Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 765
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Разумните потребители правят своя избор без да се водят по агресивни рекламни атаки. Mr. Green Wink

# 121
Разумните потребители правят своя избор без да се водят по агресивни рекламни атаки. Mr. Green Wink

и аз така мисля, като Ariel няма друго бяло Mr. Green
Скрит текст:
атаката със Sano ли имаш предвид Wink
Еди съвет ще споделя, като се пуска нова тема,  да се пише в темата за модераторите да заключат старата Peace

# 122
Аз събирам тези за 30 и 40 гр. в една пералня - на 30 гр. Слагам и от кърпите, дето поемат цветовете. И въпреки това, ми се боядиса една блуза - стана на петна, все едно яйца съм боядисвала с нея. Много странно. Няма как да разделям по цветове, че докато се съберат поне 5 дрешки с тоя цвят, ще мине месец, може и повече... Crazy
Бельото винаги на 60/60+гр., но то си е отделно.

Аз под делене на цветове нямам предвид, че ги деля например само на сини или само на лилави. Деля на цветни светли - всякакви цветове светли и на тъмни. Не са ми се боядисвали дрехи дори на 40 град. Но зависи какво точно си прала, може да ти е пуснала някоя нова блуза с по-наситен цвят. Когато си купя нещо ново, първия път винаги го пера само него на 15 минутна програма, за да си пусне цвета.

# 123
  • Русе
Аз пък цветна нова дреха винаги първия път пера на ръка. Ако пуска боя продължавам да си я пера на ръка, докато не спре да пуска. А ако е тъмна дрехата и пуска боя - я пера с черното.

# 124
  • София
Реших да дам втори шанс на Formil от Lidl. Тези дни бях на селската ни къща, прах пердета и покривки на леглата. Изпраха се страхотно, цветовете светнаха. А го бях изритала тоя Formil като неперспективен...

В тоя ред на мисли, отдавна съм хвърлила око на Formil-а с марсилски сапун, но все се въздържам, защото е за много пранета, а и е универсален... Избягвам ги универсалните поради страх от избелване на цветовете...
Да ми препоръчате някой препарат за цветно с аромат на марсилски сапун (имаше ли такъв Dash или се лъжа), нещо съм се пощурила по тая миризма...

# 125
Има Даш натурален сапун и алое вера, но не точно на марсилски сапун, а не е и за цветно.
Специално за зветно не мога да ти посоча перилен препарат с аромат на марсилски сапун. Все са универсални.
Може би този
Скрит текст:

но той е за деликатни, пак има оптични избелители, пък и не знам има ли го в България.

# 126
  • София
Благодаря ти, Гес!
Хм, може да взема от Formil-а в крайна сметка и да го ползвам само за чаршафи и кърпи... Simple Smile

# 127
Аз си взех Формил с марсилски сапун още щом го пуснаха, но се разочаровах, защото ароматът хич не се усеща.

И на мен много ми се нрави ароматът на марсилския сапун. В Елитис има прах Spuma di sciampagna с марсилски сапун. Ето така изглежда:
Скрит текст:
Но пак е универсален: има си активен кислород, и оптични избелители.
От същата марка в Италия има омекотител с аромат на марсилски сапун.
Скрит текст:
Поне в Бургас го няма нито в Елитис, нито никъде. Ако успееш в София да го намериш, ще ти завидя. Mr. Green Ще си използваш какъвто искаш препарат за цветно, а ще се наслаждаваш на аромата на марсилски сапун от омекотителя. Не знам изобщо внасят ли го.

Аз по едно време се бях фиксирала в марсилския сапун. Взех си Spuma di sciampagna марсилски сапун за пране да натърквам петната (още го ползвам, че е гигантски калъп) и един тоалетен сапун също с аромат на марсилски сапун, но последният не ми хареса и пак се върнах да Dove за къпане.

