Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 596
  • 725
  •   2
Отговори
# 285
Ето  тук http://chisto.alle.bg/sano   шестият надолу .

# 286
# 287
  • сред маслини и портокалов цвят

Да, същият е. Но без надписи на иврит, защото е от официален внос.
Аз го купих за 7,90, което е много евтино. Магазинът, от който го купих още държи ниски цени, защото са заредили големи количества на старите цени. Скоро ще го вдигнат обаче. В Халите на фирмения щанд на Сано последно  праховете бяха 10,50. Чудя се дали да не взема утре bio color и black.

# 288
Този прах Сано в кои вериги магазини го има и горе -долу на каква цена? Извинявам се ако е коментирано вече.
Видях ,че пише че е концентрат 1,25 за 35 пранета ,но за твърда вода сигурно  са по-малко дози.
 Колко грама е на пране дозировка.

Има го във всички вериги и в специализираните магазини. Във веригите е между 9,50 и 10,50 лв., но по малките магазини е по-евтин: аз го взимам за 7-8 лева.
Във всеки пакет има мерителна лъжичка. Ето дозировката:
Скрит текст:

jasmin, ти си взе Максима musk без фосфати така ли? Защото стария внос, с фосфати, си беше изцяло на иврит. Ето какво имам предвид под „стария“: тези двата са от стария вид, с фосфати.
Скрит текст:

Новия, без фосфати, не мога да го намеря. Твоят кой е?

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 21:40 от Guess Who

# 289
Мнения за течния прах за пране 6+ за цветно, който е на промоция в Кауфланд. Някой да го е ползвал?

Ами преди време бях питал Гес за него и ми беше казала, че формулата му е много морално остаряла и че в общи линии е много слаб. Гес, поправи ме ако греша, че може и с някой друг препарат да се бъркам.

# 290
  • сред маслини и портокалов цвят
Гес, взех без фосфати. Вече го има на някои места в София.
Като втората опаковка, но със зелени листенца и пише, че е без фосфати.

# 291
Аз днес си взех течен Скип с  алое вера,още не съм го пробвала,но ухае страхотно Heart Eyes

# 292
А цветно или бяло пра?

# 293
  • оттам, откъдето започва България
Мнения за течния прах за пране 6+ за цветно, който е на промоция в Кауфланд. Някой да го е ползвал?

Ами преди време бях питал Гес за него и ми беше казала, че формулата му е много морално остаряла и че в общи линии е много слаб. Гес, поправи ме ако греша, че може и с някой друг препарат да се бъркам.
Благодаря за отговора.   bouquet

# 294
  • Варна
Karimma благодаря за отговора   bouquet

А за ползвателите на Скип - да кажете от кое производство сте доволни. Аз намерих само внос от Гърция, та да кажете дали е читав  Wink

А цветно или бяло пра?
И аз това се канех да ви питам и двете - аз основно съм ползвала само бебешки САНО и съм много доволна де, сега обаче и другия прах ми е на привършване и се чудя с какво да заменя малко. Но в магазина близо до нас не съобразих да погледна кое сано за какво пране е и честно малко се пообърках. На някои места чета за един и същи прах, че става и за цветно и за бяло.
Та Guess Who ако можеш да кажеш кой за какво пране е от съответния вид.
В линка, който е дала yulmana advance е даден за цветно пране, а ти беше писала че си прала бяло и то греело направо  newsm78, та правилно ли са дадени там описанията на различните видове - за бебешкия и черния е ясно де  Wink

# 295
Аз взимам само гръцки Скип много съм доволна от него.Вчера продавачката ми предложи испански,каза,че бил и той много хубав,но не посмях да взема,ако някой го е ползвал да сподели.

# 296
Аз взимам само гръцки Скип много съм доволна от него.Вчера продавачката ми предложи испански,каза,че бил и той много хубав,но не посмях да взема,ако някой го е ползвал да сподели.

Аз съм го ползвала, но си беше купуван в Испания. Много доволна бях! Ако е гарантиран внос от Испания, ще ти хареса.
Виждам, че си от Пловдив, къде го намери испанския Skip?

# 297
И аз това се канех да ви питам и двете - аз основно съм ползвала само бебешки САНО и съм много доволна де, сега обаче и другия прах ми е на привършване и се чудя с какво да заменя малко. Но в магазина близо до нас не съобразих да погледна кое сано за какво пране е и честно малко се пообърках. На някои места чета за един и същи прах, че става и за цветно и за бяло.
Та Guess Who ако можеш да кажеш кой за какво пране е от съответния вид.
В линка, който е дала yulmana advance е даден за цветно пране, а ти беше писала че си прала бяло и то греело направо  newsm78, та правилно ли са дадени там описанията на различните видове - за бебешкия и черния е ясно де  Wink
Ако производителите не знаят, аз ли да знам? Laughing Само мога да напиша личното си мнение.
По начало всичките видове са дадени и за бяло, и за цветно, независимо какво пише в някои сайтове. По мое мнение advance и javel effect са по-подходящи за бяло и светло цветно, защото съдържат избелители; в никакъв случай advance не е за цветно, защото много избелва като си гледам бялото пране.
Bio, musk и sensitive не съдържат избелители и стават и за бяло, и за цветно, като бих препоръчала за бяло да се слага някаква избелваща добавка, поне аз така правя, за да не си загубят дрехите белотата с времето.
С Musk съм прала и бели, и цветни еднакво успешно. Единственото ми разочарование е ароматът, който колкото е прекрасен от пакета, толкова липсва върху дрехите.

# 298

Аз съм го ползвала, но си беше купуван в Испания. Много доволна бях! Ако е гарантиран внос от Испания, ще ти хареса.
Виждам, че си от Пловдив, къде го намери испанския Skip?
Магазина се намира на спирката на кръстовището на ресторант Стадиона, то е нещо,като павилион ,жената ми го предложи,като вариант на по малка опаковка беше за 18 пранета,забелязах,че пише на испански и я попитах,каза ми,че е испански и бил и той много хубав.Само да уточня,че става въпрос за течен препарат.

# 299
Да, и аз течен концентрат съм ползвала. И беше един за кратък цикъл на пране (30 мин). Много доволна! Peace
Скрит текст:
Благодаря за инфото, Gali D   bouquet
Ако имам път натам, ще се отбия да си взема, да сравня, но не обещавам, защото ми в далечко на мен.

Общи условия

Активация на акаунт