Перилни препарати и омекотители - 21

• 61 782
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Стига бе, нямало разнообразие. Да почна ли да изброявам? Ариел - прах, течен и капсули, Персил - прах, течен и капсули, Рекс - прах и течен, Тайд - прах, Бонукс - прах, Тема - прах и течен, Савекс - прах и течен (два вида), Бинго - прах (няколко вида) и течен, My forest - прах и течен, Изи - прах и течен. Пропуснах ли някой? Laughing И това само от супермаркетите, да изброявам ли и паралелния внос. В някои държави и толкова няма.

А ето и Максима за цветно:
Скрит текст:

и за тъмни и цветни дрехи:
Скрит текст:

# 631
Това Сано в кои магазини го има? Не съм го срещала никъде.

# 632
Стига бе, нямало разнообразие. Да почна ли да изброявам? Ариел - прах, течен и капсули, Персил - прах, течен и капсули, Рекс - прах и течен, Тайд - прах, Бонукс - прах, Тема - прах и течен, Савекс - прах и течен (два вида), Бинго - прах (няколко вида) и течен, My forest - прах и течен, Изи - прах и течен. Пропуснах ли някой? Laughing И това само от супермаркетите, да изброявам ли и паралелния внос. В някои държави и толкова няма.

А ето и Максима за цветно:
Скрит текст:

и за тъмни и цветни дрехи:
Скрит текст:
Гес, благодаря ти! Това го написах, защото днес в едно магазинче за паралелен внос от Италия нямаше нито един препарат за цветно. Само универсални, сто вида сигурно. Иначе си права, да. Тоя Сано био колор май го няма в нашия магазин, но за черно със сигурност. Просто ми прави впечатление, че се набляга на универсалните, като хората явно и за цветно ги ползват. Но аз не смея.

# 633
Ееее , Гес, направо ме разби с това Сано за цветно. Grinning Никъде не съм го виждала.

# 634
Гес, благодаря ти! Това го написах, защото днес в едно магазинче за паралелен внос от Италия нямаше нито един препарат за цветно. Само универсални, сто вида сигурно. Иначе си права, да. Тоя Сано био колор май го няма в нашия магазин, но за черно със сигурност. Просто ми прави впечатление, че се набляга на универсалните, като хората явно и за цветно ги ползват. Но аз не смея.
Хм, точно в Италия има Диксан за цветно - гел, и Даш за цветно - прах и гел, но май праха не го внасят.
Иначе и аз съм така - има ли активен кислород, не ползвам за цветно. Вярно, че избелителите на кислородна основа са по-щадящи (и понякога ги рекламират, че освежавали цветовете), но все пак избелват.

Ееее , Гес, направо ме разби с това Сано за цветно. Grinning Никъде не съм го виждала.
Явно в Бургас е по-заредено от там, където си ти. Laughing Ето го в старата му премяна:
Скрит текст:

Не можете да си представите какви съкровища откривам, откакто започнах да ходя по по-малките магазини. Че и на по-ниски цени от супермаркетите. Специално продуктите на Сано.

Това Сано в кои магазини го има? Не съм го срещала никъде.
У наше село го има в Кауфланд, Билла, Карфур и т.н. Но по малките магазини, както писах, е по-евтин. Примерно 9,60 е в Кауфланд, 10,24 - в Карфур, а аз го взимам за 7-8 лева.

# 635
Някой от Стара Загора ще ми каже ли къде го има Саното био колора, освен в големите вериги?

# 636
Благодаря Гес.
 На мен Била и Кауфланд са ми много далеч. Особено последния /като в друг материк ми е /.
 Трябва да пообиколя магазинчета за препарати ,но и те не са ми наблизо.  Ще се прежаля някой ден.

# 637
  • Стара Загора
Някой от Стара Загора ще ми каже ли къде го има Саното био колора, освен в големите вериги?
Точно Сано био колор-а не съм го виждала, но има продукти на марката- прахове и омекотители в магзина за памперси и бебешки стоки ( май че се казва Ам-Ам ). Намира се до баня Пиперка. Там са доста по-евтини. Дори и да го няма този прах, питай продавачите ( собствениците), те държат да поддържат голямо разнообразие от марката.

# 638
Ааа, туй е друго нещо - старата премяна я има тук  Grinning. Но въобще не знаех, че е за цветно.

# 639
Реално това е същият прах, само че единият е с фосфати (старата опаковка), а другият - без фосфати (новата, на която пише bio color). Дават го за ниски температури, понеже е с „голямо количество ензими“ ( newsm78), не съдържа избелители, а кое перем на ниски температури и без избелители? Цветните дрехи. Ей ти тебе.

А ето и друг вариант за цветно:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 23:23 от Guess Who

# 640
Гес, ти си обсебена от Сано Wink, няма лошо.
Аз продължавам да пробвам, да пробвам и трябва да си разширя килерчето.

# 641
  • Бургас
Гес, сподели, моля те, координати на такива евтини магазинчета (не че вече не си купих от Кауфланд зарибена от добрите ти отзиви, ама да имам варианти Wink ).

# 642
Временно обсебена. И аз пробвам, нали до Сано стигнах заради пробата, понеже всичко по рафтовете бях изпробвала и изпаднах в депресия, че няма нищо ново. Laughing А пък Сано взе, че ми хареса. Пробвай го и ти. Wink Във всеки пакет има една малка лъжичка, а количеството, което се ползва, е смехотворно. Компактна работа, братче! Ама евреите винаги са били напредничави.
Сега се чудя как да се снабдя с японски прахове. Те са ултра- хипер- мега- компактни. 25 грама на пране, представете си. 1 кг стига за 40 пранета. Rolling Eyes

Гес, сподели, моля те, координати на такива евтини магазинчета (не че вече не си купих от Кауфланд зарибена от добрите ти отзиви, ама да имам варианти Wink ).
И доволна ли си? Извинявай, ако си писала, но дори не помня какво вечеряхме тази вечер, та...

# 643
Сано съм пробвала - сензитив, блек, колор...все прахове. Ама нещо не съм фен, само омекотителите харесвам.
За японските прахове вече ме хвърли в размисли, как човек да се снабди чак оттам не зная..

# 644
Сано съм пробвала - сензитив, блек, колор...все прахове. Ама нещо не съм фен, само омекотителите харесвам.
За японските прахове вече ме хвърли в размисли, как човек да се снабди чак оттам не зная..

Защо? Предубеждение?

Нещо този прах изчезна:
Скрит текст:
И той е суперкомпактен и израелски и не беше лош.

Общи условия

Активация на акаунт