Юлски бебета 2013 - тема 20

• 29 850
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Подаръче, браво на Ади, че ака на гърне. Ама, я издай тайната! Сутрин слагам Ева, понякога ака, понякога не. Като започне да иска да става я вдигам, за да не й досади и да не иска после да сяда изобщо.
Обаче тя напоследък ака по 4-5 пъти на ден по малко. Пробвах да я сложа веднага като я чуя, че се напъва, но сякаш я сецвам, горката и всичко отминава.

# 631
Здравейте момичета,
след кратко отсъствие пак съм на линия и се радвам да чуя,че има проходили деца Grinning -
Моргана честити краченца!
Елито и тя стана на два се пусна и направи няколко крачки самичка,но нещо не го броя за прохождане,и не искам да я насилвам,виждам че се страхува и все ме хваща за пръстчето и обикаляме.Тука стана два месеца имаме проблеми с оченцото на Елито и голямо тичане тичах по доктори,дори тази седмица щяхме да ходим до Варна за операция,но по някакво чудо сега е добре и се надявам да се е оправило Praynig.Но до Варна все пак ще се ходи и бих желала да се видя с майчетата.
Какво стана с Агнес,защо я няма никаква?Имах една майка от Русе и тя се изгуби някъде по трасето Cry....
Сега отивам на кухня,че е работен ден и имаме манджа.Ех,родих се с тая кухня  chef,на Еличка всичко и харесва и го яде с кеф,много съм доволна!
Хайде приятен ден от мен!

# 632

А някой давал ли е цинабсин за сополки на дребните?

Аз съм давала няколко пъти

# 633
Акуа,аз нямам ЛЛ и май скоро няма и да имам. ConfusedС теста ще изчакам до понеделник.Офф дано ми дойде,че не ми се мисли направо. ooooh!

Лъки,слагам я на гърне веднага щом се събуди и всеки път щом я усетя,че започва да ака.

# 634
Вярно, дайте акъл за тези гърнета. Онзи ден педито каза да махам памперсите, че лятото идва. Ама как да стане...
Браво, че ви харесват кухните... Аз продължавам да се запасявам с буркани.
Много си падам по Куба и искам да чуя разказите на Терп. А иначе най-известните пури Cohiba се славят с това, че дебелите кубинки ги завиват на вътрешната част на кълката си.

Ро. Колева, и аз сутрин почвам с 2 чаши топла вода, но трябвало и лимон да се слага, пък на мен и без това ми е ужасно кисело от ставането.

Джинке, я се стягай и се забавлявай!

Близначе, защо не са приели Боци? Или те отговори не дават?

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 11:46 от Bemol

# 635
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моргана честити първи стъпки  Hug.Знаех си аз,че Виктор ще бъде първото проходило дете.
Близначе ти сега септември ли мислеше да пускаш Боци на ясла?Дано се оправи бързо.
Джине  Hug Hug HugНе се сдухвай опитай да се повеселиш.
Руми прави тест не чакай до понеделник.
Кирето го слагам на гърне като направи 8 месеца.Първите 10ина дни само си седеше,а от там насетне само в него ака.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 11:46 от Ани88

# 636
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И Маги ака само в гърнето или над тоалетната(зависи къде ни хване Simple Smile). Пишкането още не го владеем, но има време.

Времето днес е ужасно, а така ми се хайманосваше нанякъде.

# 637
Подаръче, 10 дни са голямо закъснение при редовен цикъл. Не значи непременно бременност, но изисква посещение при лекар. И моля те, не пренебрегвай цитонамазката! Аз нали ходя по разни семинари за гинеколози и съм много надъхана на тази тема.

# 638
Днес се разходихме само 40мин, вали вече 24 часа дъжд Нямам точка, защото Ю я извади от клавиатурата С гърнето тъй не ми се захваща

Подаръче, браво на Ади, много е уфатна! Simple Smile Тревогите ти ги разбирам В България е популярно явление Освен ако човек няма много висока квалификация и най- добре да живее в София

# 639
Бемолче,
Скрит текст:
В никакъв случай не я пренебрегвам.Точно за това и съм притеснена.Не я избягвам умишлено,но когато прегледа при гинеколог струва 30лв,цитонамазката 20ла,а аз/ние разполагаме с толкова за цялата седмица..няма как да стане.

# 640
Хахаха, Пине, това с точката ми напомня на "Мизъри" от Стивън Кинг!

Подаръче, едно от малкото неща, които Касата покрива, е цитонамазката. Трябва ти само ЛЛ. Ще загубиш половин час и си готова. Всичко ще ти струва 6 лв.

# 641
Руме, не мисля че е бременност. По-скоро ще да е нещо хормонално. Надявам се да е каквото искаш. Стискам палци  Praynig Само дето не знам защо не искаш още сега да си родиш още едно толкова красиво бебе като Ади  Heart Eyes Хубаво е красивите хора да се размножават.
Аз също трябва да ходя на преглед и цито, и все отлагам. На първо време искам да заведа свеки на гинеколог. Вече е спешно, матката и направо е половината отвън. (усещала си я постоянно на бельото). Ще ни направи някоя беля, на хиляда лекаря ходи, а когато наистина и има нещо, не ще.

Кате, как успяхте да я свикнете? Ние не можем, гърнето си го няма за нищо....

Ани, мислех ако го приемат да го пусна за около седмица и после да го спра. Колкото да си пази реда. А сериозно да тръгне март-април. Не знам какво ще правя ако не го приемат, аз трябва да започна работа.
Иначе никой не казва нищо. Само получих имейл, че не е приет и толкова.

Пине, при вас вали значи. Тука няма още дъжд, но си е едно хладно....А и с тая температура май ще поостанем у дома.

Той днеска я свали сам, от 37.5 стана 36,5. Но сега гледам, че пак е топъл. И кисел. Отиваме на лекар, но съм малко резервирана. Докторката ни е все по=зле. Туморът явно притиска вече мозъка и тя е малко неадекватна...Няма сили, забравя думи....Вчера като го мериха, уж дойде да го преслуша, а забрави и си стана. не смях и да я питам нищо.... Много ми е мъчно, толкова добър специалист и човек е Sad

# 642
Намерих едно клипче, Хосе обяснява за мита за свиването на пурите върху бедра: http://btvnews.bg/video/video/tazi-sutrin/kakva-e-tainata-na-kubinskite-puri.html  Party

При нас времето също е дъждовно и не позволява разходки за сега...

С гърнето сме до никъде, като го сложа и се опитва да става.

# 643
Хе- хе, че някой вярвал ли го е това с женските бедра!  Laughing  Те на мъжете може да им се иска и между гърдите да си ги свиват, и ако може пред клиента, на живо, ама (многоточие)

# 644
И ние с гърнето сме до никъде. Опита ми показва, че няма смисъл да мъча и мен и детето преди 1,5-2год, но някакси не ми се чака до другото лято. Един път се изпишка в гърнето и това е единственото ни постижение.
Благодаря за пожеланията момичета, много сте мили. Днес щях да меся питката ама и тук вали от вчера, та няма на кого да я раздам, та ще почака.
Подаръче, прегръщам те и стискам палци.
Близначе дано Боци е по-добре. Много тъжно за вашата ЛЛ, представям си какво им е на близките и.
 Жалко, че не си успяла да се отпуснеш на партито, днес отиди и се налудувай. Децата тепърва ще боледуват, ще им трябваме свежи и заредени с енергия.
Джинке, къде си, казвай любопитството ме убива.
Бемолче защо събираш буркани? Да ти пратя ако ти трябват?
Елица, радвам се, че се е разминала операцията. Дано въобще да не се налага.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 14:01 от моргана

Общи условия

Активация на акаунт