Възрастови разлики

• 68 350
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
Обадете ми се, когато срокът стигне 10-15 години. Три години нищо не е, още сте в началото. Изчакайте и тогава говорете дали не се усеща разликата.

# 541
Аз мога да кажа за 11 години разлика със стаж 20 години - такова желание за развод другаде не съм виждала. Седят женени само, защото са прекалено имотно обвързани и той ѝ крещи когато свари, че е пикла и гевезана.

# 542
  • София
Aко разликата им беше не 11, а 1 год., нямаше ли да крещи?  Grinning

# 543
"Пикло" едва ли Crazy

# 544
Мда, ето това е неприятното: винаги ще си по-малката. Оттам е лесно да си състави мнение, че винаги грешиш, защото си по-малката.

Но най-вече, както казах, разликата започва да си личи след десетилетие. Аз вече не живея с такъв човек, но все още ми говори, все едно съм пикла, дето нищо не разбира, въпреки че той на моята възраст още е лапал мухите общо взето.

# 545
Има едно нещо като уважение.. По-малка по - голяма няма значение. Когато човек премине през проблеми и трудности си проличава за какво става въпрос.
Когато срещнете заедно трудности и видиш човека до теб как се държи когато е ядосан и когато е объркан си даваш сметка що за човек е.А не мисля , че затова са нужни 10 години Simple Smile

# 546
Да, ама ако на 35 е бил ОК, на 45 нервите изтъняват и поведението почва да се изменя. А ти си на друга фаза от живота, още си с повече енергия...и става интересно. Да, 10 години си трябват за проверка...

# 547
  • София
Да, ама ако на 35 е бил ОК, на 45 нервите изтъняват и поведението почва да се изменя. А ти си на друга фаза от живота, още си с повече енергия...и става интересно. Да, 10 години си трябват за проверка...

И той животът свършил.....

# 548

И това не е съвсем вярно. Любовта и уважението нямат нищо общо с изтъняването на нервите. Там където има уважение, каквато и да е разликата и в чиято и полза да е, няма място да крясъци и обиди. Иначе "пикла" може да бъдеш и за човек на твоите години, хипотетично...

# 549
От тук кой точно е имал такава връзка повече от 10 г? Щото аз имах. Да, нещата в началото са супер. Да, после се изменят- и възрастта е сериозен източник на това изменение.

А любовта и уважението няма как да ги изпълнява всеки ден човек, ако е уморен и с изтънели нерви. Те не са нещо от въздуха, а са свързани и с тялото. Ако щете, свързани са със секса- а като намалеят соковете, намалява и усещането, че този до теб е много привлекателен и ценен. Изведнъж може да се окаже, че жената нещо е опротивяла, но причината не е в нея, а в това, че мъжът влиза в критическата.

# 550
От тук кой точно е имал такава връзка повече от 10 г? Щото аз имах. Да, нещата в началото са супер. Да, после се изменят- и възрастта е сериозен източник на това изменение.

А любовта и уважението няма как да ги изпълнява всеки ден човек, ако е уморен и с изтънели нерви. Те не са нещо от въздуха, а са свързани и с тялото. Ако щете, свързани са със секса- а като намалеят соковете, намалява и усещането, че този до теб е много привлекателен и ценен. Изведнъж може да се окаже, че жената нещо е опротивяла, но причината не е в нея, а в това, че мъжът влиза в критическата.

Аз не съм съгласна. Ти си имаЛА, има хора които продължават да имат. Представи си, че любовта с годините се трансформира в привързаност и уважение. Не намесвай възрастта с всички типични за това промени на тялото и духа, с промяната в отношенията. Нерядко, точно поради липсата на определени сокове и желания при двойки с разлика в годините в диапазона, който обсъждаме, любовта е много силна, независимо от поизхабената физика и нерви. Ако трябва да се търсят оправдания, винаги ще се намерят, но това не е общовалидния случай и не трябва да се генерализира.

# 551
Аз коментирам последните 2 девойки, имат връзка от няколко години само. И разбира се, както и аз, твърдят, че е хубаво. Да, началото е хубаво, спор няма.

# 552
  • Sofia

Аз съм имала такИва две връзки. Едната беше с мъж с 10 години по-възрастен от мен. Аз я прекратих. Поради причини, различни от възрастовата ни разлика. Другата беше с мъж с цели 16 години по-малък от мен. Аз я прекратих. Заради причина, че е много по-малък и незрял от мен. Иначе си пасвахме. Така че всичко е относително. Аз съм твърдо ЗА това хората да се чувстват добре и щастливи заедно, независимо от това на колко са години  Peace

# 553
Да, но колко продължиха? Не само аз казвам, че при повечето връзки с голяма разлика щастието е по-скоро краткотрайно.

# 554
Логично е, голямата разлика е предпоставка за повече различия. От там нужда от повече компромиси и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт