Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 768
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не се събира такова количество в чекмедженцето... Дезинфектантът е голямо к-во.

# 106
Ами наливаш дезинфектанта докато пералнята си взима омекотителя. Отваряш леко чекмеджето и наливаш. Няма да се наводниш.

# 107
Дрехите от много време са така, поне това съм забелязала аз. За съжаление, дори при ръчно пране (днес ми се случи с доста дрешки), с хладка, че дори и с ледено студена вода, пускат някои. Как ги боядисват, не ми е ясно... Днес видях и спално бельо с етикет до 40гр.... ooooh!
Да питам за Имперсан с омекотител, видях че има - хубав ли е?
И като имам само Имперсан, дали може след цикъла изплаквания с него, да пусна един с омекотител, или обратното е по-добре?
Моето спално бельо е до 40 градуса  Crazy
Импресан се ползва за да дезинфекцира. Веднъж като убие гъбичките и бактериите не виждам защо да не може да се пусне омекотител после. Пералнята също е дезинфекцирана. Аз поне почти винаги пускам цикъл още едно  изплакване след него, че бебето постоянно си дъвче дрехите и лигавниците. А се налага да го ползвам, защото има често инциденти къде от него, къде от сестра му или пък някой е болен.

# 108
Купих си от Борн кърпички Ленор за 9.90лв.  10бр. в опаковката
и сега попадам на сайт в който цената без намаления е 5.20лв. че слагат надценка слагат ..ама те 3 кожи свалят за тоя паралелен внос http://www.bipa.at/lenor/lenor-trocknertuecher-aprilfrisch/B3-85 … on&cgid=lenor

Отделно да добавя , не съм доволна от тях, никакъв мирис нямат дрехите след като ги извадих от сушилнята Crossing Arms Crossing Arms

# 109
  • Русе
wdv, преди малко като пусках пералня, реших да претегля омекотителя и течния Корал. Коколино до чертата на капачката, дето го дават 35 мл., излезе 40 грама(нямах повече това беше в бутилката Wink ).
Корал 100 мл. излезе 120 гр., като не съобразих предварително да премеря чашката, но тя няма да тежи повече от 15-20 гр. Така, че долу-горе са 1:1.

# 110
А каква е разликата между Sano Maxima Advance и Sano Maxima Javel Effect :

https://img2.zakaz.ua/zakaz-HP-630-Notebook-PC.1384092109.ad7243 … owm.jpg.1350x.jpg

И на двата пише, че стават и за бяло, и за цветно и не мога да разбера каква е разликата.

А всички разновидности прахове на Sano ли са хубави?
Ехх, в Била го гледах преди няколко дни, беше около 9лв. трябваше да го купя, но вместо това пак взех OMO Crazy

Виждам, че хвалят и препарата им за баня:

http://www.maxpal.ro/systemimages/products/original/69de47218c17 … 96dd2c610a9a5.jpg

но пък аз имам проблем с мухъла, не с котления камък...

# 111
  • до най-прекрасния мъж
Виждам, че хвалят и препарата им за баня:

http://www.maxpal.ro/systemimages/products/original/69de47218c17 … 96dd2c610a9a5.jpg

но пък аз имам проблем с мухъла, не с котления камък...

Препаратът им за мухъл е страхотен. Ползвах такъв тази зима, че ми мухляса банята и изтреби всичко само с едно напръскване. След това не съм видяла повече наченки на черните петънца, а бяха плъзнали яко.
Ето това е въпросният препарат:
Скрит текст:

# 112
blue.angel на този препарат за мухъл какви са му активните вещества? Има ли задушлива  миризма като САВО? Питам, че при последното чистене на банята направо се издушихме. Бяхме в ремонт близо месец и банята стана ужасна мухъл и строителни материали навсякъде, голям зор видях докато изчистим.
Каква му е цената на това САНО и къде го има?

# 113
  • в огледалото на живота
Каква му е цената на това САНО и къде го има?
В Кауфланд и Карфур съм виждала Сано препаратите  Peace

# 114
devi4ca мерси ще потърся при следващото ходене.

# 115
  • Варна
Да споделя за омекотителя Сано - мед и мляко. За любителите на нежни и ненатрапчиви аромати е идеален. След изсъхване още се усеща, но за повече трайност ще пиша след няколко дни Simple Smile

# 116
Забелязвам неприятната тенденция все повече дрехи да се перат само на температури до 30 градуса  Crazy

Отдавна е това с по-ниските градуси на пране, но аз хич не им се връзвам. Пера си на 40 град. и не съм забелязала кой знае какви поражения по дрехите. Разделям ги по цветове и бельо - бельото на 60, понякога 70 град; цветно светло - 40 град. и тъмно - 30 или 40 град. Ако тръгна да ги разделям и по градуси на пране, материи....то пералнята трябва да работи нон-стоп, а и няма да мога да я напълня.

# 117
  • София
Забелязвам неприятната тенденция все повече дрехи да се перат само на температури до 30 градуса  Crazy

Отдавна е това с по-ниските градуси на пране, но аз хич не им се връзвам. Пера си на 40 град. и не съм забелязала кой знае какви поражения по дрехите. Разделям ги по цветове и бельо - бельото на 60, понякога 70 град; цветно светло - 40 град. и тъмно - 30 или 40 град. Ако тръгна да ги разделям и по градуси на пране, материи....то пералнята трябва да работи нон-стоп, а и няма да мога да я напълня.
Аз събирам тези за 30 и 40 гр. в една пералня - на 30 гр. Слагам и от кърпите, дето поемат цветовете. И въпреки това, ми се боядиса една блуза - стана на петна, все едно яйца съм боядисвала с нея. Много странно. Няма как да разделям по цветове, че докато се съберат поне 5 дрешки с тоя цвят, ще мине месец, може и повече... Crazy
Бельото винаги на 60/60+гр., но то си е отделно.

# 118
Argent, не знам дали е португалски този Персил, който показах. Купих го от една жена с бус, която ни зарежда фирмата с почистващи препарати. Каза, че са паралелен внос. На тубата има дадени контакти в Белгия, Холандия и Португалия. И надписите са на езиците на тези държави. Баркодът започва с 54, ако се не лъжа това е Белгия, значи трябва да е белгийски.

Ами в линка, който си дала  

http://bd24.eu/persil-924ml-super-color-washing-powder-gel-28p,id-1704

пише Country of origin: Portugal, затова и аз малко се зачудих. Иначе и аз преди няколко седмици свърших един такъв същия, белгийски беше или холандски, не знам.

Моля, дайте ми съвет какъв перилен препарат използвате за бяло.
Трябва ми за пране на покривки за хранене и салфети от памук и сатен.

В момента ето този:
Скрит текст:
В момента гледам към балкона с простряно пране и е бяло, та бяло.

Аз пък станах фен на Ариела. Толкова искрящо прави бялото, че чак ме заслепява. Mr. Green Може да ми вземат думите за нов рекламен слоган на Ариел. Joy

# 119
Ей, Аргентчооо, много зарибяваш Laughing Laughing Laughing Щи дърпам ушите! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт