Юлски бебета 2013 - тема 20

• 29 850
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Моргана, честито прохождане. Далеч да стигне Виктор Simple Smile. Ще чакам с нетърпение снимки.

# 616
Моргана,питката я правя по рецепта на мама Цоцоланка от форума.А плетката не намирам ,може би Пина ще даде идея newsm78
Аз сега седнах на компа ,децата играят още.ТОни втора вечер ми подремва в 20 часа и сега преди 23 няма да заспи.Много се дразня така.
С баткото си изкарахме чудесно на киното.Един час и 10 минути почивка от бебето  Laughing
Гледахме "Камбанка и феята -пират",мнго ми хареса Mr. Green Ако ще и "Тримата от запаса " да ми бяха пуснали пак щеше да ми хареса  Sunglasses
Преди малк осе сетих ,че не съм пила следобедното 3 в 1 и съм като парцал.А по принцип съм нощна птица и по това време съм свежарка. Tired
Тъпо ми е нещо,скучно ми е...Утре щяхме да ходим до любимия ми Батак .но се провали пътуването и се чувствам излъгана.Ходи ми се някъде пък Confused
Близначе ,мъчно ми стана Sad  Толкова ли бързо расте Боци?Колко е голям сега?Като се стопли ще съхнат по-бързо дрехите и ще трябват по-малко. Hug

# 617
  • София
В момента съм но хубаво място, което предполага страхотни емоции, а ми е мъчно за вкъщи, мм и децата... Отделно ми е свита душата и за друго и едвам си сдържам сълзите.

# 618
Джине,отдай се на страхотните емоции и не мисли за нещата,който те карат да плачеш.Смей се!Забавлявай се!Живей!Тм,и децата са добре и ще са още по-добре,когато се прибереш при тях заредена с позитивизъм от страхотните емоции. Hug Hug Hug

# 619
Моргана, честито ти крачещо момче, както казаха далеч да стигне   Hug

Джине, живей на момента, тук и сега, не се притеснявай за вероятности. Всичко е наред  Hug

Hug Глупи, нани, нани, Сънчо сладичко те кани Wink
Скрит текст:
Само да отбележа, че днес в Лидъл Младост 3 имаше 5 бр. роботчовци Simple Smile)

Тук съм. Чета. Музата за писане нещо е в отпуск. При нас
Скрит текст:
пътувахме, което наруши режима на кърмене и хранене, та от 2 дни все едно на наново захранвам   Crazy започва да реве в момента, в койтонасоча лъжицата, насила като му вкарам в устата има период на замисляне, та чак тогава прояжда. Пробвах с КМ - пълен крах- лапна и повърна още от първата лъжица. Хапва си бисквити - тях не отказва и съм се заринала с 1000 вида бебешки и обикновени бисквити. Много се ядосах на Sweet plus - водят ги бебешки, а като ги пасирах с ябълка и се отдели чист маргарин  Shocked Хубаво са копирали визията на кутиите на Хип, но уви българска работа. Вкарала съм се във филма с хидрогенираните мазнини и ми се ще да го опазя от тях  ooooh! Tired  

Отбиването ми се струва, че ще е кошмарно  Tired Започна много да разбира и да ме хапе умишлено по ръце, корем, врат ... каквото докопа. Хем искам да си го кърмя, хем има моменти, когато ми дотяга. Започна много да се гуши и се сгушва като врабче. Много обича да го галя по гърба с елементи на лек масаж Heart Eyes

Та такива ми ти работи... продължавам неравностойната борба с килограмите, от днес пак съм на диета Tired  

# 620
  • Бургас
И аз като теб съм малко на кантар уж, хем ми харесва да я кърмя, хем ми дотяга това постоянно цоцане...

# 621
Джине, кажи къде си да ти завидим, де?!  Simple Smile  И аз от това се страхувам. Готвя дългоочаквано, бленувано, мечтано, жадувано пътуване и не знам как ще оставя домашните, ужас!

Питка за прощъпулник

Ей ви на модели да искате! По избор, каквото си харесате. Рецепта - която си знаете или която си харесате. Само за декорацията замесвате отделно малко тесто от брашно и вода, разточвате, изрязвате и слагате отгоре след като е втасала втория път, точно преди печенето. Ако намажете с яйце крачетата ще станат тъмни като цялата питка, както се вижда по снимките. Ако не намажете ще останат бели и ще се открояват, както се вижда по снимките. Принципно е хубаво питката да не е наплетена по периферията, за да остане гладък борда и да се търкулне хубаво, да бягат крачетата. Но, виждате, че и наплетени има.

# 622
Пине, връхта си  Hug Радвам се на хора с таланти   bouquet

Джино, казвай веднага къде си  Naughty

Моргана, честити ходещи краченца, да е жив и здрав и хубаво да си тичка !

