Хитринки за всякакъв случай - тема 10

• 94 691
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Каква е повърхността ? От какъв материал е - ПДЧ .MDF или масив.
 С какво покритие е лак ,матирана или ...

# 706
  • Sofia
ако е тъмно дърво става с орехова ядка,натърква се няколко пъти да си пусне сока и готово

# 707
Със сигурност не е масив и е матирана.

Doli, точно по разлятото е тъмно и задължително ще пробвам още довечера с ореховата ядка. Иначе е двуцветна. Пробвах с един препарат на Медикс, но не се получи.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 13:15 от star in the sky

# 708
  • Sofia
аз съм го правила и в/у ламинат,получи се

# 709
ММ искаше да пробваме със зехтин, но аз реших първо да попитам и тогава да пробвам нещо. Явно мазнината на ореха помага.

# 710
Здравейте, искам да ви питам за съвет. Иамме тераса, която е открита и отдолу е покрита с мозайка/от тази старата, ако се сещате/, проблемът ми е, че от един чувал с боклук, който бях оставила преди време, се е отблеязало едно мазно петно върху мозайката. Това петно се е получило за няколко часа, защото аз вечерта го оставих и на сутринта под чувала вече имаше гадно мазно петно.
Е с какволи не го търках, ама не ще да се махне. Дайте някакви предложения какво да пробвам, много ми е грозно така...  newsm78  newsm78

# 711
  • София
Напръскай с Мелио /обезмаслител/ многократно и търкай или поръси с талк, за да абсорбира мазнината.

# 712
Мозайка се чисти добре и с Бинго на прах - на сухо търкай с гъба -светва като нова / на село коритото на чешмата ни беше първо мозайка и чистех с Бинго /.

# 713
Много благодаря, ще пробвам още довечера Simple Smile

# 714
ако е тъмно дърво става с орехова ядка,натърква се няколко пъти да си пусне сока и готово
Получи се, много ти благодаря   bouquet

# 715
# 716
С какво най-ефикасно е възожно да почистя мазни пръски върху латекс около котлон? Пробвах с магическа гъбка и не стана, може би защото престояха няколко дни? newsm78

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 14:09 от ranimi

# 717
Мазни пръски от латекс? Латексът не е мазен, той е на водна основа. Когато капна от него, или веднага избърсвам с влажен парцал, или като засъхне, много лесно се изчегъртва.

# 718
Пробвай с гъба с веро или обезмаслител или бинго на прах и суха гъба. Циф също.

# 719
  • някъде по морето
Някой да знае как се маха химикал от памучен светъл анцуг?
Пробвах със Спот и още един препарат от Кауфланд - никакъв ефект...
 Sad

Общи условия

Активация на акаунт