Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 578
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
От любопитство го погледнах този линк. Не, благодаря! Цените никак не са ниски, а като сложиш и доставката и ще ти излезе... ooooh! В Ловеч са поне с по лев-два по-евтини същите продукти.

# 361
Снимах,но не успях да ги кача.Но според мен не са само идентични,но и напълно еднакви,етикети,надписи,туби,само баркода е различен.Това е за Персил гел  и Ариел гел.Р..азгледах подробно и Ленора-всичко е еднакво.

# 362
Да, продукти от една и съща марка за различните пазари се различават по качество. Това ни е пределно ясно и нищо ново не научаваме. Но не са идентични, различават се примерно по езика, който е на опаковката. Има начини да се разпознава кой продукт от къде е и това не е баркодът. На немския Персил примерно дори няма цифри на баркода.

За шампоаните имам какво да кажа и мнението ми за тях е различно от мнението ми за перилните. Ползвала съм българска Шаума и немска Шаума (купена от Германия), Gliss Kur от Германия и Gliss от България, Dove, Pantene, Fructis и Elvive (Elseve) от Англия и от България - за мен са еднакви. Абсолютно еднакво усещах косата си с нашите и с чуждите.
Дезодоранти съм ползвала Нивеа и Фа - никаква разлика между нашите и немските освен езика на опаковката.
Но перилните се различават. Храните - също.

# 363
  • София
Трябва да качиш снимките в сайт като този
http://postimage.org
и после да сложиш тук линка за всяка поотделно.

Или напиши за кои гелове и за кой ленор точно говориш, нали има различни видове.

Разпитвам, защото в магазините за паралелен внос съм виждала различни препарати, нищо познато. А за да е реална съпоставката, трябва да са идентични продукти, не просто същата марка.

# 364
Това, че обсъждаме не виждам нищо лошо. Щеще да бъде хубаво ако имам такъв магазин  Party. Благодарности   bouquet

# 365

За шампоаните имам какво да кажа и мнението ми за тях е различно от мнението ми за перилните. Ползвала съм българска Шаума и немска Шаума (купена от Германия), Gliss Kur от Германия и Gliss от България, Dove, Pantene, Fructis и Elvive (Elseve) от Англия и от България - за мен са еднакви. Абсолютно еднакво усещах косата си с нашите и с чуждите.

Аз пък точно за шампоани и балсами смятам, че разликата е грандиозна.
От магазини паралелен внос си купувам шампоани и балсами, масови марки и сравнени със същите боклуци, продавани тук, произведени в Полша и Румъния, разликата как правят косата е огромна. Бях се отказала изцяло от масовата козметика за коса, продавана в България поради факта, че каквото купех, все беше боклук и не ставаше. Ползвах само професионална козметика. Откакто открих паралелния внос обаче много се радвам, защото качеството на продуктите ме удовлетворява напълно и не се охарчвам както с професионалните. Недостатъкът единствено е, че няма голям избор и не винаги всичко, което ми трябва е в наличност.

Прахове и почистващи препарати не съм купувала все още от магазини паралелен внос, но съм убедена, че и при тях ще има разлика, особено при перилните.
Доволна съм от OMO, Persil и Ariel, купувани от бг и в интерес на истината при положение, че ме удовлетворяват, не ми се дават повече пари за прах, купен от чужбина.

Въобще почти всичко /с много малки изключения/, произведено за източно европейските държави, е пълен боклук и не става за нищо!
Видя ли на опаковката надписи на разни езици като полски, румънски, български, ми става ясно какво да очаквам.
Много се радвам, че съществуват магазините за паралелен внос, защото това е начин хората да ползват идентични стоки, както в цивилизованите страни, а не само нискокачествени боклуци, правени за десеторазрядни потребители.
Даже по едно време се бях размечтала да си отворя и аз един малък спретнат, уханен магазин за паралелен внос...

Guess Who , откъде поръчваш масови марки козметика, че все пак в паралелните не всичко има?  Simple Smile

# 366
Аз също имам друго мнение. Шампоаните и балсамите, които продават веригите ни, нямат нищо общо с тези в Германия, Гърция и т. н. Пълни боклуци са. Огромна е разликата. Лично мое мнение. Главите ни станаха с едни люспи, пази Боже.

# 367
Да ви кажа, че от другата седмица в Кауфланд ще има прах Ариел 30 пранета за 9,99 лв.

За шампоаните последно пиша, защото не му е мястото, съжалявам, че подхванах темата тук
Скрит текст:
Не знам вие ли си въобразявате, или аз, но от марките, които съм изброила, еднакво не ми харесват и българските, и чуждестранните варианти и не намирам разлика нито в състава, нито в действието, нито в аромата, нито в нищо. Най-неприятни са ми Gliss/Gliss Kur, Pantene, Dove и Elseve/Elvive.
От Англия най ми харесваше VO5, но го купи Юниливър. В момента съм с него, но вече не е толкова хубав. Пак набутаха вътре силикони да ме сърби главата. Laughing
Английските шампоани съм купувала от Англия, а немските съм поръчвала от един сайт, който вече не доставя до България.

# 368
Скрит текст:
Гес, пробвала ли си Syoss без силикон? Пантен също имат без силикон, Aqua Light мисля се казваше.

# 369
  • Стара Загора
Отдавна не съм ползвала нашенски Ариел, но този път мисля да си взема универсален, от промоцията. А ползващите такъв за цветно, да кажат доволни ли са? Преди имаше отзиви, че избелвал цветовете.
От известно време пера със прах Сано. Advance- за бялото и Black- за цветното. От този за бяло съм доволна, без да е нещо особено. Но аз бяло пера на 60 градуса и така или иначе повечето петна се изпират, но веднъж не ми изпра надраскано с химикал. От този за цветно не съм особено доволна, мазни петна не пере. Иначе самите прахове много ми харесват като консистенция, такива едни фини и се разтварят без остатък в чекмеджето. Виж, омекотителите им ги харесвам много.

# 370
  • в огледалото на живота
Да ви кажа, че от другата седмица в Кауфланд ще има прах Ариел 30 пранета за 9,99 лв.
Има ли за цветно?
Деро капсулите от промоцията никак не са лоши...поне за ежедневно и слабо замърсено пране Peace

# 371
Да, два вида са посочени - mountain spring и color.

# 372
  • в огледалото на живота
Благодаря Гес   bouquet
Много добра оферта според мен  Peace

# 373
Ще купя от тая промоция за цветно, че Даша, с който съм в момента е на свършване. Няма нужда да казвам колко съм доволен от него, изпира невероятно (за италиански Даш за цветно става въпрос - в сините туби). Някой питаше за супермаркетския Ариел - аз напоследък ползвах такъв, много съм доволен, нямам никакви забележки. И последно да напиша нещо за препаратите против петна, гледам, че сте ги обсъждали. От Спот съм доволен, но ако трябва да посоча фаворит - този с говеждата жлъчка на Хайтман. Досега съм взимал само шише без помпичка, преди две три седмици в един магазин съвсем случайно открих и такъв, който си има пулверизатор. Идеален е.

# 374
  • Стара Загора
Някой питаше за супермаркетския Ариел - аз напоследък ползвах такъв, много съм доволен, нямам никакви забележки.
Аз питах, но по-скоро за този за цветно.

Общи условия

Активация на акаунт