Аз един път се наканих да излезна и...Боци болен  ooooh! Моя приятелка ми подари фул пас за салса фестивала. Което ще рече пълен достъп до уроци и партита. И отидох аз снощи на първото парти, ама нещо ме гложди....Едно ми притеснено, тъпо, сърцето ме боде....Иначе музика, хора, танци...а аз като скумрия. Е, ударих му няколко танци и един коктейл, ама някак умът ми не е на дансинга. Към 1 ч хукнах, хванах такси и право у дома. И там - Боци с температура Sad Има и разстройство и зелени сополи. Я вирус, я зъби....Днеска сме на лекар. А партито довечера ми е под въпрос Sad Егати късмета братче  Tired

Иначе Хера, Таничка...да ви споделя : ми честно казано ми беше тъпо снощи. Не мога да възприема този ел-ей. Харесвам си кюбъна, той си ми е на сърце. А снощи, и в трите зали на парти центъра - Ел Ей. Аман. Пловдивската и Пернишката школа бойкотираха фестивала. Те нали са кюбанисти....Надявам се да ида на Боровец на фестивала, там си е друго Simple Smile
Добре че дойдоха Мария и Памбос, та да си полафя с някой за...бебета Grinning

# 623
Близначе, туй да не са мойте питки, туй е гугъл!  Simple Smile  Аз питка за прощъпулник не съм правила по ясни причини. Много хора ги поръчват тия питки, но според обичая трябвало майката да я направи. Не бабата, не лелята, а майката.

И не по темата, ама все ми е дразнещо, дето викате 'кюбън'. На английски  Thinking  на нещо, дето е кубинско. Би следвало кубано да се казва  Thinking  ( да се изкажа и аз, като бивша кубинска снаха)  Laughing

Извъртях си обръча за 18-ти пореден ден (31 мин). Ще влизам във форма, брей! Лятос на Мис Варна ще ме пускат  Mr. Green

# 624
  • София
Пине, да, аз също се впрягам от кюбъна, да се изкажа като живяла 100 години в Кюба Mr. Green

# 625
Ох, Терп, я раздуй за твойта Куба, бе?! С родителите си ли живя там? Колко години? На каква възраст беше? Много ти завиждам! Сега планираш ли пак да ходиш до Куба? Била ли си там скоро?
Аз я пропускам като дестинация като неспешна. Всъщност много искам да отида, но на твърде много места много искам да отида. В момента съм силно влюбена в Далечния изток (само Тайланд и Китай съм видяла, но много ги любя) и пак на там ме дърпа неудържимо!

# 626
  • Варна
По повод на отслабването -сестра ми, която роди 3 месеца след мен вече е по- слаба отколкото когато забременя и тайната е в топлата вода. Не само сутрин на гладно, а през целя ден, много чаши с топла (почти гореща вода) и естествено внимава какво яде. И аз съм я подхванала от 2 седмици- да видим до къде ще я докарам.

А някой давал ли е цинабсин за сополки на дребните?

# 627
Скрит текст:
Аз така съм научена, така казвам. И не смятам да се променям. Пък вие като си нямате друга работа - дразнете се  Mr. Green  Hug И даааа, много ми харесва кюбъна (никога няма да си изкълча езика да кажа кубано...или каквото и да е там друго)

Боци не е приет на ясла.  Tired

# 628
Близначе,много съжалявам да чуя,че Боци е болен. Sad Как е сега?Още ли има температура?

Моргана,честити първи крачки!Далече да стигне Викито!

Не смея да го изрека,но се притеснявам и имам нужда да го кажа.Закъснява ми цикълът с десетина дни.Искам още едно детенце,но не точно сега.Не ми е по силите.

В понеделник ще водим Ади на лекар,че сме взели направление преди повече от 2 седмици и все нямаме пари да я заведем.Вече много ми писна постоянно да броя стотинки за млякото на детето...за памперси...да плащаме сметки,сметки,сметки....и да не можем да си позволим елементарни неща от битово естество,та камо ли да плануваме екскурзии и т.н.Все си казвам "здрави да сме!ще се оправим".Да,ама и здрави не сме.Мм има язва.От някои храни направо агонизира.Последните няколко дена го болеше и зъб.Той е много зле със зъбите.Почти всичките се нуждаят лечение.Много ми става мъчно като ми каже,че не иска да се снима с беба,защото нямал хубава усмивка. CryАз от своя страна вече повече от година не съм си правила цитонамазка,а след операцията на шийката трябва да правя на всеки 6 месеца. TiredНе се оплаквам,не търся съжаление и не моля за помощ.Споделям.Дано не натоварвам! Peace
Ади пълзи,ходи хваната за мебелите,бърка на всякъде,постоянно е в движение и не спира да бърбори.Учих я да прави боц но не схваща.За сметка на това пък сама се научи да пляска с ръчички за браво.Ака само в гърне.С храненето...кога яде,кога не иска ,не се впрягам толкова.Мисля от края на месеца да я запиша на кухня.Малко ми писна по цял ден на съм над печката.Веднъж закуска,после обяд,после и за нас...Цял ден готвя. ooooh! Въвела съм повечето неща.Ако се случи нещо,което не съм,ще го въвеждам с храната от кухнята.

# 629
подаръче, тъкмо си мислех да питам дали водихте Ади на УНГ, после да споделиш. За цитонамазката не можеш ли да вземеш направление и да отидеш на преглед? Записвай я на кухня и не се чуди, аз съм доволна от нашата, не яде абсолютно всичко, но повечето неща се харесват. И тичай до аптеката за тест, 10 дни си е доста време  Wink

За Куба си говорите гледам, аз работя в магазин за кубински пури и всичко свързано с Куба ми е много интересно  Grinning . Всяка година от фирмата канят торседор, който си носи листа и свива пури пред клиентите, обикаля магазините из България. Спомням си един Хосе, който си събра пари от бакшиши и си купи мечтания лаптоп. В който и град да отидеше искаше да яде Мак Доналдс  Mr. Green . За нас Куба е интересна и екзотична...

Общи условия

Активация на акаунт