Възрастови разлики

• 68 352
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
Ох баща  ми като чу че ще се омъжвам за 10 години по-голям ,че и разведен с дете (което не живее при нас) леле мале полудя, ама на след два месеца правим 9 години много се обичаме и имаме още две деца ,той е добър ,щедър и има собствен бизнес и ни гледа всички  Heart Eyes
от мен +за по -голяма разлика  Wink

# 136
Разликата между мен и съпруга ми е 16 години. Аз съм на 25. Та за разликата? Не не е проблем....не и когато има раззбирателство.

Все още.

Мъж на 41  и да не иска все още деца? - най-вероятно брака му е втори и той
вече има и затова не бърза.

Правилно.  Но не виждам и за къде аз да бързам толкова. След 2 3 години да.

# 137
Съпругът ми е 2 години по-голям от мен.
Преди това имах връзка с мъж, по-възрастен от мен със 17 години. Най-хубавите ми години! Разделихме се защото връзката ни боксуваше от известно време, той не можеше да ми предложи това, което аз исках.

Срещала съм двойка, с разлика 28 години. Той 50 набор, тя - 78, имаха дете на 10-ина години. Той имаше син от предишен брак, по-голям от мащехата си, а родителите на жената бяха съответно 54 набор бащата и 58 - майката. За мен това не е нормално.

# 138
Ох баща  ми като чу че ще се омъжвам за 10 години по-голям ,че и разведен с дете (което не живее при нас) леле мале полудя, ама на след два месеца правим 9 години много се обичаме и имаме още две деца ,той е добър ,щедър и има собствен бизнес и ни гледа всички  Heart Eyes

хм,не че нещо,'ма ако детето живееше с вас к'во щеше да стане?

# 139
  • Tам през Атлантическия океан

To че става става , тук виждам много такива семейства  Peace

Иначе по нашите ширини е 'мисията не възможна'  Tired .....

# 140

Ами предполагам нищо няма да стане освен ,че ще гледам три деца ,но естествено са по-големи отговорностите като той го гледа изцяло затова го написах така .Детето вече е на 16г ,редовно идва на гости ,нямаме проблеми

# 141
  • София

Ами предполагам нищо няма да стане освен ,че ще гледам три деца ,но естествено са по-големи отговорностите като той го гледа изцяло затова го написах така .Детето вече е на 16г ,редовно идва на гости ,нямаме проблеми

Това е отговорен баща и съпруг и толерантна съпруга. Съвсем в духа на 21 век. Wink Peace

# 142
Мъжът ми е на 30, а аз съм на 22. Разбираме се чудесно.  Simple Smile

# 143
Още един раздразнителен дъртак:

http://www.blitz.bg/news/article/270781

Абе тези жени не ги ли е гнус да спят със старци Sick
Дали пък не го правят само за пари...

# 144
  • Кърджали
Сега съм на 30, той догодина става на 40, заедно сме от 6 години. Оплаквания нямам. Намерила съм в него всичко онова, което съм искала от един мъж в една връзка.
Преди години  категорично бях отказала предложение за връзка с човек с когото имахме подобна възрастова разлика. Тогава ми се струваше направо неприемливо - аз на 16 -17, той на 25 някъде.
Като се замисля единственият опит за връзка с момче на моите години завърши катастрофално. Накрая се чудих да се смея ли, да плача ли като разбрах какви лъжи е имало и какви "страхове"... Та всичките ми по - продължителни връзки са били с момчета/мъже, с които сме имали поне 4 години разлика.  

# 145
  • София
Да цитирам баба си по майчина линия "Ние (жените в техния род) се женим късно и си взимаме млади мъже - да ни слушат"

Може би е семейна традиция или имам някакви мъжки черти, но доскоро все ми харесваха не повече от +5 години от мен (за по-млади нямам ограничение  Grinning) Напоследък обаче с изненада намирам за симпатични по-възрастни от мен с над 10 години.

Моят мъж психически беше остарял още на 25 години. А разликата ни е само 2.

Какво говорите за узрял и зелен, от един познат на 46 години с визия, пари и професия чух следната причина да има дете: На кого ще оставя всичко, дето го имам.
За него детето е просто точка от плана, не че държи толкова. И все пак жените имаме някакви ограничения във фертилната възраст.

# 146
Скрит текст:
Като казвам "брак" да се чете "дете". Т.е. като казах мъж узрял за брак, имам предвид мъж узрял за семейство. Не налагам на никого мнението си, но за мен един мъж не трябва да се вкуска в семейната игра, ако няма някаква финансова стабилност. И под финансова стабилност въобще нямам предвид примерно 5 000 лв. месечен доход и поне два напълно изплатени имоти.... Не. Имам предвид следното - човекът да има честна професия и доход, който да може да гарантира поне базово съществуване на тричленен колектив. БАЗОВО! Т.е. да се знае, че ако в някакъв момент жената по една или друга причина не може да работи, доходът на мъжа да е толкова, че да им гарантира оцеляването. Може би без екстри и луксове, но да се знае, че хлябът на масата ще го има и токът ще е платен и детето ще има нужното.

Няма нищо "консуматорско" в това една жена да търси финансово стабилен мъж. Има само разум в това.

Съгласна съм с горното.

Но съм съгласна и с долното.

Скрит текст:
Според мен не е чак толкова важно фактическото материлано състояние на мъжа. По-скоро е важно той да е инициативен, да има някакви цели или желание да се развива и заради самия себе си. Така има по-голяма вероятност, с времето и материалното му състояние да се увеличи. То ще е някакъв резултат от усилия и инициативност. Мои приятели мъже ги виждам как с ентусиазъм правят нещата и се променят, макар и да се провалят понякога имат почва под краката си, стават и продължават.

Мъж който на 20 и нещо само мрънка и се оплаква, че някой друг му е виновен е тотално безперспективен, той ще е на същото дередже и на 40 и на 50.

И искам да добавя, че ако мъжът е финансово стабилен сега, след 5 години, когато децата вече са факт, може да не е толкова стабилен. Всичко се случва... и то без значение от възрастта на участниците във връзката (това, за да не е съвсем спам Embarassed)

# 147
Скъпа Taeyang, мисля, че разлика от 8г. е напълно приемлива.
В моя случай става въпрос за 9г. и, вярвай ми, в много случаи се чувствам по-възрастната от двамата.

# 148
Разликата не е от значение аз моя мъж имаме разлика 11 години и се разбираме чудесно аз съм на 25 той на 36 не е от значение това важно е разбирателството

# 149
Все още не съм срещнала по-зрял, мъдър, силен и оправен по-млад или малко по-голям мъж от мен..
Така че - твърдо съм за по-голямата разлика.
В момента - +15 г в негова полза..

Общи условия

Активация на акаунт