Но това е за мене, всеки има право на избор и не мисля, че възрастта е чак от такова значение, по-важно е да си с човек, с когото се обичате и се разбирате, както беше казал някой по-горе - важното е да гледате в една посока.

Между другото какво значи, че онзи 2,5 години по-големия от теб "бил дечко в някои отношения" - играеше си с пластмасови конструктори и камиончета ли?

Първо, защо мислиш, че ме дундурка? Защото е по-голям от мене ли? Или по някаква друга причина, непонятна за мене? Ще ми е интересно да ми отговориш.
Колкото до научаването - ами аз съм си го написала, то е достатъчно ясно, даже си го подчертала, а това, че ти не можеш да го схванеш, си е твой проблем, не мой. Даже са ти го обяснили след това, ама... явно няма кой да го схване

Аз пък точно под това - "винаги имам какво да науча от него, има повече от опит от мене, преживял е повече и е много по-улегнал." мога също да се подпиша..
Не защото не съм мъдра, изучена и тн..а точно, защото имам наистина нужда да бъда с някой повече от мен (както и мъж).
Твърде незавсима и самодостатъчна съм си иначе и трябва доброволно да се "преклоня" пред някого, за да ми е интересно и да имам респект.
Отговорих ли ти?