Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 585
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 01:08 от dendi31

# 346
Сложи линка още веднъж за щастие Grinning

# 347
  • оттам, откъдето започва България
Аз все повече се убеждавам, че няма такова нещо като „фиксирано петно“. Днешните препарати махат всичко. Ако беше на друга материя, която се пере с нормален прах, досега да го няма петното.

Точно днес си мислех, че днешните препарати за лекета са слабички за моите прасета  Mr. Green hahaha Joy
Още се боря с петна с неизвестен произход по няколко долнища на анцузи от каката, с недоизпрани чорапи и за капак с нацапано с фулмастер поларено горнище  Crazy А ги третирам със сапун капус, разни спрейове и добавки за петна и какво ли не. Засега не съм пробвала само прословутия тук Спот, но не съм го виждала никъде.

Иначе по нашите дрехи ако има петна и да не излезе от едно пране, излиза от следващите. Най ме озори едно петно от домашна лютеница, което не помръдна с капус-а, едва поизбеля с различни прахове, но най накрая го накиснах в Омо за една нощ и излезе. Само дето смрадта от омото остана и след прането с друг препарат  Mr. Green
Не виждам от кой град си, но го има в магазините СВА, а и на други места.

# 348
Henkel си прави гаргара с източна Европа много отдавна.Произведени за или в Германия -само такива ползвам и съм ОК.Ориентирам се по баркода.Не купувам дори с 54...-произведено от Белгия,Люксембург.Само с 40-419... .Нито по цвят,нито по аромат,нито по качество имат база за сравнение.Дори шампоани,балсами,течни сапуни,а пастата им за зъби е уникална,купувам само немско.Дори Нутелата течен шоколад,няма нищо общо с нашата.Те по-хора ли са от нас,аджаба...Ние доматите с колчетата ли ядем или приличаме на боядисани врабчета...

# 349
Понеже и аз съм била на вашето положение искам да споделя, че от месец насам попаднах на магазин чрез интернет на турски прахове от който съм много доволна. Перат страхотно и са на достъпни цени. а омекотителите им са невероятни.мога да ви изпратя он лайн адреса ако желаете.

И се регистрира днес специално за да го споделиш по няколко форума ?  ooooh!
Според мен това, че се споделят сайтове, откъдето се купуват перилни препарати, пък и каквото и да е, няма лошо. Всеки си преценява откъде да купува и какво. Аз с удоволствие чета форума, но това не означава, че ще купувам от този или някой друг сайт, или нещо, което харесва на някой. Принципа е проба-грешка, или пък проба-харесване Страхотно е да има повече мнения, а всеки си преценява сам за себе си.  Simple Smile

# 350
Henkel си прави гаргара с източна Европа много отдавна.Произведени за или в Германия -само такива ползвам и съм ОК.Ориентирам се по баркода.Не купувам дори с 54...-произведено от Белгия,Люксембург.Само с 40-419... .Нито по цвят,нито по аромат,нито по качество имат база за сравнение.Дори шампоани,балсами,течни сапуни,а пастата им за зъби е уникална,купувам само немско.Дори Нутелата течен шоколад,няма нищо общо с нашата.Те по-хора ли са от нас,аджаба...Ние доматите с колчетата ли ядем или приличаме на боядисани врабчета...
Не се ядосвай, наистина ни имат за такива, но това си е техен проблем.

# 351
Не се ядосвам,само отбелязвам фактите.Ако има как да им направим един бойкот,ще си сверят часовника набързо.

# 352
# 353
Не се ядосвай, наистина ни имат за такива, но това си е техен проблем.
Абе там е работата, че хич не е техен проблем за съжаление....

# 354
В момента имате избор и можете да купувате каквото и откъдето искате. Защо трябва да се ядосвате, за това, че някой ни смята за хора втора ръка. То ние сами си го правим, но мисля че ходим достатъчно добре изпрани и облечени.

# 355
  • София
Толкова ли е голяма разликата между нашите и немските препарати???

На мен много ми се искаше да направя сравнение на идентичен продукт, но произведен за двата пазара - немския и източния. Но Гес обясни, че няма "идентичен" продукт, тук просто се продават различни "модели", каквито няма за Германия. Което означава, че не ни "мамят", само правят диверсификация  Wink

И ако разликата в перилните препарати не е страшна - никой няма да умре, ако пере с по-тъпи прахове, то съвсем не е така с храна, лекарства и автомобили. Които също са специално произведени по-лоши, като за нас. Но така е, като си продадохме задника за жълти стотинки и си унищожихме сами цели сектори, които имаха нужда от модернизиране, а не от заличаване. Визирам фармацията например, леката промишленост и пр. Сега купуваме боклуците на по-умните от нас. Но това е друга, много голяма тема.

Пп И аз нямам против в темата да се споделят магазини - били онлайн, или офлайн. Не сме идиоти, всеки сам може да прецени дали да се поддаде на рекламата, или не. Но изключително се ядосвам на некомпетентни продавачи! Като ще си изкарваш хляба с това, положи усилия да опиташ собствената си стока и да можеш критично да отсееш кое от нея е хубаво и кое - не. Да можеш компетентно да обясниш качествата и недостатъците на различните продукти. Да можеш компетентно да посъветваш потенциален клиент какво да купи. Такива хора защо да не пишат тук и да пуснат линк към магазина си? Но нещо май прекалено се размечтах  Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 20:08 от Ev_e

# 356
Ей, най-накрая му обърнахте внимание на Дендито. Цял ден обикаля като цветарка и се опитва да привлече внимание към магазина си. Laughing

# 357
Сравнявам идентични продукти като Персил гел,Ариел гел,Колгейт,елсев,,финиш таб.А тоя Денди,къде се реди...Интересува ме някой правил ли е съпоставка на гръцки и италиански продукти.

# 358
  • София
Дай снимка, моля те, на идентичен прах или гел за двата пазара, за да потърся и да направя сравнение за себе си.

# 359
Интересува ме някой правил ли е съпоставка на гръцки и италиански продукти.
Да, ползвала съм гръцки и италиански Диксан. За мен са еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт