Възрастови разлики

• 68 073
  • 784
  •   1
Отговори
# 495
Как така"какво"?!?

Moi ,разбира се.

# 496
Как така"какво"?!?

Moi ,разбира се.

Да де, ама защо той трябва да избере теб а не друга жена?

# 497
Как така"какво"?!?

Moi ,разбира се.

О,не знам..А дори и да знам,не смятам да си правя "реклама" точно тук Mr. Green
Всъщност,всеки е свободен да избира и за всеки влак си има пътници.
Вярвам,този който ще се качи на моя влак,няма да се терзае от излишни въпроси"защо точно този влак избирам"..В противен случай,просто няма да се качи,а аз ще продължа да си отглеждам мазолите.Баланс в Природата май му викат newsm78

# 498
Как така"какво"?!?

Moi ,разбира се.

О,не знам..А дори и да знам,не смятам да си правя "реклама" точно тук Mr. Green
Всъщност,всеки е свободен да избира и за всеки влак си има пътници.
Вярвам,този който ще се качи на моя влак,няма да се терзае от излишни въпроси"защо точно този влак избирам"..В противен случай,просто няма да се качи,а аз ще продължа да си отглеждам мазолите.Баланс в Природата май му викат newsm78

При положение, че се обвързвам за цял живот, точно този въпрос за влака бих си задала.

# 499
"Цял живот" е нещо което ми звучи твърде депресиращо и ограничаващо.
Вярвам,ще срещна някой,който ще е способен да ме обича до края  Вечността,абсолютно безусловно и безпричинно.Заслужавам го.А дано.. Grinning

# 500
Ами... Успех:)

# 501
Какво,
ако ти не знаеш защо си "уникална" и заслужаваш - как ще си сигурна, че той знае това и заради какво е с теб?

# 502
Какво,
ако ти не знаеш защо си "уникална" и заслужаваш - как ще си сигурна, че той знае това и заради какво е с теб?
Аз зная,че абсолютно всеки е уникален,и няма две еднакви снежинки в Природата.
Сега.."защо,какво и как",са неща които не бързам да "откривам" със замах.
Предпочитам да откривам уникалността у другите/а и у всичко което ме заобикаля/ бавно и напоително,с наслада и удоволствие от самия процес,вместо да заключа еднократно дадено уникалност в рамките на някое клише..

п.п.Съвсем оспамихме темата Crazy

# 503
На мен "оспамването" ми е по-интересно от темата.  Blush Моля, продължете или най - добре пуснете нова тема.  Praynig  Peace

# 504
  • София
Naddya, значи някои жени имат повод да се гордеят двойно повече със себе си - хем се издържат сами, хем работят това, което им харесва Simple Smile

Ех, добре че има и такива, че ние дето оставяме друг да ни издържа трябва да сме фона, на който първите да изпъкват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 505
Гадният дъх не е миризма на старост. По един и същи начин мирише устата на един 20 год. пушач и пияч  и на един 50 год. пушач и пияч.
Живея на място, където повечето мъже на 40+ се занимават активно с морски спортове. Няма място за сравнение между тях и 20, 30 год. които единствения спорт, който практикуват е писане на съобщения.
Aйдее - реклама на дърти кочове - кой не е виждал да дойде да види. Явно доста са прецакалите се с такива тук, търсещи самоуспокоение. Ще легна от смях - нямало място за сравнение между един спортуващ старчок и един млад спамер...  Mr. Green.. То вярно няма място за сравнение - в полза на вторите естествено.
Все чакат да станат 40+  при вас ли да почнат да се занимават с морски спортове? - уникум! Щот при нас е обратното...

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 22:04 от White Magic

# 506
...............
..............
Лудите са тези дето си подлагат оная работа като баница в тепсия..А тези дето похапват..Халал да им е.. Всеки обича еФтинкото и достъпното,и никой не бяга от такава опция.

М хм... докато има дъртаци дето си плащат или създават илюзия за плащане, ще има и баници, предлагащи се ядене, ако не са от много гнусливите и с претенции кой ще ги яде .... Искрени съболезнования към женките, прецакали се с дърти консуматори - били са некадърни да се справят сами и да се сдобият с нещо по-качествено горките и са се превърнали в подлоги - разбирам ги... и сега философстват ли, философстват колко прави били...
Па се опитват и да се перчат някои с "постиженията" си... Simple Smile (халал да им е - колкото и недостойно, жалко и смешно да е да си с някой, за да ти оправя материалното положение)

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 22:24 от White Magic

# 507
Какво е при вас не ме вълнува особено и проблем с възрастните аз нямам. Лягам си с мъж две години по голям от мен. И да определено има разлика между млади мазни баници тъпчещи се с всевъзможни боклуци и невдигащи четирибуквията си от компютрите и спортуващите. Същото се отнася и за жените. И не, не чакат да станат на 40+ при нас за да се занимават със спортове, спортуват цял живот, за разлика от младото поколение.
А ти с твоите изблици и откровенията ти ставаш леко смешна вече. Не виждам някой друг от пишещите тука да е толкова настървен в стремежа си да убеди колко зле са дъртаците освен теб - миналата през ръцете им и самозаблуждаваща се че си била в по изгодната позиция. Те са си плащали, а ти си им търпяла всичко това което цветно описваш с погнуса.

# 508
Хаха, щом темата ми излиза в нови отговори, значи White Magic пак е влязла да плюе дъртаците  Laughing Не ти ли омръзна, бе жена, едно и също си дрънкаш. Какво те вълнува кой колко се е прецакал? Май ти си прецаканата Wink

# 509
Ами Sensitive, като има отговори на отговорите ми им отговарям, какво да се прави? Да, омръзна ми, също както ми омръзна и да гледам грозни гледки - стар тарикат с очевидно по-млада жена от него - най-малкото защото е унижение за женската природа. Жените се хващат с по-стари не защото им харесват, а защото очакват някой да ги дундурка, издържа или да финансира начинанията им. Ако и това не очакват, значи го правят просто от глупост или защото наистина са намерили човек, който им подхожда - няма лошо в последното, но много рядко това е причината за жалост. Една жена трябва да може да се справя сама и да намери мъж според сърцето си, а не според портфейла му - обикновено някой гнусен батко, чичко или дедко не дай боже, който рано или късно започва да се държи като велик командир на прислужницата си, която така благородно е склонил "да вземе под крилото си" - като цяло ситуацията е отвратителна и противоестествена, понеже мъжете умират по-рано и се раждат в повече от жените и от природна гледна точка даже е по-нормално жените да са по-възрастните.

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 00:19 от White Magic

Общи условия

Активация на акаунт