Хитринки за всякакъв случай - тема 10

• 95 799
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • някъде по морето
и аз съм доволна от тях,основно ги ползвам за банята,перфектно лъсва мивката,душ кабината,батериите..
Момичета, покажете ги тези магически гъби...
И аз искам... Hug

# 646
и аз съм доволна от тях,основно ги ползвам за банята,перфектно лъсва мивката,душ кабината,батериите..
И аз искам... Hug
Аз току-що си поръчах тези:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6362057416.html

пък ще видим какво ще дойде.

# 647
Моля ви за помощ. Имах гостенче, което надраска с химикал един от белите ми столове  #Cussing out. От екокожа са
В никакъв случай не опитвай със спирт. Така си съсипах нова чанта- от почти незабележимо петънце, се превърна в голямо тъмно лилаво петно.

# 648
И какво има като почистващ препарат? Обяснението беше само фибър, което... ами  Whistling не чисти само по себе си

# 649
  • Варна
И аз искам... Hug
Aз ползвам такива:

# 650
  • Пловдив
за пореден път - бяла кожа се чисти с памуче напоено с прясно или тоалетно мляко! Simple Smile

# 651
  • SF
Аз съм пробвала с прясно мляко. Не изчисти... Sad

# 652
  • Пловдив
Аз чантата само така си почистваме, а с какво ли не е била омазана Embarassed
Сестра ми са с бял кожен диван във всекидневната - само така го чисти и тя Peace

# 653
  • SF
Студено прясно мляко от хладилника чисти ли химикалка от естествена кожа?
Какви петна чисти от белия диван - просто леко зацапано или петно от нещо конкретно?

# 654
  • Пловдив
и чантата, и дивана са от еко кожа Peace
Чантата - химикал, зацапано от употреба, синева от дънки.
За дивана се сещам най-фрапантните - една от апликациите на панталон се беше отбелязала - голямо търкане падна, но се изчисти

# 655
  • в града на атомното слънце :)
за пореден път - бяла кожа се чисти с памуче напоено с прясно или тоалетно мляко! Simple Smile
Това беше първото, което пробвах - не става. Не става и с нищо друго. Драскотините все още си стоят.

# 656
и аз ползвам магическа гъба,гледам че на фино ползвате,аз съм по доволна от тези на сано,
фуги, дограми , стени каквото се сетите,чисти перфектно,а цената също ме устройва 1.10-1.30 за гъба  Simple Smile

# 657
Мастило чистя с паста за зъби.Ако е върху плат - паста за зъби/да не е оцветена, а бяла/, разтриваш, изплакваш, при нужда процедурата се повтаряш.На кожа предполагам с гъба и паста за зъби ще се получи.В ДМ продават едни малки шишенца с препарат за различни петна - мастило, кръв, трева...

# 658
  • оттам, откъдето започва България
Аз ползвам тези: https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0 … 10751%3B454%3B314. По 0,40 лв. са и вършат същата работа. Ползвала съм и на Сано, но след като открих тези в магазин за 1 лв. не виждам смисъл да давам излишни пари. Става въпрос за Dr. Magic.

# 659
  • в града на атомното слънце :)
Пробвах и с това https://www.clorox.com/products/clorox-bleach-pen-gel/ , но безуспешно за комбинацията кожа + химикал. Поне в търсене на отговора, намерих други интересни съвети в сайта им, които може да са ви полезни.

Общи условия

Активация на акаунт