Хитринки за всякакъв случай - тема 10

• 95 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
За обилен цъфтеж и цветя като "пощурели" поливайте от време-на време със СПРАЙТ  Peace
Само че преди това го разгазирайте за да не съска  Crazy

# 166
  • в огледалото на живота
За обилен цъфтеж и цветя като "пощурели" поливайте от време-на време със СПРАЙТ  Peace
Само че преди това го разгазирайте за да не съска  Crazy
Сериозно ли ...  Rolling Eyes
И какво е подхранващото в тази напитка?

# 167
  • Бургас
Знам, че съдържа натриев цитрат против повръщане. На мен ми помага при мигрена, спрайт с един изцеден лимон - спасява ме да не мис е гади.

# 168
За обилен цъфтеж и цветя като "пощурели" поливайте от време-на време със СПРАЙТ  Peace
Само че преди това го разгазирайте за да не съска  Crazy
Сериозно ли ...  Rolling Eyes
И какво е подхранващото в тази напитка?
Трябва да питам,защото ми казаха хора които се занимават с цветя,поливат с цели лейки пълни със Спрайт,в него имало някакво уникално Е...но кой номер не знам,аз пробвах в/у една Бугенвилия и засега всичко върви добре  Peace

# 169
Да цъфтят много теменужките противозачатъчно се разтваря и се полива , за другите не знам .

# 170
Момичета, помощ! Днес от глупост наводних малко банята и коридора в общежитието си. Банята я оправих, обаче мокетът в коридора се намокри доста и вече няколко часа не е изсъхнал, въпреки че подсушавах с кърпи и държах отворен прозореца. Притеснявам се, че ще остане голямо петно, явно от водата и сапуна. Мога ли да минимизирам щетите?
Каква е настилката под мокета?
Изнеси го на слънце някъде,така няма да изсъхне,а рискуваш да си навлечеш миризма на гнило..

За настилката не знам и няма как да го изнеса, защото е прикрепен с 7-8 метални лайсни за пода. Днес е почти изсъхнал, изглежда няма да остане петно, но явно съхне бааавно. Чудя се дали да не поискам прахосмукачка от рецепцията и да мина местата, където все още е влажно  Thinking

Ако не е специална, прахосмукачката може да се повреди. По-скоро потърси влагоабсорбатор назаем.

# 171
  • в огледалото на живота

За настилката не знам и няма как да го изнеса, защото е прикрепен с 7-8 метални лайсни за пода. Днес е почти изсъхнал, изглежда няма да остане петно, но явно съхне бааавно. Чудя се дали да не поискам прахосмукачка от рецепцията и да мина местата, където все още е влажно  Thinking
Не пречи да махнеш лайсните и после пак да се сложат.
Ако мокета е подгизнал скоро няма да изсъхне.А ако оставиш така да изсъхне след това остава една гадна блатиста миризма...

# 172
Съжалявам Каая, но май най-добрия начин е да опитате до остържете това лепило, може и част от шпакловката да падне.

Това което ММ успя да измисли е да налепи гипсокартон по стените и след това замазка..

Shocked Ето защо като пия Швепс/Тоник и спира напъна за повръщане.

# 173
  • в огледалото на живота

Shocked Ето защо като пия Швепс/Тоник и спира напъна за повръщане.
Нали знаеш,че не се препоръчва приема на тоник по време на бременността поради наличието на хинин в него.....
По добре само сода с лимон

# 174
  • София
А с какво е вреден хининът?

# 175
  • в огледалото на живота
При бременни жени той може да предизвика контракции, както и да повиши нивото на инсулина в кръвта.

# 176
За бременността и хинина - не знаех...

# 177
  • в огледалото на живота
За бременността и хинина - не знаех...
Е,няма да пиеш с литрите,но е за препоръчване да не се консумира  Peace

# 178
  • Пловдив
Здравейте. С какво да изчистя зеленясало казанче на кафе машина Долче густо

.

Опитвах да бръкна с четка за зъби не става много е криво казанчето.? Confused

# 179
  • София
Здравейте. С какво да изчистя зеленясало казанче на кафе машина Долче густо

.

Опитвах да бръкна с четка за зъби не става много е криво казанчето.? Confused

Накисвам с разтворен доместос във вода. Оставям да постои и изтърквам, пада лесно.

Общи условия

Активация на акаунт