Юлски бебета 2013 - тема 20

• 29 850
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Кате, как успяхте да я свикнете? Ние не можем, гърнето си го няма за нищо....

Преди да започне да върши работа, прави един напън и тогава я 'мяткам' на гърнето. Иначе сутрин, веднага след ставане, това ни беше първата работа - да я сложа на гърнето, тъй като тогава й идва музата, и така постепенно свикна.

# 646
  • София
Ще ви разкажа с удоволствие, ама да имам малко повече време Simple Smile Иначе- да, с нашите бях като дете, учих няколко години там, много спомени, много приятели. Още си имам контакти с много хора, добри приятелства. Дори имам приятели българи, които сега живеят там, от една-две години, та имам прясна и нецензурирана информация за Куба. В сърцето ми е! А за  пурите легендата отива и още по-далеч- завиват се между бедрата на девствена негърка  Mr. Green

Пине, не съм ходила скоро, бях се организирала преди няколко години, но забременях и реших, че не си струва да ходя бременна- дебела по снимките, да не пия ром и да не пуша пури... Отложих го за неопределено време. А Изтока и на мен ми е много интересен,но пък къде ли не ми е на мен Simple Smile

Нас ни поваля тази сутрин, но имах работа да вържа и ми беше все тая вали ли. И двамата с бебето имаме дъждобрани, аз трябва да си купя спешно гумени ботуши, но все не ми харесват.

Подаръче, дано всичко да е наред с теб!

Аз с гърнето няма да бързам, като почне да ме разбира, тогава. Най-рано другото лято ще е.

Джина, много ми е мъчно как ти се свило сърчицето! Дано да е напразно!  Hug

Никой не казва защо не ти приемат детето, но то и какво да казват- няма достатъчно точки, няма късмет на лотарията. Това са причините. Аз тази година не кандидатствах с бебето, май чак като стане на 3 ще го пробваме. Или аз ще си работя от нас, нямам друг вариант.

Аква, тематично Simple Smile
Скрит текст:
Клик

# 647
Ох, аз нямам никакъв вариант да работя от дом а:-( Какво ще правим, не знам.
Понякога съжалявам, че съм толкова тъпа и не искам да емигрирам. Ама щом почнах и аз да се замислям.... Ама къде ще ида? То някой за мен е умрял......

# 648
Аз излизах с гумени ботуши и дъждобран за мен, бебето му сложих чувала (бях го махнала уж окончателно) да му пази крачетата и сенника отгоре (XXL е) и така. Не е студено. Даже можеше повече от 40мин да се разходим, обаче се върнах до един магазин, че му хвърлих око на отиване към кухнята и после нямаше накъде, та вкъщи.

Аз никога в живота не съм си правила цитонамазка. Не, че се гордея. На последния преглед след раждането лекаря ми каза да отида, когато спра да кърмя, но аз не отидох.

# 649
Пине, недей така! Цитонамазките са важни!

Значи това да регистрираш бебето и да посочих от кога искаш да участва в класиране за ясла го има само в провинцията, така ли? Аз Ева съм я регистрирала март месец и съм посочила да играе в класиране август месец 2015 година. Голяма джунгла в тази София. Близначе, съчувствам, че не е приет.

Аз имам притеснение и болежка. Вече за 2ри път на лявата гърда от долната страна ми се получава уплътнен и твърд участък. Предния път Ева го изсука, сега обаче не можа, защото нещо рефлекса за потичане никакъв го няма. Сука, сука и й писна. Правих масаж, компрес, цедих с Меделата, поомекна, но още не е както трябва. Сега съм си сложила едно целево листо и дано да се разнесе. След 10 месеца кърмене... защо трябва така да става?

# 650
  • София
Лъки, ти си нашият нов консултант и по-добре знаеш, но пробва ли с горещ душ? На мен много ми помогна няколко пъти, после включвах в употреба и помпата, бебето и се оправях, а и висока температура вдигах няколко пъти дори от това....

# 651
Лъки, сложи зелево листо, но пий лецитин, за да разбие мазнините и запушването. Често сукане и цедене от тази гърда. Ако вдигнеш температура - нурофен, зелеви листа, лецитин, горещ душ. Ако продължи повече от 2 дни задължително на лекар.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 23:51 от wwwaz

# 652
Лъки, как е положението? Оправи ли се? Да напомня и за Лецитина, ако ти помага. Също и студени компреси за облекчаване на болката. Както го описваш май не е това, но провери и да не някой блистер. Предполагам знаеш, но аз пак да напомня да не прекаляваш със зелето, да няма нежелани ефекти, като намаляване на кърмата. Аз като имах бучка, се налагах с гореща сварена тиква - не помогна, ама на мен нищо не ми помогна, но една мама се кълнеше в това средство. Друго средство, което ми е казвала акушерка е да замесиш тесто от олио, жълтък, мед и брашно и да го наложиш на засегнатото място.
При мен на няколко пъти се получиха подобни втвърдявания през месеците, но слава Богу, за два-три дни си отшумяваха сами. Надявам се и при теб скоро да се нормализират нещата. Давай й и на Ева да суче по-често, също препоръчват цедене на ръка, а не с помпа. Стискам палци скоро да мине. Praynig

# 653
Мерси, че ме мислите, момичета !

Точно блистер е. Като започнах да цедя на ръка снощи и го видях къде е и усетих как буквално пречи на струйката.
Киснах се в гореща подсолена вода и цедих, а Ева цяла нощ беше закачена на тази гърда за нейна радост  Laughing. Поомекна, болката намяла, но още не се е разнесло. Температура не съм вдигала. Днес продължаваме. До обяд ако не стане по-добре ще взема и Лецитин, няма как.

# 654
Лъки, много се радвам, че си овладяла положението! Ама блистерът вътре ли е?

Бурканите ги колекционирам само пълни. Осигурила съм пласмент, с което се гордея.

# 655
Бемол, тапичката не е паднала още, да. На най- голямата поричка е, точно по средата на зърното. Ей толкова му остава да се спука, точно като гадна гнойна пъпка  Mr. Green

# 656
Слава Богу,дойде ми.За сега Ади остава без братче.

# 657
Лъки, странно. При мен беше твърдо и лъскаво като перличка и го отчоплих внимателно с нокът и той си падна. Беше супер твърдо. То аз не съм съвсем наясно какво точно представлява блистера, но тогава реших, че е такова.
Руми, честито!! Пък след година-две ще я зарадвате с едно планирано. Wink

# 658
Здравейте, момичета. Да почерпя, че днес имам рожден ден, бебето има имен ден и вече е християнче.
Скрит текст:
Малко са криви тук там, но ги правихме аз и тригодишната ни кака.

Честит имен ден и на Кирил на Ани и на всички, които празнуват днес.

# 659
Дейзи, честит троен празник Simple Smile бъдете здрави и нека ангелчетата  ви пазят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт