Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 715
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Спреят за мухъл на Сано не мисля,че е нещо особено.Мирише на хлорин,кърпата,с която мия избеля на места.Мирише силно на Хлорин.Очаквах да е нещо друго.Мирише,та се не трае.Имам гръцки Хлорин-гел на Унилевър,който върши същата работа,но мирише страхотно.Лично мнение.Споделете и Вие.
Този Клинекс е подобен продукт:
http://www.klinex.gr/?page_id=82
А ето и за Клинекса,за който говоря-чудесен е,гъст гел,единственият Хлорин,който става и за пералня.Това е моето чудо,става за всичко-за дезинфекция,за пране,имам в момента зеления,с дозатор е за пералнята.Горещо препоръчвам:
www.klinex.gr/?page_id=31

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 17:56 от pavlo_deni

# 151
От сайт ли го купуваш или?

# 152
pavlo_deni, у нас Клинекс се нарича Доместос. Спреят, който си показала, го купувам редовно от едно известно време. Доволна съм от него. Последно го замених с W5 от Лидл и щях да се задуша първия път като го ползвах, но сега му свикнах. Във всеки случай като свърши W5 се връщам пак на Доместос.

И все пак да ви припомня, че тази тема е за перилни препарати. Мненията са полезни, но да не вземе някой да ги изтрие и да се изгубят.

# 153
  • до най-прекрасния мъж
На мен Сано против мухъл ми харесва, защото мухълът не се появи отново, което със Саво, например, ми се е случвало. Че мирише силно на хлор, мирише, но пък с едно измиване ме отърва от проблем, от който доста други препарати не успяха. Повече от половин година в банята нямам и точица мухъл, а преди да открия Сано фугите бяха черни и нямаше махане - мия, жуля и след седмица-две пак беше плъзнал навсякъде.
И за да не е спам - Течният актив гел на Персил ми изпра чудесно по-тънките дрехи, но плътните суитчъри и дънки определено повече ми харесват изпрани с прахообразен Ариел.

# 154
  • На брега на реката
Обещах да споделя резултати от Sano maxima javel. Изпиране - доста добро, пенливост - почти никаква, аромат - приятен, ненатрапчив  и се усеща много слабо след изсъхване /суша в сушилня/. Днес ми донесоха Sano maxima black, но още не е изпробван.

# 155
Абе хубави са им нещата, спор няма. На мен прахът ми допадаше още когато беше и с фосфати даже. Сега ще взема пак.

Против мухъл съм много доволен от спрея на Ceresit. За мен специално това е най-успешният продукт от този тип, който съм ползвал. Каквото се е пръскало вкъщи с него повторно не е избило.

# 156
  • в огледалото на живота
В DM и Пени/от 1.05/ има Persil color течен 20 пранета  1,46л за 6.99лв. намален от 10.79лв
Има всички варианти,но също и този с лавандула:

Скрит текст:

# 157
pavlo_deni, у нас Клинекс се нарича Доместос. Спреят, който си показала, го купувам редовно от едно известно време. Доволна съм от него. Последно го замених с W5 от Лидл и щях да се задуша първия път като го ползвах, но сега му свикнах. Във всеки случай като свърши W5 се връщам пак на Доместос.
И все пак да ви припомня, че тази тема е за перилни препарати. Мненията са полезни, но да не вземе някой да ги изтрие и да се изгубят.
Да,зная,че Клинекс е Доместос.Вторият Клинекс  съм го  публикувала в тази тема,защото става и за пералня.За първия продукт,ссори,да не е за тук.
От Гърция ги имам,на лято пак ще се пазарува от там.

# 158
С този Персил лавандула прах два пъти вече - стои малко по-рядък в сравнение с другия гел на Персил за цветно, имам и двата. Пере добре, разпенва се, но не прекалено и в комбинация с Коколино бергамот миризмата на лавандула не е натрапчива. Аз не я харесвам много по принцип. Прах памучни дрехи и спално бельо.
По другия въпрос с мухъла ще пробвам, което намеря първо - в Кауфланд Сано-то го нямаше, но мернах Церезит. Проблема е наистина в повторното появяване, а няма начин в банята да не е мокро/влажно като се ползва ежедневно, че и по няколко пъти.

# 159
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
На практика почистващите препарати вървят паралелно с перилните.

Няма как да изперете само с прах петна от: ръжда, мухал, вино, доматени сосове,  масло, зацапани бели ръкави от чинове, лекьосани крачоли на дънки от верига на колело,  тъмно вино и т.н без предварително третиране на самото петно.

Имам тапети, който пера с Ariel.  

Има петна върху бяло, които излизат с натурален светъл оцет.

# 160
Нали имаше доволни от Бинго за цветно?
Взех аз един пакет  да пробвам..........нищо не изпра Sick Нищо.
 Crossing Arms

# 161
Аз веднъж прах с Бинго бебе сензитив и беше добре - изпра бели чорапи почти идеално./За цената си -а и има предубеждение към този прах по принцип и с другите за цветно и бяло не съм прала от векове/. А и аромата му беше много хубав.

# 162
Я каква интересна тема! И аз ви откривам чак сега  Blush

Много доволна за цветно съм от този Ariel Excel Gel
Скрит текст:

В Пловдив го намирам в Лекси и в магазинчета за внос на препарати.

Онзи ден взех омекотителя на My forest, Ocean Bloom. Ами много ми хареса, дрехите миришат чудесно.  Peace Видях набързо в предните теми, че има противоречиви мнения за марката, но аз ще пробвам и течния перилен препарат  и ако ми харесва, ще подкрепям българското  bg

# 163
  • София
Някой ползвал ли е перилните препарати и омекотители на Frosch, сега им гледах сайта и видях, че имат няколко разновидности гелове, 2 вида прах, 3 вида спрей за петна, отделно перилни препарати за бебета, както и спрей за петна,  пак за бебета. Не съм ги виждала на нашия пазар, освен омекотителите, но кой знае защо тях съм ги подминала...

Малко офф топик, имат и таблетки за съдомиялна, както и гланц.

По принцип съм доволна от използваните препарати на марката, ще бъда благодарна, ако някой сподели мнение за перилните.

# 164
  • София
Виждала съм един гел на Фрош, но прахове - не. И аз съм му се чудила, но тъй като гледам да съм предимно на прахообразен напоследък, затова съм го и подминала. Но също се кефя на марката и при добри отзиви, бих го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт