Лъки ,не знаех ,че Ева е родена седмица по-рано.Сега като започнат рождените дни и ще ни стане носталгично ,сигурна съм
Пак ще си прегледам публикациите около раждането и пак ще си порева 
Близначе ,дано да му хареса кухнята.Мойто все още го мързи да дъвче и не яде сухар ,та затова не вземам.Иначе при нас има опция- предлагам 5 на брой ястия ,да си избереш ,като петото винаги е някакво пюре.Има огромно разнообразние - картофено пюре с пуешко,броколи с пиле,оризова кашичка с мръвка ,днес беше нещо със сирене...Все вкуснотийки ,които си изяжда от-до и струват само 0.90 лв
Днес ще водя Петьо за първи път на кино.Баща ми ще гледа Тони ,стискайте палци да мине гладко.
КАто гледам колко често ходите на консултации и чак гузно ми става ,че съм толкова спокойна аз.Ходим когато се сетим и то винаги с повод - някой да е болен.И тогава го мерим чат /пат.Хич и не знам какви са му мерките ,само ,че е около 10 кг

Моргана,прощапулник ли ще правите ?Браво на Виктор! Тони и него го очаквам до 2 седмици да тръгне,все правим залагания.И баткото проходи точно на 11 месеца,това май ще е по-скоро.Питка с краченца съм виждала из форума ,много сладурска.Аз нея ще правя като дойде времето.
Таничка,дано да няма проблем с кърмата.Май малко ще намалее само .Аз още нямам цикъл.Не ми се мисли какво ще ми е,като ми дойде пак.Сигурно ще съм 2 дни на легло.Толкова лошо ми ставаше преди

Джули,ще мине всичко ,спокойно.Гушкам те и да знаеш ,че сме с теб ! Проблемите с роднините да почакат ,сега ти си важната.Какво толкова искат тези хора ,сподели ,ако искаш

Относно заведението и поведението на детето ...аз затова никога не сядам дори на кафе ,ако не спи малчо.Просто не мога да си късам нервите.То да е нормално дете ,да го гушнеш и да стои на масата.Ми то почва едно лазене,едно обикаляне,едно църкане.Всички внас гледат