Юлски бебета 2013 - тема 20

• 29 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 wavey
Много набързо,че съм се захжанала с основно чистене и нямам време понеже го правя докато малкия спи.
Руми   newsm59 пожелажам ти много здраве,щастие,пари и безброй прекрасни моменти Hug Hug Hug

За среща бройте и мен   Peace

# 76
  • София
Честит Рожден Ден, Руми! Нека твоите желания бъдат мои пожелания!  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера на Марина хремата се изпари, до обяд вече нямаше нищо, без да правя каквото и да е. Тази сутрин пак се появи и дадох Нурофен.
Руми и Ани, много ви завиждам за тези кила, да знаете. Twisted Evil
Моргана, това е филма:
http://www.imdb.com/title/tt0780511/

# 77
Здравейте и от мен!

Руми, честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват!

Скреч,  Hug

Аз влизам да се похваля за две неща.

Първо, купих билети и ще си летя до България в събота. Много съм щастлива. Мислех си, че като имам дете ще съм по- организирана, но все още всичко в последния момент правя.

И второ, донесоха ми количката, ей такава е
https://www.shopmaclarenbaby.com/Techno-XLR/MV000029,default,pd.html
Отлично изглежда като се има предвид, че е доста ползвана. Да ви кажа аз не съм чак толкова очарована, по- голяма е отколкото си я представях, не се събира и в багажника на мини количката ни, но предполагам с времето ще свикна и ще я заобичам.

За България мислех да си поръчам на Ани количката, ей такава и да я оставя при майка ми като идваме
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/42213

Сестра ми обаче ми изпрати и линк към тази, която и се видяла сладка за сходни пари
http://kasida.bg/lqtna-bebeshka-kolichka-star-bertoni-lorelli-be … eta-46-27263.html.

И сега съм пак в колебание. До утре трябва да реша. За Ани знам, че е доволна от нейната. А някой виждал ли е другата?

# 78
Руми, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие!

Ахи, Йоан наистина ли е 85см?!  Shocked

Гледала съм го тоя - Еврибоди'с файн. Забравила съм го вече, помня малко. Но филма е римейк и оригинала май френски ли беше... По- свестен бил. Аз така съм гледала няколко френски оригинала и след 2-3 години американския римейк, еми голяма е разликата в полза на френските. В американските гледат с тъп и празен поглед. Това не се долавя, ако не си гледал френския преди това.

# 79
Руми, честит рожден ден!! newsm67 Да си жива и здрава, много обичана и много слушана от домашните!!

Ахи, как 85см?! Shocked вие да не сте го пуснали в бебебшката баскетболна лига на три месеца това дете?

Скреч, добре завърнала се и от мен! Чакаме да разкажеш как са децата.

# 80
Грийнче,бутала съм Фокси,прилична е.Доста даже.И на фасон са я докарали повече от тази Нано.Новите колички на Бертони хич не са лоши между другото.

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 16:09 от Achilea Milefolium

# 81
Румиbaloni Бъди обичана и весело изкарване!

М-тина, бъдете здрави и много щастливи в новия дом!

Скреч, добре си си дошла   bouquet Разкажи повече за вас.

Ахи, радвам се, че Йони е оздравял. Обаче верно доооооста е висок Simple Smile

Таничка, дълго да ти служи XLR-а. Как е Алекс?

Орхидейке, сигурно се вълнуваш за пътуването Simple Smile Откога не си била в БГ?

Лили, приятен цирк довечера  newsm53

Everybody's fine на мен ми допадна.

Всички сополи и кашлици да изчезват!

# 82
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Руми, честит рожден ден!  newsm59 Бъди здрава и много обичана   bouquet

Леле, Ахи, 85см. наистина е множко  Simple Smile Маги, дето расте дълга е едва 72см. И ние сме 8кг. и малко, кои са героите, дето са 11кг?

# 83
Ахи, не че подлагам думите ти на съмнение но...85 см  Shocked Толкова е високо две годишно дете. Това е ненормална височина за бебе на 10 месеца. С тези кг би изглеждал като солета  Thinking (дано не се обидиш, просто се учудвам  Hug ) Абе по-важно е, че е оздравял и дано повече няма болести  Hug
А Боцик е 11 кг, но това по-скоро е вече в границата на дебелото, та хич не му се радвам.  Crossing Arms  Иначе в висок около 73-74 см.

Орхидейке, така се радвам че ще си идвате ! Как исках да мога да те видя само !!!! (макар че вероятно е невъзможно, знам колко малко време има човек...) И честита количка  Hug

И Танчето ще си идва скоро и нямам търпение да я видя и нея (таня1019) Изобщо много ви се радвам на чужбинските  Heart Eyes

На мен ми е някакво скапано....нямам никакво настроение. Не стига, че нямам пари ами се налага и на зъболекар да ходя. И за там ще ми трябват доста пари. И съм се сдухала, но знам че здравето е важно (особено стоматологичното) И не знам вярно ли е това за Сатурновата дупка преди рожден ден, но аз определено влязох в такава.  Та...извинете ме ако звуча идиотски  Blush

Мъжете спят, отивам да уча с каката таблицата с 8.

# 84
аассдд

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 16:08 от Achilea Milefolium

# 85
Брейййй,Ахи,ти ме утрепА!Ади върви доста висока,а е 74см.Ти ли го мери Йо или на консултация го води  и там ти казаха?Да не би да има някаква грешка? newsm78

Руми,честит рожден ден!Бъди здрава,щастлива и много обичана!

Днес водих беба при педиатъра.Преслуша я,гърдичките са чисти(то и не очааквах друго).Твърдим,че ако това което чувам е храчка,детето щяло да кашля.Пак започна да ми обяснява за тесни задни канали и ларинкс,но той като не е чул няма и как да добие представа за какво точно говоря.Този път обаче се подготвила.Пуснах му запис от телефона,който бях направила докато Ади хърка.Позамисли се,видя,че наистина е шумно и ми даде ми направление за УНГ.Спомена нещо и за трета сливица,но каза,че рано.Не знам какво е,но това нещо и снощи не й даде да спи.Въртя се,плачеше,задушаваше и се ядосваше,че не може да диша с бибата   в уста. ooooh!

# 86
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
подаръче, ако нямаш инхалатор, може да пуснеш врялата вода в банята за 10-15мин. и да поседите вътре, докато е запотено. Преди да вземем инхалатора процедирах така с баткото  Peace А иначе аз имам съмнения за Маги, че май след време ще вадим трета сливица, заради честото запушване на тая тръбичка, но се надявам да израсне това неразположение.

Близначе, Боци бих го мачкала с кеф, много е благ  Heart Eyes За дупките преди рожден ден е така и с всеки изминал рожден ден се убеждавам в това. И даже не само на мен се случва, ами на всички около мен, че и на сина ми - две поредни години пада точно преди РД-то и все се контузва по лицето, че да е по-Убав за снимките  Laughing
Скрит текст:
Лявото око пострада два дни преди заветния ден  Crazy

# 87
Ох каква е муцункааа  Heart Eyes Да, вярно си е за дупките наистина.  Rolling Eyes

хора....толкова почивни дни идат...да се видим? Да си определим една дата и да се видим. Някъде, където ще е удобно на всички. Какво ще кажете?

# 88
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Кате много е сладък Марти  Heart Eyes.
Абе Ахи много висок пък ти бе  Thinking.Кирето е 69 см. hahahaТой си върви нисък и дебел  hahaha (8560гр)
Давай Близначе пиши ден,час и място Peace
Да се оплача лаптопа ми нещо се развали и сега карам на мм с неговия.Та може тук там вместо в да има ж  hahaha hahaha кофти му е клавиатурата.И другото е,че мойта алергия пак тръгна  ooooh!.Спрях да пия витамини и тези за подсилване на имунната система и днес всичко е отначало.Еми пак ги започнах заедно с противоалергичните.Дано не се налага пак да правя инжекции Praynig

# 89
Ох, момичета, много съм щастлива, че ви намерих! Понякога ми става едно самотно, а тук зная, че все ще има някой. Но достатъчно с лиричните отклонения.

Ахи, благодаря ти, добре изглеждат количките им наистина, ще помисля сериозно, че и на Ани ми харесва. И вЕрно е много висок Йо. Какъвто е и изписаничък, ще тичат момиченцата подир него усещам.

Кате, Марти също е голям сладур!

Мартина, честит нов дом и от мен. Много здраве и щастливи моменти в него ви желая от сърце!

Бени, вълнувам се наистина. Но аз съм от тези дето годишно поне по веднъж се връщат. Последно си бях вкъщи по Коледа, та не е много отдавна. По- голям ужас ми е как ще мине пътуването, последните дни Дан е много ревлив, но ще мине все някак.

Близначе, летя до Пловдив. Много ме е яд, че няма да ви видя, особено като ви гледам как си организирате срещички. Догодина, живот и здраве, а и ако още сме си дружки, де, непременно ще се донеса до София. Дано лесно да ти мине зъбчета. Моите зъби са ужасни и все не мога да ги опазя, та те разбирам и ти съчувствам искрено.

Ани, дано не те мъчи много алергията  Hug

Ще ви пожелая лека нощ и отивам да приспивам диването.

Общи условия

Активация на акаунт