Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 720
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък имам въпрос към Гес - дали изпробва вече румънското Деро, че и аз му се чудя дали да не поръчам. Имам нужда от добър и евтин препарат за цветно.

# 571
  • в огледалото на живота
Аз пък имам въпрос към Гес - дали изпробва вече румънското Деро, че и аз му се чудя дали да не поръчам. Имам нужда от добър и евтин препарат за цветно.
Аз още преди две седмици,но капсулите:
Скрит текст:
Ами,биват...за нормално замърсено пране... Simple Smile

# 572
Заредих се с PERSIL за дълго време.

# 573
Аз още преди две седмици,но капсулите:
Скрит текст:
Ами,биват...за нормално замърсено пране... Simple Smile

Е, и аз за такова ги искам де. Благодаря за отзива.

# 574
Здравейте дами,
Бихте ли ми препоръчали препарат за фино пране, който да пере прилично. Трябва ми за скиорски екипи с мембрани, които досега съм прала със специални препарати, които обаче не перат. Та реших да пера с обикновен препарат, пък после да импрегнирам със съответния специализиран.
Благодаря предварително!

# 575
  • Стара Загора
Здравейте дами,
Бихте ли ми препоръчали препарат за фино пране, който да пере прилично. Трябва ми за скиорски екипи с мембрани, които досега съм прала със специални препарати, които обаче не перат. Та реших да пера с обикновен препарат, пък после да импрегнирам със съответния специализиран.
Благодаря предварително!
Пробвала ли си синия Первол за спортни и функционални тъкани ( немски). Аз пера с такъв спортните екипи и съм много доволна, супер си изпира. За този говоря:
Скрит текст:
Имай предвид, че дозите са дадени за 2,5 кг. пране.
А какво ползваш за импрегниране, че едно водонепропускливо яке го бях прала с прах и омекотител и вече си пропуска вода? Дали ще се оправи с такъв препарат?

# 576
Аз пък да се оплача отново - не мога и не мога да се разбера с Май Форест!

След като установих, че прането ми не е 4-5 кг, а по-скоро 3 кг, започнах да слагам половин доза, както е указано на самия препарат. Но напразно - пяна, пяна, пяна, направо пералнята се задъхва (това може да е малко преувеличено, но е факт, че звучи но съвсем различен начин).
Проблемът не е в твоя телевизор Simple Smile Имах същия.
Дадоха ми мостра на праха за цветно, която използвах на два пъти, тъй като нямах дрехи за цяла пералня. С по-голямата част първия път прах памучни и смесени материи, включително хавлиена кърпа, и не се разпени нито грам. Чак ме учуди. Онзи ден реших да довърша мострата и пуснах в пералнята две много тънички одеялца, с които покривам дивана в другия апартамент. Леки са, от полиестер и наподобяват плетиво. Прах на 30 градуса, кратка програма. Е, такова разпенване не бях виждала. На 15-тата минута люкът беше пълен догоре. Спрях програмата, пуснах плакнене и приключих с този прах. Но поне успя да се справи с петната дори за толкова кратко време. Явно има значение каква материя се пере, обаче нямам намерение всеки път да мисля дали ще се разпени или не, ако пусна това или онова.

# 577
Хм.  newsm78 Направо ще се възгордея. Ти да не познаваш нещо?  newsm78
Днес пак прах с него, без стейн ремувъри и си пере идеално. Много ми харесва консистенцията на праха вътре. Някакси всяко топченце си е поотделно без да има слепвания. Изглежда ми доста качествен.

Гес много ми е любопитно какво ти е мнението за този екзотичен Диксан, как да ти го покажа незнам, искаш ли да ти снимам какво пише на плика?
Е, случват се понякога и такива работи. Laughing Да не познавам нещо де.
Разгледах снимките от сайта и съм объркана, защото марката е Dixan, а опаковката е на Persil, но езиците на опаковката са английски и испански, т.е. не от държавите, където Персил се продава под името Диксан. Пише, че е произведен в ЕС, а е изнесен от Хенкел, Германия. Малко съм объркана. Евентуално е произведен или за Англия, или за САЩ, но по-скоро си мисля, че е за САЩ, заради двуезичната опаковка на английски и испанския език. Честно, нямам представа. Абе важното е, че пере.

