Юлски бебета 2013 - тема 20

• 29 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Глупи, само сополи от събота вечер текнаха . 2-3 дни прозрачни. А каката миналата седмица беше с пресипнал глас и кашлица. Лошото е, че и аз от днес съм със запушен нос. Айде, време ви е да се оправяте у вас  Hug
А Луиза верно не е писала отдавна, както и Флайчето и други... Аз като редовен читател да отбележа  Laughing
Лека нощ и спящи здрави бебчета  Heart Eyes

# 61
Подаръче, опитайте с инхалатор, само с физ.разтвор - ако е храчка ще я втечни и по-лесно ще премине. С баткото много ми помогна това уредче и до сега има ли сополи веднага започвам инхалации и преминават много бързо.
Бемол, тези телефони ми дадоха - 974 08 84, 0898 77 08 89 за доставка от държавна кухня, мисля че телефоните са на фирма посредник, която предлага самата доставка. Доставката става от 69 ясла, ако не ти отговорят на телефоните пиши и ще се разходя до там да питам.
Ние цял ден хайманосвахме по улиците, голям кеффффф -дано времето да си е топличко и да става за разходки, че и детето спокойно и повече се изморява.
М. започна да спи по веднъж на ден, спинка 2-3 часа към обяд и това е за целия ден - раздава го като батко му  Joy
Всички болни бебоци да се оправят   bouquet

# 62
Ееех Среч се появила!!!  Laughing Много се радвам,че си се разписала.Благодаря,че ме отрази!Утре смятам да я заведа на лекар да видя какво ще ми каже.После може да й взема някакво сиропче с отхрачващо действие.Как е Ана?Расте ли,ходи ли,сяда ли,пълзи ли,чете ли,пише ли...?? LaughingРазкажи ни къде се губиш толкова време!

Шуши,радвам се да видя и теб! Hug На Филипчо бързо да му минават сополките и на каката също!

Джули и аз много отслабнах,а не исках чак толкова.Че то сега съм по-малко от колкото бях преди да забременея  CrazyПреди ревях,че дрехите не ми стават понеже са ми малки,а сега са ми големи.Мисля да започна едни витаминки за известно време.На тм не му  се връзвай.Те са си такива.

Глупи,как е Ками?Надявам се вече е добре!

Ахи,чудесни новини при вас!Браво на Йо!Радвам се,че вече е добре,че и ти да се успокоиш! Hug

Бебо,за съжаление нямам инхалатор. Confused Ще продължа с фр пък ще видим.Адски е неприятно,а и изпитвам вина,че не обърнах толкова време внимание и повярвах на тъпия лекар.КАкто и да е.Обявих война на тази храчка и няма да мирясам докато не я унищожа.Ще излезе от там по един или друг начин! Twisted Evil

# 63
Подаръче, друго изпробвано нещо за бебо е , просто морска вода, но много добре промива нослето.

# 64
  • Бургас
Вясвам се за малко само да се запиша в новата тема Simple Smile

Аква, Maclaren techno XLR е, много съм доволна  Simple Smile

# 65
Бебо,имам го това спрейче.Не вярвам да помогне,но ще пробвам Peace

# 66
  • Перник
Ooo Скреч добре завърнала се  Hug Дай един отчет как сте и не зачезвай за толкоз много време
Подаръче нашата ЛЛ все Коларгол изписва за сополки. Той би трябвало да изсуши храчки и сополи. Ако искаш попитай твоята ЛЛ за тях или пък може би за нещо друго по-ефикасно. Дано я преборите тази храчка
Джули и аз съм така с килцата. По-слаба от преди да забременея с 2кг. А децата ни тепърва ще прохождат и се налага да се тича по тях. Не ми се мисли вече, май и аз трябва да питам за някакви витамини или нещо за засилване на апетита. А аз си хапвам де, не съм като Ани на вафла и кафета по цял ден  Mr. Green

Момичета я да ви почерпя за РД-то ми:  party023
Скрит текст:
Сори, ама нещо не ми дава да сложа линк на някоя хубава тортичка.

# 67
Руми, ЧРД  newsm67

Таничка, браво за Макларъна, и ние откакто взехме Techno XT съм гарирала Buzz-а. Чудя се дали да го продавам, има още 1г гаранция, но пък сега разбрахме, че първата братовчедка на ММ чака бебе и може да го дадем на тях  Simple Smile

подаръче, пробвайте с Коларгол, чувала съм много добри отзиви и аз за него  Peace

# 68
  • София
Честит рожден ден Руми! newsm59
Бъди здрава, щастлива, обичана и късмета да е винаги на твоя страна!

# 69
Честит рожден ден, Руми ! Бъди здрава и много щастлива !  Two Hearts  ura

# 70
Честит  рожден ден Руми! nbirthday
Снощи не спахме добре,през час се буди с рев,дано избие зъб вече.
Каде оставяте маниците пре деня за да свършите нещо?Тя е вечно залепена до мен дори до wc-to сме заедно !:)

# 71
  • Перник
Мерси момичета  Hug

Джули аз го оставям само в бънджито или проходилката сам. Другаде не смея и аз да го оставя. Той и там стои само 5-10мин и след това реве, но го оставям да си реве пък  Crossing Arms
Аз немога и да се наям като хората от него

# 72
Добро утро сладурки !
Руми, честит рожден ден   bouquet 

Аз оставям все още Василена в кошара, бънджи или проходилка. Горе-долу е спокойна , но ще видим занапред как ще е Simple Smile

Скреч - добре дошла и от мен !

Довечера ще водя Дари на цирк- има в нашия квартал. Искаше ми се на Балкански, но е по-скъпо.

Хубав ден на всички ви, прегръщам ви !

# 73
  • Бургас
Честит рожден ден Руми Simple Smile

нАква, за летни бебета направо съжалявам че не взех директно Макларъна още от началото, че то нали може и с бебепорт, и със сточе за кола....а взех количка дето е 14-15кг...верно много е яка ама пък толкова да е голяма и да тежи. В на майка ми джипа не се събира сгъната че багажника изглежда е по-тесен....добре че нашата кола е ръмбава и голяма та я вкарвах разгъната директно Simple Smile За второто ако е лятно хич няма да го мисля, а директно взимам един бебепорт и с Макларъна Simple Smile

# 74
Скреч,липсваше  Naughty Вземи  си бележка и повече не наускай!!
С Луиза тия дни не съм се чувала,знаете как е с болно дете,не съм се засядала на компа.
РУМИ,Честит Рожден Ден!!  newsm67

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 16:09 от Achilea Milefolium

Общи условия

Активация на акаунт