Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 418
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
За търсещите бебешки омекотител - видях такъв на Chicco в дрогерии Lilly. Има 2 вида - бял и зелен. За мен са нови и като посвърша запасите, смятам да пробвам. В момента съм в издирване на слабо миришещи омекотители...
Хич не са нови. Даже имам една бутилка от белия. Мирише слабо и нетрайно, за омекотяване не мога да кажа - водата ни е мека. Аз го взех против наелектризиране на малко зимни дрешки, но нямаше ефект.
Има също и гел за пране на детски дрешки Чико, но му нямам доверие.

Появили са се и супер концентрирани гелове Сано (Гес ги беше споменала).

# 211
Тези ли си видяла?
Скрит текст:

Аз вече не помня какво съм споменала. Laughing Много са концентрирани: 25 мл за нормално замърсено и 35 мл за силно замърсено пране.

И понеже не искам да изглежда, че само хваля продуктите Максима, да кажа, че съм леко разочарована от концентрираните им омекотители. Взех си концентриран Ultra Fresh, но не може да се сравнява с трайността на обикновения Ultra Fresh. Обикновеният мирише силно, с дни и седмици, а концентрираният така, слабичко, ако спазвам препоръчаната дозировка от 25 мл на пране. Затова пък този е доста траен и силен, а е уж бебешки. newsm78

# 212
Тези ли си видяла?
Скрит текст:

Аз вече не помня какво съм споменала. Laughing Много са концентрирани: 25 мл за нормално замърсено и 35 мл за силно замърсено пране.

Точно тези. Май нищо не спомена, защото каза, че нямало да ги намерим  Mr. Green
Имаше ги в детския магазин до нас. Каква е разликата между сано био и останалите? Пак ли ензимите?

Guess
още едно въпросче - взех си ей това - дезинфектант на базата на активен кислород:

Скрит текст:

По какво се различава от избелващо хапче, по-концентрирано ли е?
Пише, че съдържа >30% избелващи агенти на базата на кислород, <5% анионни ПАВ

Взех го, че имам дъщеря на 3г и бебе и постоянно стават разни инциденти  Mr. Green Кой се напишал, кой се наакал, кой му излезли гъбички. За цветното не може да се ползва, там май ще се наложи да гладя, а толкова да мразя  Crazy

# 213
Сега се сетих. Joy
И двата са с ензими, но синият е за цветни, а зеленият - за бели и светли. Досега съм пробвала синия и съм доволна.

Относно този Miofresh, предполагам, че си го взела доста скъпо. Не мога да кажа със сигурност, защото връзката към състава в сайта им не работи, но смятам, че е най-обикновена добавка с активен кислород.

# 214
Сега се сетих. Joy
И двата са с ензими, но синият е за цветни, а зеленият - за бели и светли. Досега съм пробвала синия и съм доволна.

Относно този Miofresh, предполагам, че си го взела доста скъпо. Не мога да кажа със сигурност, защото връзката към състава в сайта им не работи, но смятам, че е най-обикновена добавка с активен кислород.

11лв за 50 пранета, излиза на добра цена  Thinking

# 215
  • София
При мен универсалният Форест пак се разпени нечовешки! Тоя път пяната извря през чекмеджето чак!   ooooh!
Тамън бях решила, че първият път е било случайно, дрехите са били малко, предозирала съм, и сега пак - на пълна пералня! Сложих точно 75 гр с техния дозатор. Направо не знам как да действам следващия път - да слагам макс по 50 гр ли???? Купих голяма кутия  #2gunfire

# 216
При мен универсалният Форест пак се разпени нечовешки! Тоя път пяната извря през чекмеджето чак!   ooooh!
Тамън бях решила, че първият път е било случайно, дрехите са били малко, предозирала съм, и сега пак - на пълна пералня! Сложих точно 75 гр с техния дозатор. Направо не знам как да действам следващия път - да слагам макс по 50 гр ли???? Купих голяма кутия  #2gunfire

Интересно, пера в момента точно с него, имам още половин кутия - никаква пяна. Установих, че ми се пени като добавя от прахчето на ДМ за петна. Да не би да добавяш нещо допълнително?

# 217
  • София
Нищо не слагам - предимно памучни дрехи и един поларен суичър, хавлиен халат и кърпа, чувалче за с ане  -това пера на детето веднъж или два пъти седмично.
Много е странно, ще ме накаратда ги премеря на кантара, но не знам дали ще отчете толкова малко кг. С предната кутийка прах два  пъти и наши дрехи и не се е пенил...

# 218
Гес, Май Форест прах за цветно съдържа ли ензими и ако да какви? Peace

# 219
И трите вида съдържат амилаза, протеаза и целулаза.

# 220
  • София
Тази сутрин открих къде е проблемът с Май Форест при мен - измерих изсушените дрехи и те са не повече от 3 кг..... А ме заблуждават, защото изцяло запълват обема на пералнята - хавлиите и чувалчето са големички. Явно на 3 кг, като сложа пълна доза от 75 г, и нещата стават  Crazy

Следващия път - с половин доза  Simple Smile

(малина, беше права още първия път, но като гледах пълната пералня, не можех да повярвам, че прането ми е "малко" хахахахаххаа )

# 221
Багодаря, Гес! Hug А за Форест прах за цветно имаше ли негативни отзиви, че смятам да му дам шанс? Peace

# 222
  • При децата ми

Ползвам вече трета кутия от "Мy forest" color, днес се загледах, че освен този за бяло и има и един "Fresh Air". Той универсален нали? Искам да попитам дали има разлика от този за цветно и от универсалния?

# 223
Универсалният съдържа избелители.

# 224
Има промоция на "Мy forest" в СВА , прах е за около 9 лв ,а течния -8лв. На цялата гама е промото,ама цената на омекотителите не помня.

Общи условия

Активация на акаунт