Перилни препарати и омекотители - 21

• 62 585
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Като стана дума за сапуна с говежда жлъчка добър ли е за премахване на петна, че аз напоследък не мога Спот да си намеря и компромисно си купих такъв. А петно от доматено пюре съм махала от бял пуловер / не беше вълна обаче/ със Спот и след това прах пуловера заедно с бялото ми пране с универсален прах, и то не много добър. Всичко излезе.

# 331
Guess Who благодаря за отговора за Саното, разсмя ме   bouquet
Те производителите си знаят сигурно  Wink, но като гледам много продавачи не знаят какво точно продават, а и как да те омаят като клиент, но това е друг въпрос.
Та както казали хората не питай старило, а патило - та затова и се обърнах към теб, като съвсем прясно ползваща ги   bouquet
Gali D и на теб благодарско за отговора за Скипа   bouquet

Сега един въпрос и зов за помощ - моята голяма хубостница си забоядисала снежнобелия суитчър - незнам дали се пише така  Simple Smile - с някаква цветна чантичка, която носила докато я валял дъжд. Сега на доста места си има прекрасни розови петънца  Mr. Green
Та питам още преди да съм почнала да се правя на герой да не стане по-зле как да оправя тази мацаница - имам вениш, май и спот ми се намира, белина Аче също, а иначе на малките петната ги оправям с ръчно търкане първо със сапун Тео бебе, даже ако се налага и ги оставям да поседят така натъркани известно време и тогава пране - всичко се маха идеално, но все пак техните са натурални петна от ако, а нейното боядисано  ooooh!
Моето предложение е да го накиснеш с прах за бяло Омо или Ариел,но по добре Омото според мен той е по избелващ и след това да изпереш на 60 градуса,ако дрехата позволява.Друг вариант е да вземеш от избелващите прахчета и да действаш според упътването на опаковката,много момичета тук доста ги хвалят.

# 332
  • Варна
Gali D точно  това се чудя - дали да кисна и пера или първо да третирам петната с препарат против такива и тогава да пера с прах, страх ме е да не се фиксират петната ако първо не ги третирам и после да не може с нищо да се махнат  ooooh!

# 333
здравейте,да се включа и аз в темата.
Аз пера само с течни прахове,обаче напоследък съм много разочарована от тях. Развалиха ли ги,но вече не перът много добре.
Дайте съвет какъв течен прах да ползвам.
а относно омекотителите-напоследък ползвам само Коколино,като че ли то все още не е развалено чак толкова много.
Дайте съвет
Лека вечер на всички !   bouquet

# 334
  • София
Е, това е много общо - течните не перат... Конкретизирай какво ползваш! И аз пера с течни, има много добри и стават все по-добри...

# 335
В СВА  имаше  на промо Май Форест  ,та кое пере по-добре праха или течният?
 Универсалният има ли избелители ?
 След като има за бяло и цветно ,не се ли обезсмисля  да има и универсален /аз почти не вземам такива - не съм купувала честно казано,даже и бели дрехи пера с препарати за цветно ,освен ако нямат нужда от избелване /.

# 336
Аз пера само с течни прахове,обаче напоследък съм много разочарована от тях. Развалиха ли ги,но вече не перът много добре.
а относно омекотителите-напоследък ползвам само Коколино,като че ли то все още не е развалено чак толкова много.
Дайте съвет
Понеже и аз съм била на вашето положение искам да споделя, че от месец насам попаднах на магазин чрез интернет на турски прахове от който съм много доволна. Перат страхотно и са на достъпни цени. а омекотителите им са невероятни.мога да ви изпратя он лайн адреса ако желаете.

# 337
Дайте съвет
Понеже и аз съм била на вашето положение искам да споделя, че от месец насам попаднах на магазин чрез интернет на турски прахове от който съм много доволна. Перат страхотно и са на достъпни цени. а омекотителите им са невероятни.мога да ви изпратя он лайн адреса ако желаете.
Аз искам

# 338

Искам и аз Simple Smile
Изобщо координати на всякакви видове магазини паралелен внос в София ме интересуват.

# 339
  • Уистерия Лейн
дайте и на мен адреса на този он-лайн магазин   Rolling Eyes
По-назад сигурно сте писали но не ми се търси  Embarassed Доволни ли сте от my forest?

# 340
Е, това е много общо - течните не перат... Конкретизирай какво ползваш! И аз пера с течни, има много добри и стават все по-добри...

+1  Peace И аз напоследък само с течни препарати пера. Доволна съм от Ариел и Персил, купени от Австрия, както и от Даш, който ми донесоха от Италия.

# 341
Дайте съвет
Здравей, може ли онлайн адреса на магазина на лични. Благодаря предварително.

# 342
Аз все повече се убеждавам, че няма такова нещо като „фиксирано петно“. Днешните препарати махат всичко. Ако беше на друга материя, която се пере с нормален прах, досега да го няма петното.

Точно днес си мислех, че днешните препарати за лекета са слабички за моите прасета  Mr. Green hahaha Joy
Още се боря с петна с неизвестен произход по няколко долнища на анцузи от каката, с недоизпрани чорапи и за капак с нацапано с фулмастер поларено горнище  Crazy А ги третирам със сапун капус, разни спрейове и добавки за петна и какво ли не. Засега не съм пробвала само прословутия тук Спот, но не съм го виждала никъде.

Иначе по нашите дрехи ако има петна и да не излезе от едно пране, излиза от следващите. Най ме озори едно петно от домашна лютеница, което не помръдна с капус-а, едва поизбеля с различни прахове, но най накрая го накиснах в Омо за една нощ и излезе. Само дето смрадта от омото остана и след прането с друг препарат  Mr. Green

# 343

И се регистрира днес специално за да го споделиш по няколко форума ?  ooooh!

# 344

Общи условия

Активация на акаунт