Възрастови разлики

• 68 064
  • 784
  •   1
Отговори
# 510
Аз пък не смятам, че една жена никога не може да изпита истински чувства към мъж, пък било то и с голяма разлика. Моя мъж е с 4 години по-голям от мен, но съм излизала преди това с 12 и с 10 години по-големи мъже и разликата между тях и връстниците ми е ....как да кажа...огромна! И никога не съм си търсила мъж да ме дундурка, нито са ми давали пари или съм имала изгода. Въпрос на привличане.

# 511
Хаха, щом темата ми излиза в нови отговори, значи White Magic пак е влязла да плюе дъртаците  Laughing Не ти ли омръзна, бе жена, едно и също си дрънкаш. Какво те вълнува кой колко се е прецакал? Май ти си прецаканата Wink
Не разбираш ли?Ето..

М хм... докато има дъртаци дето си плащат или създават илюзия за плащане, ще има и баници, предлагащи се ядене, ако не са от много гнусливите и с претенции кой ще ги яде ....
Който квото и да говори,знайте,че става въпрос за пари..В случая,явно са били недостатъчни,защото баницата е минала в другия лагер и сега друга песен пее..Ама види се,гроздето още и киселее в устата и не може да се отърве от вкуса..

# 512
Ами Sensitive, като има отговори на отговорите ми им отговарям, какво да се прави? Да, омръзна ми, също както ми омръзна и да гледам грозни гледки - стар тарикат с очевидно по-млада жена от него - най-малкото защото е унижение за женската природа. Жените се хващат с по-стари не защото им харесват, а защото очакват някой да ги дундурка, издържа или да финансира начинанията им. Ако и това не очакват, значи го правят просто от глупост или защото наистина са намерили човек, който им подхожда - няма лошо в последното, но много рядко това е причината за жалост. Една жена трябва да може да се справя сама и да намери мъж според сърцето си, а не според портфейла му - обикновено някой гнусен батко, чичко или дедко не дай боже, който рано или късно започва да се държи като велик командир на прислужницата си, която така благородно е склонил "да вземе под крилото си" - като цяло ситуацията е отвратителна и противоестествена, понеже мъжете умират по-рано и се раждат в повече от жените и от природна гледна точка даже е по-нормално жените да са по-възрастните.

Е, ама това си е сделка, най - старата още от зараждането  на хомо сапиенс, еволюционните биолози му казват "секс срещу храна". В днешно време само храната е заменена с пари. Гнусно не гнусно, правят си избор хората. Аз не ги съдя, те си знаят какво им е и защо им е.

# 513
Маджик, точно когато станах самостоятелна и стабилна финсово и със сигурно бъдеще -срещнах и се взех с 15 г по-големият от мен съпруг. И ми е идеално-точно както искам и съм мечтала.

# 514
........

М хм... докато има дъртаци дето си плащат или създават илюзия за плащане, ще има и баници, предлагащи се ядене, ако не са от много гнусливите и с претенции кой ще ги яде ....
Който квото и да говори,знайте,че става въпрос за пари..В случая,явно са били недостатъчни,защото баницата е минала в другия лагер и сега друга песен пее..Ама види се,гроздето още и киселее в устата и не може да се отърве от вкуса..
Оффф, ма хич не е така. Имала съм възможност и все още имам да се възползвам от разни по-старички, (а и от по-младички) с течащи лиги по мен и да измъкна доста пари и изгоди от тях - НО НЕ ИСКАМ, понеже ми е отвратително, идва ми прекалено гнусно и недостойно, най-малкото физически не ги понасям. И наистина балъчките, които го правят ми изглеждат супер жалки и смешни, супер заблудени и/или некадърни сами да се справят с живота си. Въпрос на принципи и убеждения може би... Или просто вече съм минала на по-високо ниво, станала съм си по-важна от това да угаждам на мераците на някой нахален батко, чичко и пр. спонсор, просто нямам нужда от това...  Бе с една дума аз на сегашния етап от развитието и знанията ми не бих се хванала с по-възрастен от мен, ако трябва сама бих си стояла, но не бих го сторила, отвращават ме и това си е.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 10:48 от White Magic

# 515
Маджик, точно когато станах самостоятелна и стабилна финсово и със сигурно бъдеще -срещнах и се взех с 15 г по-големият от мен съпруг. И ми е идеално-точно както искам и съм мечтала.
Халал да ти е. Аз не бих - повръща ми се само при мисълта да съм с по-възрастен от мен, камо ли с цели 15 години... то направо чичка ще ми се пада. По едно време и аз се бях захласнала по един такъв, но се осъзнах навреме слава богу. то щото сигурно съпругът ти е бил единствения, който ти се е набутал по-уверено и ти хайде да не изпуснеш златния шанс... и глей да се възползваш от сбъднатите ти мечти, че няма да траят много дълго - цели поне 20 години има да си кукуваш сама след смъртта на съпруга ти...

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 10:55 от White Magic

# 516
Оффф, ма хич не е така. Имала съм възможност и все още имам да се възползвам от разни по-старички с течащи лиги по мен и да измъкна доста пари и изгоди от тях - НО НЕ ИСКАМ, понеже ми е отвратително, идва ми прекалено гнусно и недостойно, най-малкото физически не ги понасям. И наистина балъчките, които го правят ми изглеждат супер жалки и смешни, супер некадърни сами да се справят с живота си....

Напротив, ИСКАШ, ама вече не ти стиска и затова се дразниш на въпросните "балъчки", че те измъкват парите и изгодите, а за тебе няма.

# 517
Оффф, ма хич не е така. Имала съм възможност и все още имам да се възползвам от разни по-старички с течащи лиги по мен и да измъкна доста пари и изгоди от тях - НО НЕ ИСКАМ, понеже ми е отвратително, идва ми прекалено гнусно и недостойно, най-малкото физически не ги понасям. И наистина балъчките, които го правят ми изглеждат супер жалки и смешни, супер некадърни сами да се справят с живота си....

Напротив, ИСКАШ, ама вече не ти стиска и затова се дразниш на въпросните "балъчки", че те измъкват парите и изгодите, а за тебе няма.

Ааа и за нея е имало..Ама е уцелила камуфлажа на плащането .. Mr. Green

# 518
Халал да ти е. Аз не бих - повръща ми се само при мисълта да съм с по-възрастен от мен, камо ли с цели 15 години... то направо чичка ще ми се пада. По едно време и аз се бях захласнала по един такъв, но се осъзнах навреме слава богу. то щото сигурно съпругът ти е бил единствения, който ти се е набутал по-уверено и ти хайде да не изпуснеш златния шанс...
Шанс за какво, Магийо?))

# 519
.....  Напротив, ИСКАШ, ама вече не ти стиска и затова се дразниш на въпросните "балъчки", че те измъкват парите и изгодите, а за тебе няма.
Ама някои не проумяхте ли, че аз си изкарвам достатъчно пари и сама и нямам нужда да ставам нечия подлога? Продължават да ми се набутват, ама си остават с набутан среден пръст в устата. Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 520
  • София
.....  Напротив, ИСКАШ, ама вече не ти стиска и затова се дразниш на въпросните "балъчки", че те измъкват парите и изгодите, а за тебе няма.
Ама някои не проумяхте ли, че аз си изкарвам достатъчно пари и сама и нямам нужда да ставам нечия подлога?

Никога парите не са достатъчно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 521
......
Шанс за какво, Магийо?))
Ми да бъдеш желана - точно това е бедата на жените - кой ще ги желае, а не те какво ще желаят. Не знам дали имате представа колко прекрасно е жената да не се подчинява на нечии чужди желания?....

# 522
Ама някои не проумяхте ли, че аз си изкарвам достатъчно пари и сама и нямам нужда да ставам нечия подлога? Продължават да ми се набутват, ама си остават с набутан среден пръст в устата. Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

А ти не проумя ли, че не във всяка връзка с по-голям става дума за пари? И EXQUISITE си изкарва парите сама, значи трябва да ти светне, че поради друга причина е с нейния мъж - любов, привличане, разбирателство... или тези неща не са ти познати. Като че ли не знаеш какво е любов, може би с теб са се държали като с подлога и ти мислиш, че за всички двойки важи това?

# 523
...... Никога парите не са достатъчно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мммм... ми на която й стиска и има сили да изстисква мъже за пари... ок. Но това е нож с 2 остриета - ще поживее малко добре и по някое време ще си остане с един нефелен старчок на Виагра, а скоро след това и ще живее самотна и окаяна още 10-20-30 години след него... щото тогава едва ли ще има млади убавци, които да й обърнат внимание...

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 11:20 от White Magic

# 524
Лелееееееееееееее тая магичната много опит явно е имала с наричани от нея старчоци. Говори като типичната подлога...

Общи условия

Активация на акаунт