Възрастови разлики

• 68 862
  • 784
  •   1
Отговори
# 75
  • Tам през Атлантическия океан
http://life.dir.bg/gallery.php?id=16653237
Вижте тази снимка - харесва ли Ви?
Красива супер секси млада жена - Катрин Зита Джоунс и Дъглас вече като дядо до нея.
Тя се вижда - жена та дрънка, а той вече е пълен аут горкия.
Peace

Аз виждам друго - сияеща , усмихната предполагам и щастлива двойка   Peace

... и да снимката ми харесва  Grinning

п.п. едни виждат възрасти , години , други друго Simple Smile

# 76
За възрастта си той изглежда повече от добре.

Иначе лично аз не съм била във връзка с по-голям - не обичам да ме опекунстват, това, което в очите на едни е грижовност, за мен клони към контрол.
Чуждият избор на партньор не коментирам - всеки да живее според разбиранията си.
Има хора много ригидни във възгледите си и при тях разлика от едно поколение (около и над 10 г.) е съществен минус, и други, които са по-възприемчиви и умеят да уползотворяват плюсовете на двете възрасти в двойката.

В миналите векове са женили момичетата още по на 16-17 г., а мъжете са били на 30+, с цел жената да се напасне към мъжа си, тъй като на тази възраст тя не е улегнала още, нямала е изграден характер. Но оттогава отношенията между половете са претърпели еволюция. 

Проблемът при двойки с по-голяма разлика в привес на мъжа настъпва, когато той започне сексуално да гасне, а точно по него време жената е най-сексуална (30+), ама да му мислят  Wink

# 77
  • Tам през Атлантическия океан

Иначе лично аз не съм била във връзка с по-голям - не обичам да ме опекунстват, това, което в очите на едни е грижовност, за мен клони към контрол.

Защо е това мнение че като има разлика по-големият опекунства  Crazy Laughing или че по-малкият се държи като недорасляк  Crazy
Недорсляци , опекуни съм забелязвала в двойки набори  Wink
Относително е , просто виждайте не разлики/прилики в години а това какво излъчват партньорите  Wink

# 78
  • София
Красива супер секси млада жена - Катрин Зита Джоунс и Дъглас вече като дядо до нея.
Тя се вижда - жена та дрънка, а той вече е пълен аут горкия.
Peace

Аз виждам друго - сияеща , усмихната предполагам и щастлива двойка   Peace
... и да снимката ми харесва  Grinning
п.п. едни виждат възрасти , години , други друго Simple Smile

Снимката е хубава, да. Но трябва да се има предвид, че двойката няма финансови проблеми. Щото тук, в България, като ти седне мъжът ти, вече дядо, вкъщи на едната пенсия...и ще те питам как си... Mr. Green За секса дори не коментирам...

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 11:33 от Popule

# 79
И аз съм останала с такива впечатления от връзки на мои приятелки с 8-10 години по-големи мъже.В което, разбира се, няма лошо,всеки живее живота си, както му харесва.Аз за себе си съм на същото мнение като теб и хайде да не се заричам, но си мисля,че не бих имала връзка  с по-голям от мен с повече от 1-2г.

Popule,аз познавам такава двойка и мацката остана с него.Даже наистина известно време живееха само на неговата пенсия ,точно както си го описала.Сега отново се опитват да си завъртят някакъв бизнес, не много успешно.Може и да са единичен случай, но има.. Peace Simple Smile

# 80
Снимката е чудесна, но изглежда сякаш е с дядо си.

# 81
Просто има жени, които обичат да са закриляни, обгрижвани, носени на ръце. Аз не съм от тях, а един мъж, особено по-възрастен ще очаква да го гледам с възхищение - няма как да стане, много чепат характер съм, с което не генерализирам по принцип относно жена и по-възрастен мъж, а лично за мен с по-възрастен - мисията невъзможна.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 22:08 от mariposa de noche

# 82
Тя се вижда - жена та дрънка, а той вече е пълен аут горкия. Peace

Забравяш нещо много съществено- човекът преживя болест,която не е грип/ химиотерапии,стрес,страх - смятам,че се е справил много добре с всичко/. Снимката е чудесна и хората на нея изглеждат истински щастливи заедно

по темата- всичките ми  партньори до момента  са били или колкото мен или с до две- три год по-малки от мен

# 83
Не забравяйте обаче, че при други обстоятелства и жената от снимката няма да изглежда така на 45 години.

# 84
# 85

Тази новина така и не стана ясно дали е истинска. Още са си заедно хората, скоро се появиха на някакво събитие.

По темата - разликата не свекърите ми е 9 години и от известно време определено си личи, че тя е по-млада и виждам, че свекър ми няма дори желание да й смогне на желанието за забавления. До хора си е.

# 86
  • София
Моят съпруг е с 10 години по-голям от мен. Когато се запознахме, аз бях на 23, той на 33. Сега аз съм на 30, той е почти на 40 Simple Smile Обичаме се безумно, но малко ми идва в повече, когато почне да се отнася с мен като с дете Simple Smile

# 87
Стига де, десет години си е съвсем нормална разлика и не предполага бащино отношение от по-възрастния към по-младия партньор.

# 88
  • София
Стига де, десет години си е съвсем нормална разлика и не предполага бащино отношение от по-възрастния към по-младия партньор.

Нормална разлика е, но хората са с различни характери. Simple Smile Ето някои примери от нашия живот: Зимно време, облякла съм се добре, но мъжа ми казва: Обличай се повече, ще настинеш. Ако кихна, обличай се, ще настинеш. Ако се изкашлям, обличай се, ще настинеш. Не дай Боже да ме заболи гърло или да пипна някой вирус, следва половин часова лекция как не се обличам и за това съм се разболяла  Laughing
Ако спорим за нещо, неговата дежурна реплика е: По-голям съм от теб, много повече съм наясно с нещата.   Grinning Знам, че го е грижа за мен, но пък това ми идва малко в повече  Crazy

# 89
  • Пловдив
Това според мен си е по-скоро до характер, не толкова до възраст. Никога не съм чувала даща си да говори така на майка ми, докато тя го правеше. Въпреки че беше с 11 години по-млада, тя беше по-мислещата с няколко хода напред, по-разумната, по-рационалната и по-здраво стъпилата на земята.

Общи условия

Активация на акаунт