Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 585
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Уф, днес е мисия невъзможна да публикуваш.

Преди години имаше испански концентриран Скип за цветно, обаче сега като гледам, вече го няма. Явно не са тръгнали добре продажбите и са го спрели. В тази част от Европа явно не им се нравят препарати за цветно и не ползват. Ние тук сме много специални: за бяло, за цветно, универсален. Laughing

# 301
Здравейте. Подариха ми този прах      някой от вас ползвал ли го е , отзиви за него / пише че е универсален , а мен малко ме е страх да пера цветни дрехи с него newsm78 /

# 302
То и бели трябва да те е страх да переш с него.
Не мога да разбера как уважаваща себе си (и потребителите си) фирма би произвела подобно недоразумение в XXI век. Толкова морално остарели прахове се продават само в Третия свят - Индия, Пакистан, Индонезия и тем подобни, където работници газят до колене в агресивни химикали и разбъркват заготовката за прах за пране с ръце без ръкавици или предпазни маски на лицето.
Не говоря наизуст - и него съм го пробвала, но в малък пакет. За нищо не става.
Скрит текст:

И състав:
Скрит текст:
натриев карбонат, натриев сулфат, натриев бикарбонат, линейна алкилбензен сулфонова киселина (ПАВ<5%), етоксилиран линеен алкохол (ПАВ<5%), натриев силикат, парфюм, вода
без ензими, без избелители. Това е най-елементарен прах за пране. Такъв произвеждахме преди повече от 30 години във Верила и пак беше морално остарял. Laughing На запад имаше вече прахове с ензими, безфосфатни и т.н.

# 303
Вчера купих Тео бебе с лавандула. До сега не съм позлвала нищо на тази марка. Какво да очаквам от него?

# 304
Аз съм много доволна от Тео бебе.

# 305
Вчера купих Тео бебе с лавандула. До сега не съм позлвала нищо на тази марка. Какво да очаквам от него?
Аз съм страшно доволна от тео бебе лавандула.Всичко ми изпира хубаво , а само как ухае Simple Smile).Обожавам го.Понякога го използвам за нас.
Сега пера с течен My Forest и го съчетавам с омекотител на My Forest Violet Fields/надявам се съм го изписала правилно/Много съм доволна от праха за пране и от омекотителя.Остава много приятен и деликатен аромат.За бяло не съм взимала.Обикновено пера белите неща с препарат за цветно пране.My Forest ми е на свършване и се чудя да си взема ли ето това
http://www.tmbrands.bg/product.php?ProductID=3503 или това http://tmbrands.bg/product.php?ProductID=5644 някой използвал ли ги е да даде мнения за тези препарати?
А за омекотител съм се спряла на ето тези http://ecomaxbio.com/products.php?list=3793&dir=2&subdir … g9s.6f2sqQ8d.dpbs майка ми го използваше и мога да кажа ,че няма такъв невероятен аромат.Всичко ухаеше дълго време.Отварях гардероба за да помириша дрехите   Laughing

# 306
  • сред маслини и портокалов цвят

Тео бебе е хубав. Аз купувам понякога зеления с алое, харесва ми, пере добре и мирише хубаво. Този с лавандула го пуснаха преди няколко месеца, мислех да го пробвам, но не харесвам особено аромата на лавандула, затова може и да се откажа.

Гес, взех без фосфати. Вече го има на някои места в София.
Като втората опаковка, но със зелени листенца и пише, че е без фосфати.
А цветно или бяло пра?

Гес, прах цветни дрехи. Веднъж ми попадна каталога на Сано и там така са дадени, както и ти пишеш- муск, био и бебе за цветно, адванс и жавел за бяло и устойчиви или светли цветни.

# 307
  • София
И аз съм много доволна от Тео бебе - изпира страхотно.

Преди много харесвах този с аромат на лайка, но откакто промениха гамата и лайката отпадна, ми направи впечатление, че течният стана с ужасно силна и натрапчива миризма, направо ми докарваше главоболие, затова се отказах от него.

Но наскоро спешно ми трябваше препарат за дрехите на детето и купих малка кутия прах с алое - ароматът е лек и не се натрапва. Явно пак ще ползвам марката.

# 308
Да не остана назад и аз да напиша, че съм доволна от прах Тео бебе. С бебешки петна не знам как се справя, но с бабешки се справя добре. Ароматът на праха не се усеща върху дрехите, но затова пък си има омекотител.

# 309
Много ви благодаря за мненията за Тео!
Гес, на мен също ми трябва за бабешки, не за бебешки петна!  Laughing

# 310
Аз засега съм доволна от Бинго Бебе  Сензитив с алое / прах/. Днес си взех малка кутия на промо за 0,89 ,че даже и някакво пакетче бонус имаше за бяло пране 2в1 /аз самият прах Бинго не харесвам ,ама този ми харесва /бебешкия/ аромати и си пере добре /
 От бонус пакетчето ми залютя на очите без да е отворен още.
 За Бочко течен съм чувала много добри отзиви от моя позната и все се каня да си купя.Бебетата ми отдавна порастнаха, предпочитам такива прахове и препарати защото имам много алергии.

# 311
My Forest ми е на свършване и се чудя да си взема ли ето това
http://www.tmbrands.bg/product.php?ProductID=3503 или това http://tmbrands.bg/product.php?ProductID=5644 някой използвал ли ги е да даде мнения за тези препарати?
И двата са фантастични като аромати. Като изпиране са горе-долу на едно ниво, въпреки че Персил е от по-висок клас. В случая обаче това е малко орязана версия.

И малко информация за промоции: в Карфур от 13 май до 25 май всички видове перилен препарат My forest ще струват 7.99 лв. (намален от 11.99 лв.). Също така промопакет капсули Dero (20 пранета) и омекотител Коколино (1 литър) на цена 9.99 лв., т.е. омекотителят излиза безплатно.
Ще има и Семана за 4.99 лв. 2 литра, Медикс да 4.69 лв., прах Soft 15.99 лв. за 100 пранета.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 23:24 от Guess Who

# 312
  • в огледалото на живота
Вече си ги набелязах... Peace
Остава да видя резултата на Деро-то..... Simple Smile

# 313
Моето Деро още не съм го отворила. Confused Сега нали съм на израелска вълна. Laughing
Тези капсули Деро са произведени в UK, така че не вярвам да са по-лоши от английския Surf. По-скоро си мисля, че капсули Surf са насипани в опаковки на Деро.

# 314
А капсулите Деро за какви дрехи са? Много се дразня, че не пише конкретно.
И за друго се дразня -  пускат прах с еди какъв си аромат само универсален например. Ами аз искам и за цветно да има същата миризма.

Общи условия

Активация на акаунт