Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 608
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
  • Europe
Не съм го виждала това веро на Сано, звучи като да има супер аромат, а и на Сано са им хубави нещата. Винаги научавам интересни неща от вас.

При нас пък сега е голяма мода верото на Persil, покрай мен се запалиха и разни приятелски семейства, които го откриха като ни гостуваха. Голям фурор стана това веро. Модното си е модно. Иначе верото си е добро, естествено. И също мирише чудно. Аз взех за проба грейпфрут, защото съм луда по всичко с грейпрут, най вече по фрешовете  cheers. Имаше и зелено с мента, която също ме изкефи как мирише, но остана за другия път. Ще почакам бая, ние много бавно хабим веро, защото сме с миялна.

# 256
  • София, Младост
Да оспамя малко и аз темичката, като спонехте веро с мента, аз си взех такова  CIF cool mint. Жестоко е0и като измиване и като аромат.

И да не е съвсем спам-от Гърция си купих концентриран SKIP течен син и розов. Тоа определено са ми фаворити  Peace

# 257
  • Уистерия Лейн
Имам едни покривки които бях прибрала преди време , сега гледам че са пожълтели от стоенето. Дали мога да ги изпера с нещо или направо да ги изхвърлям? Изпира ли се това пожълтяване?

# 258
# 259
  • Варна
А къде в търговската мрежа може да се намери?

# 260
  • Уистерия Лейн
Благодаря, ще пробвам.
Аз съм го виждала в СВА преди време.

# 261
В кварталното  магазинче го има. На скоро изпрах петно от покривка с което Персил за бяло не се справи, нито Спот.

# 262
  • Стара Загора
В кварталното  магазинче го има. На скоро изпрах петно от покривка с което Персил за бяло не се справи, нито Спот.
А какъв препарат се справи с петното?

# 263
От много време не бях купувала супермаркетски Ариел, но сега след похвала на Аргент си взех един уж с Ленор. Мноооого съм доволна. За мен е по-добър от Омо. Peace

# 264
Нали по-горе написах и дадох линк за Сноу.

# 265
  • Стара Загора
Нали по-горе написах и дадох линк за Сноу.

Да, да, нещо не съм фокусирала. Видя ми се, че си писала, че Сноу не се е справило с петното, а то Спот-а не е успял. Нали и двете започват със С и аз съм ги объркала, затова попитах  Peace

# 266
Ами  на мен Спот си ми е фаворит срещу  петна и досега нищо не му се бе опирало. Това пакетче си стоеше забравено и реших да го пробвам просто . Свърши идеална работа ,но пише че става и за цветни дрехи -ама с тез избелители  малко се съмнявам.
 Да не взема да станат и те сноу и то мръсен такъв  Grinning

# 267
Имам едни покривки които бях прибрала преди време , сега гледам че са пожълтели от стоенето. Дали мога да ги изпера с нещо или направо да ги изхвърлям? Изпира ли се това пожълтяване?
При мен такива петна се махнаха след накисване за една нощ със snow и прах за бяло. След това изпрах и сложих да съхне на слънце. Дрехата стана като нова.
Ако не го намериш има и други различни видове избелващи прахчета, които вършат същата работа. Разгледай при перилните в супермаркетите.

# 268
  • Уистерия Лейн
При мен такива петна се махнаха след накисване за една нощ със snow и прах за бяло. След това изпрах и сложих да съхне на слънце. Дрехата стана като нова.
Ако не го намериш има и други различни видове избелващи прахчета, които вършат същата работа. Разгледай при перилните в супермаркетите.
Simple Smile М да обаче не се чисто бели за това не знам. С вениш дали няма да стане ? newsm78

# 269
  • Варна
А някой да е ползвал перилните препарати на Heitmann
http://www.thbd-online.com/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BD% … D0%B0%D1%82%D0%B8
че скоро ще ми свърши основния прах за пране и съм в чуденка дали да не опитам нещо друго откъм марка  Thinking. Иначе ползвам от скоро дезинфектанта им за пране и съм доволна на първо четене.

Общи условия

Активация на акаунт