлика от баба ми е бил, защото е починал едва на 45. Животът е непредвидим, затова просто му се насладете!

# 172
  • с/у ОколоМръсТното
Вчера четох за една формула, каква е подходящата възрастова разлика...

Годините на мъжа, разделени на 2 + 10.
Пример:
той е на 30г.
30/2 = 15
15+10 = 25г.
Демек дамата трябва да е на 25г, ако той е на 30 и т.н.

Ех, какОв късмет. Аз и мама сме точно по тази формула  Laughing

# 173
И аз и мъжът ми сме по формулата.

# 174
  • тук-там
Е, то така 35годишна  и 50 годишен си подхождат както двама 20 годишни.... newsm78
Издиша нещо....

Или ако сега тръгна да се "задомявам"  Laughing, с моите 42 трябва да търся над 60 г..... newsm78

# 175
Вчера четох за една формула, каква е подходящата възрастова разлика...

Годините на мъжа, разделени на 2 + 10.
Пример:
той е на 30г.
30/2 = 15
15+10 = 25г.
Демек дамата трябва да е на 25г, ако той е на 30 и т.н.

Ех, какОв късмет. Аз и мама сме точно по тази формула  Laughing
Toва определено е писано от и в услуга на мъже-дъртофелници по-лесно да прелъгват момите уж формула някаква си "подходяща" имало...  hahaha - коя се хване, хване..

# 176
.....
Или ако сега тръгна да се "задомявам"  Laughing, с моите 42 трябва да търся над 60 г..... newsm78
Ми той след 10 години ще умиргва бе... и после ти като си на 50 по формулата трябва да си търсиш 80 годишен, ма той пък вече ще е починал най-вероятно преди да го намериш... бе въобще сложна работа.  Rolling Eyes  И както жените живеем със 7 години повече от мъжете хептен мисия невъзжможна става

# 177
  • тук-там
...... и после ти като си на 50 по формулата трябва да си търсиш 80 годишен, ......

А, то ако съм мома на 50, какъв ли друг да ми върже..... Joy

# 178
Какво пречи научни публикациЙ да имат и по-младите мъже - примерно аспиранти около и под 30-те?  newsm78

Особено, когато става дума за публикаций, един публикаций.

Така де, затова го написах с главна буква Laughing Забавното е човек, който държи половинката му да развива научна дейност, да не може да го напише правилно.

# 179
...... и после ти като си на 50 по формулата трябва да си търсиш 80 годишен, ......

А, то ако съм мома на 50, какъв ли друг да ми върже..... Joy
Е как да няма - около твойта възраст и по-млади поне ще са в изобилие все още - както се раждат повече мъже, отколкото жени и няма вече войни да ги изтребват тия формули вече мож да си ги показват на бабите им само.. Mr. Green  Сега вече ако ти сама си решила да се вържеш на по-възрастен, няма друг да ти е виновен - право на избор си имала..  Sunglasses

...  Ех, какОв късмет. Аз и мама сме точно по тази формула  Laughing
Пък аз и родителите ми ще станем по формулата след 2-3 години - и аз ще извадя късмет, само още малко чакане ми остава.  Laughing

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 11:26 от White Magic

Общи условия

Активация на акаунт