На предната страница съм отговорила на nikolovi. Не е точно за цветно, но за светли и устойчиви ще става. Не съм го пробвала още.
Ако искаш, поръчай си една малка опаковка за 10 пранета да го пробваш, че май до края на месец май е безплатната доставка.

# 578
  • Варна
От един друг сайт  Laughing
Скрит текст:
nikolovi поръчвала ли си дрешки-детско,дамско от сайта?Извинявам се за оф-а Peace
И да попитам,как е Персилът,който е на промо в Кауфланд?Преди ползвах гел,беше средна хубост,не се справяше добре с летните тениски(петната подмишниците са ми проблем).Прахът как е?

# 579
Скрит текст:

Не бих си купила нищо от сайт, продаващ прах натОрална чистота  ooooh!

# 580
  • София
Здравейте дами,
Благодаря предварително!
Пробвала ли си синия Первол за спортни и функционални тъкани ( немски). Аз пера с такъв спортните екипи и съм много доволна, супер си изпира. За този говоря:
Скрит текст:
Имай предвид, че дозите са дадени за 2,5 кг. пране.
А какво ползваш за импрегниране, че едно водонепропускливо яке го бях прала с прах и омекотител и вече си пропуска вода? Дали ще се оправи с такъв препарат?

Аууу как не ви е срам да мълчите досега за съществуването на такива екстри????   Laughing

За първи път чувам, че има специален препарат, който спомага да не се нарушава водонепропускливостта. Миналата година унищожих да детето един гащеризон за дъжд, който започна да пуска вода, но, честно казано, изпрах го в пералнята и мислех, че е от това. Сега пера такива дрехи на ръка и нямам проблем, не почват да пускат вода, но ако номерът е в препарата, да взема да си купя такъв специален.

Ако имате решение за вече нарушена водонепропускливост, моля, споделете.

just user, материята, програмата, количеството - всичко му влияе на тоя прах. И на мен ми омръзна да се чудя как да му угодя и какви финтове да правя, че да не се пени и да пере едновременно. Ще си купя пак праха на Денк мит - ултрасензитив, пък ще преглътна, че няма абсолютно никакъв аромат.

# 581
Скрит текст:

Не бих си купила нищо от сайт, продаващ прах натОрална чистота  ooooh!

има и още бисери
Скрит текст:
Сложи курсора на миштака върху снимката за да я видите в по-голям размер.

# 582
  • Стара Загора
Аууу как не ви е срам да мълчите досега за съществуването на такива екстри????   Laughing

За първи път чувам, че има специален препарат, който спомага да не се нарушава водонепропускливостта.
Може и да знаеш, но да кажа  Peace: когато се перат такива специални тъкани- водонепропускливи и т.н., не трябва да се ползва омекотител, поне на моите така е указано.

# 583
  • София
Благодаря, galeta, не знаех за омекотителя. На детските дрехи не слагам, но е възможно наши якета да съм прала с омекотител.  Ценна информация.

# 584
  • София
На предната страница някой питаше за синьо Коколино (май mariyka) - аз от няколко месеца не го бях ползвала, но от 2 седмици съм пак с него. Разлика не виждам, дрехите си ухаят.
НО забелязах, че много зависи каква е материята, имам тениски, които направо попиват аромата и други, които все едно не са плакнати с омекотител.

gali&presi, аз съм много доволна от Персила. Сега пера бяло с Персил и цветно с Ариел. Ще си взема сега прах за цветно на Персил, защото май повече ми харесва как пере. Също имах проблем с жълтеещи подмишници на тениските.

Общи условия

Активация на акаунт