Възрастови разлики

• 68 266
  • 784
  •   1
Отговори
# 570
Не че ми се иска, но някак има индикации, че е така. Както казах, особено за по-младите поколения, в които жената не е толкова зависима от мъжа.

Пак питам, има ли някой с 10 години стаж зад волана, ама лично, а не "позната на позната". Ако сте на фаза аху-иху все още, и стогодишен да сте взели, ще вървят нещата.

# 571
Херц, а на теб май много ти се иска обратното, а?  Grinning

Аз каквото искам съм го постигнала, независимо и въпреки предишни грешки  Peace

# 572
Аз питам директно: 10 години с човек с около 15 години по-голям. Има или няма. Прост въпрос.

Всичко останало са пожелания.

# 573
Аз питам директно: 10 години с човек с около 15 години по-голям. Има или няма. Прост въпрос.

Всичко останало са пожелания.

Повече от 10 години с по-голям по-малко от 15 години.

# 574
Може би влизаш в графата "нормална разлика". Някъде около 15-те години почва да става по-различно.

# 575
Може би влизаш в графата "нормална разлика". Някъде около 15-те години почва да става по-различно.

Отказвам се, все една от двете трябва да го направи.

# 576
Тук има девойка с възрастен партньор, която чака дете...да се обади, като роди детето как се развиват нещата, дали става и за татко.

# 577

Значи ти все още нямаш връзка с партньора си.

# 578
Във ФБ ми е от лятото на 2011. Това си е жива връзка. Не съм го хванала от вчера.

# 579
За мен лично има значение възрастовата разлика...
Била съм с по-големи от мен и с по-малки. Не мога да се съглася човекът до мен да е по-малък или още по-абсурдното да е по-голям от мен с 5 години. До 5 години го приемам.
Е , в случая с моя имаме точно 1 година разлика, аз съм по-малката и се разбираме чудесно.

# 580
На каква възраст си в момента? Има периоди, в които и пет години са много и такива, в които нищо не са.

# 581
На каква възраст си в момента? Има периоди, в които и пет години са много и такива, в които нищо не са.
21 съм, той на 22 ..

# 582
Ясно, на твоята възраст 5г. са много, влизаш в друга фаза на живота, ама аз съм на 32, за мен не са много.

# 583
Към тези, които сте със стари мъже, прилагайте този тест, за да се уверите че ще имат толкова енергия, колкото и вие:

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/myzh-na-79-g.-preplu … ena-na-65-6040261

# 584
Какво мислите за разлика от 8 години (мъжът е по-възрастния)?
Същата разлика имаме и ние с ММ и смея да кажа, че се разбираме чудесно Peace

Общи условия

Активация на акаунт