Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 749
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
http://www.chanteclair.it/Ammorbidenti_e_Detersivi-Detersivo_lavatrice.html.

Това е истинския производител на сапун от Марсилия. Въобще всичко, което видите на сайта е перфектно.

Най-уважавам продуктите за почистване на дома .   Pulizia Casa

# 136
  • На брега на реката
Здравейте момичета, купих си Sano maxima javel, ама нещо не мога да се ориентирам за бяло ли е или за цветно. На сайта от който го взех пише само за силно замърсени дрехи, не пише за бяло или за цветно е .  Аз исках за бяло  newsm78.

# 137
Има избелители, значи за бяло е по-подходящ, но може да се перат и устойчиви цветове.
За цветно подходящи са вариантите black (най-вече този, защото не съдържа и оптични избелители), bio, musk и sensitive (той не съдържа нито избелители, нито ензими).

Бобулина, нали ще пишеш отзиви като го пробваш? Аз го имам, но не му е дошъл редът.

# 138
Argent, ти си ползвал Maxima Advance. Като го открих в запасите си, пуснах едно търсене в гугъл и попаднах на стара тема от нашите, в която ти го хвалиш, а пък аз не съм особено очарована или по-скоро имам някакви предразсъдъци. Явно съм го пробвала и съм го завряла някъде заради фосфатите. Оказа се много добър. Като зарежеш предразсъдъците заради фосфатите и малкото количество, което се слага, гледаш по друг начин.

Моля ви се, не рекламирам и никой не ми плаща. Просто имам проблем, че се фиксирам, което може да се види и от колекцията ми. Просто като открия нещо ново за себе си се въодушевявам прекалено. И с My forest беше така и все още мнението ми за марката е положително. ОМО все още ми е любим, но считам, че може би вече досаждам с похвалите за него. Немските препарати все още за мен са най-добрите, но вече няма как да се снабдявам с тях.
Не пиша от вчера, познаваме се с повечето, а който се съмнява, да ми прочете мненията назад.

Ама ти да не си помисли, че някой те обвинява нещо, че рекламираш Sano - нищо подобно, моля те. Hug Всеки си споделя впечатленията, едва ли някой би го изтълкувал като реклама. Sano Advance съм ползвал, но не знаех коя точно разновидност е за цветно, а сега ми се иска да взема един за бяло и един за цветно.

# 139
  • На брега на реката
Има избелители, значи за бяло е по-подходящ, но може да се перат и устойчиви цветове.
За цветно подходящи са вариантите black (най-вече този, защото не съдържа и оптични избелители), bio, musk и sensitive (той не съдържа нито избелители, нито ензими).

Бобулина, нали ще пишеш отзиви като го пробваш? Аз го имам, но не му е дошъл редът.

Благодаря Гес  smile3525.
Разбира се, че ще пиша. Може би утре или в други ден ще го пробвам. А най-избелващият от тях Advace ли е ?

# 140
А най-избелващият от тях Advace ли е ?
Не мога да кажа със сигурност. Намерих информационни листи за безопасност в един унгарски сайт и ми изглеждат еднакви, но от тези листи не може да се получи пълно впечатление. Според мен няма съществена разлика между javel и advance.

# 141
  • София
Аз пък от този омекотител изобщо не съм доволна.Преди години още съм го ползвала-пълен боклук/мое мнение/.

Абсолютно подкрепям. Няма такъв боклук. Нито омекотява, нито ароматизира, дрехите са наелектризирани - това е най-неуспешната ми покупка на омекотител. Приложението, което му намерих, е насипан в торбички - за ароматизиране на гардероба.

# 142
http://www.casahenkel.it/brand/dixan.html

Аз пазарувам най-често от тук.
Любим ми е лавандулата и този за памук.

Преди два дена си закупих Ariel 2 кг. 3D actives с Lenor от Кауфланд.  Доволна съм, но пуснах на програма памук с пред пране на 60 градуса.

Моля, ако някой знае, да ми подскаже, къде мога да си закупя ароматизиран амоняк.
 Такова нещо май в България никой не ползва.

# 143
  • Варна - Черна гора
pam4i,
Ароматизиран амоняк съм виждала в маг-н Mr.Bricolage.

# 144
"--"Моля, ако някой знае, да ми подскаже, къде мога да си закупя ароматизиран амоняк.
 Такова нещо май в България никой не ползва. ""

Дексал италиански 2.80лв./ литъра ей това
 https://www.google.bg/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8& … .html%3B800%3B800
от магазин за паралелен внос само от Италия на - Хр.Ботев в частта около преди или след /сега не се сещам  пресечката на Солунска ако НДК ти е в Гръб посока пл.Македония от дясната страна тротоара .. дано ме разбра

имат редовен внос аз само от там си купувам Амоняка и Шанте Клар имат доста от марката

# 145
За какво го ползвате този амоняк?

# 146
Аз пък от този омекотител изобщо не съм доволна.Преди години още съм го ползвала-пълен боклук/мое мнение/.

Абсолютно подкрепям. Няма такъв боклук. Нито омекотява, нито ароматизира, дрехите са наелектризирани - това е най-неуспешната ми покупка на омекотител. Приложението, което му намерих, е насипан в торбички - за ароматизиране на гардероба.
От много години го има в Гърция,под друго име,разочарована.

# 147
Значи в Италия основно за почистване и пране се използва: амоняк, белина, сапун марсилия и бял оцет,алкохол/спирт/ и хлор. Там домакините са много практични в пълния смисъл на думата и икономични.
Амоняк се почистват: стъкла, дърво, фаянсови плочки, огледала, премахват се петна върху дамаски, сака, неща които няма нужда да переш цели, мокет, килими. Съществува два вида- натурален и ароматизиран. Разрежда се според зависи.

Един литър натурален в Италия струва  0,50 цента.

# 148
Благодаря, добре ми звучи. Знам го това магазинче, ще си го взема от там.

# 149
Аз редовно си ползвам Sano maxima javel ефект /но за цветни дрехи, казаха ми,че бил универсален/, защото петната при нас са огромен проблем. Добър е, не съм забелязала да ми е обезцветил дрехите, а го ползвам редовно. Петна също си маха, но аз пък винаги предварително им слагам препарат с/у петна.

Общи условия

Активация на акаунт