# 128
и аз така мисля, като Ariel няма друго бяло Mr. Green
Скрит текст:
атаката със Sano ли имаш предвид Wink

Не, нямам това предвид. Казах, че разумните потребители не се водят по реклами по повод на това, че wdv сподели, че й действам зарибяващо с вьзхвалите на Ариел.  Mr. Green А иначе, то е ясно, че Гес успя всички да зариби с това Sano и като свьрши Омото вкьщи отивам да купувам Advance. Само не разбрах за цветно кой е варианта? Advance и Javel са избелващи, има едни Sensitive и Musk с розова лента долу на пакета - те сьдьржат ли избелители?

По повод марсилския сапун - има гел на Chante Clair с марсилски сапун, вьв всеки Kaufland го има сьс сигурност, но е лайт дюти. И мисля, че не сьдьржаше избелители, т.е. става за цветно, но да не подведа някого без да искам.

# 129
Argent, ти си ползвал Maxima Advance. Като го открих в запасите си, пуснах едно търсене в гугъл и попаднах на стара тема от нашите, в която ти го хвалиш, а пък аз не съм особено очарована или по-скоро имам някакви предразсъдъци. Явно съм го пробвала и съм го завряла някъде заради фосфатите. Оказа се много добър. Като зарежеш предразсъдъците заради фосфатите и малкото количество, което се слага, гледаш по друг начин.

Моля ви се, не рекламирам и никой не ми плаща. Просто имам проблем, че се фиксирам, което може да се види и от колекцията ми. Просто като открия нещо ново за себе си се въодушевявам прекалено. И с My forest беше така и все още мнението ми за марката е положително. ОМО все още ми е любим, но считам, че може би вече досаждам с похвалите за него. Немските препарати все още за мен са най-добрите, но вече няма как да се снабдявам с тях.
Не пиша от вчера, познаваме се с повечето, а който се съмнява, да ми прочете мненията назад.

# 130
  • Сливен
 в Сливенския ДМ праха на Сано Javel  го водят за цветно,да не са объркали етикетите,иначе и аз смятам да пробвам Maxima Advance като си изхабя праха за бяло който ползвам в момента dent mit.

# 131
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново

Guess Wh  Този / пяна от Шампанско/ в хартиената опаковка не съм ползвала. Колко килограма е ?
Гледам за 100 пранета. Мирис на цитрон гледам пише.

Аз лично от марката Оmino bianco не съм доволна. Гледам, че това не е  произведено в Италия.

Не се заблуждавайте аз пера бяло и цветно с универсален Dash. Изпира перфектно. Говоря за бяла блуза с черни надписи например или разни ризи яката червена а останалото бяло. Неща, които се перат на програма ежедневно.  Сега пуснаха нова форма туба дори концентрат.
 Дори точно на него нито омекотител, нито ароматизатор му трябва.

http://www.vernel.it/prodotti/cristalli/innovazione За мен това е добрия омекотител.

# 132

Guess Wh  Този / пяна от Шампанско/ в хартиената опаковка не съм ползвала. Колко килограма е ?
Гледам за 100 пранета. Мирис на цитрон гледам пише.

Аз лично от марката Оmino bianco не съм доволна. Гледам, че това не е  произведено в Италия.

Не се заблуждавайте аз пера бяло и цветно с универсален Dash. Изпира перфектно. Говоря за бяла блуза с черни надписи например или разни ризи яката червена а останалото бяло. Неща, които се перат на програма ежедневно.  Сега пуснаха нова форма туба дори концентрат.
 Дори точно на него нито омекотител, нито ароматизатор му трябва.

http://www.vernel.it/prodotti/cristalli/innovazione За мен това е добрия омекотител.

Аз пък от този омекотител изобщо не съм доволна.Преди години още съм го ползвала-пълен боклук/мое мнение/.

# 133
pam4i, в България се намира италиански Dash по магазините с паралелен внос. Не знам във Велико Търново как стоят нещата с тези магазини, но в Бургас се намира сравнително лесно. Аз лично съм си го купувала без да съм ходила до Италия. Това ми е последният:
Скрит текст:
С ретро опаковка.

Прахът Spuma di sciampagna е 6.8 кг. Като качество е доста под Dash.

# 134
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
/dash.it/storia

Разгледайте историята, ако желаете.
 Тази формула е 1960 година.

Общи условия

Активация на акаунт