Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 108 243
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
E, аз съм още по-ниска. Иначе  ти според височината си Ок с тези кг.
Аз за да си сваля поне 2 кг. ми трябват 1000-1200 кал.

# 556
  • 1st floor
Колко кг си сега и колко искаш да свалиш? Аз съм 48,5-49, била съм и 47 миналата година по това време. Но много стриктен режим пазех. А не ми се ще толкова да се вманиячавам. Сега имам малко бедра и гъз в повече, както и в мазничко в долната част на корема, но нямам амбиции да съм модел на Виктория Сикрет, та ще ме прощават... Laughing
И все пак 1000ккал ми се виждат ужасно малко. Това е глад и после се връща тъпкано, да знаеш! 1200 е минимума. По-скоро гледай да намалиш въглехидратите в храните и ще потръгнат нещата.

# 557
колко вадите от броя на дневния калориен прием, за да започне отслабване? то не трябва и да е много, за да не мине в "икономичен режим" тялото. та, колко вадите вие?

# 558
Сега съм 50 кг., искам да съм 47-48. Аз съм нисичка 159. Ама много трудно ми се получават нещата със слабеенето, уж гледам калориите ми да идват само от зеленчуци, малко плодове и дом.КМ.

# 559
Ехехехе, радвам се че раздвижих темата. Липсваше ми, марак преди само да я четях. Аз съм 162 см. висока и миналата година по това време бях успяла с броене и спорт да докарам 47 кг.
Сега целта ми е същата. Почнах да броя преди около месец - бях 53 кг, сега съм 51 кг. Единствен недостатък, който отчитам е че хапвам доста въглехидрати за да се заситя - основно хляб Вита и пълнозърнести сухари. В момента съм на малко спартанските до 1000 калории, но вече свикнах и не огладнявам.

# 560
Здравейте, след като моята тема нямаше успех, се включвам при вас.

На следната диета съм:
Закуска: плодове
Обяд: салата и до 200 гр  каквото искам (знам, примитивно правило, но ми е по-лесно да го спазвам отколкото да не го  Laughing)
Вечеря: Само салата

Принципно не броя калории, но за да съм член в темата, ще ги броя грубо. Имам везна, но понякога просто меря на око  Laughing Предполагам повече от 1200 кал. няма да мога да поема с този режим.
Отделно правя кардио!

Целта ми е да сваля до 53 кг. Висока съм 1, 68 и тежа около 66,5 кг, следващото мрене е след седмица.

# 561
  • 1st floor
Хора, къде са ви протеините, мазнините? newsm78 Не ядете ли месо, яйца, млечни? И защо? На домати, плодове и хляб ли карате? ooooh!

# 562
Хора, къде са ви протеините, мазнините? newsm78 Не ядете ли месо, яйца, млечни? И защо? На домати, плодове и хляб ли карате? ooooh!

Ако е към мен  Stop Mr. Green Споко, ям месо на обяд и мазнини в салатата.  Laughing Знам, че диетата ми не пасва на модерните представи за здравословно, но е ефективна и не толкова лоша.

# 563
Аз пък не ям по принцип месо,а вече в жегите и яйца не ми се ядат. Моето меню е всеки ден почти едно и също.Не закусвам пия кафе с мляко и около 100гр някакъв плод. На обяд 300гр КМ+2 с.л.овес.ядки. Вечеря- домат,краставица или др.зеленчук с 30-50 гр.сирене.

# 564
Аз отчитам днес:

90 мин. кардио на крострен. и 30 мин. упражнения за дупе и корем (днеска имам време)

Закуска: 3 малки праскови
Ранен обяд: домати, 2 филийки чиабата с нискомалслен маргарин (1/3 калориит на нормалния) и шунка, съвсем малко пълнозърнеста паста
Вечерята ще е смесена салата

# 565
Аз мисля да мина отново на режима Уейт Уотчърс, което много наподобява броенето на калории. Така че ще се отчитам при вас (дано да има за отчитане  Mr. Green ). И аз свалям, когато дневните ми калории са около 1300 (старая се менюто ми да е балансирано, като въглехидратите ограничавам, но не се лишавам напълно от тях). Друго, което се опитвам от скоро, но ми е много трудно, е да закусвам.
 Висока съм 170 и тежа 68кг. Целта ми са -6-8кг. 

# 566
Винаги ми е било достатъчно да поемам 1200-1500 калории дневно, за да отслабвам плюс ходене. Като се старая да редувам един ден с 1200 калории и един ден с 1400-1500 калории и по-рядко по някой много нискокалориен (или съответно висококалориен) ден. Laughing Преди години бях 54-55 кг на 160 см, сега съм значително повече. Embarassed Съответно, сега свалям и при повече калории, но се старая да приемам пак 1200-1500 калории дневно- достатъчно са ми. Peace

# 567
Винаги ми е било достатъчно да поемам 1200-1500 калории дневно, за да отслабвам плюс ходене. Като се старая да редувам един ден с 1200 калории и един ден с 1400-1500 калории и по-рядко по някой много нискокалориен (или съответно висококалориен) ден. Laughing Преди години бях 54-55 кг на 160 см, сега съм значително повече. Embarassed Съответно, сега свалям и при повече калории, но се старая да приемам пак 1200-1500 калории дневно- достатъчно са ми. Peace

Като чета такива неща се мотивирам.  Wink Хора, които издържат на диета и не се оплакват  Sunglasses Mr. Green

Аз по план имам почивен ден днес, но не издържах и отидох на фитнес. Като си гледам краката ми иде да се #2gunfire Та... направих 90 мин. кардио. Изгорените калории на уреда едва ли са верни, в действителност човек гори много по-малко.

От към хранене:
Закуска: плодова салата от ябълка, круши, праскови
Обяд: плодова салата и след известно време 2 големи парчета чиабата с нискомаслен маргарин, 15 гр 70% шоколад
Вечеря ще е ябълки

Днес салатите са ми само плодови, ама ми се ядат плодове много. Утре минавам на зеленчуци само.
Калориите са около 1200

Трябва да се спра с кардиото иначе ще почна да преяждам.. Но пък докато не видя поне 61 кг се опасявам, че ще търся компанията на мазохизма. Mr. Green Laughing

# 568
madama_drama, аз не се оплаквам от това, че съм на диета Laughing , но се оплаквам от моите килограми. Blush Затова съм и много мотивирана да се оттърва от излишните кг. Mr. Green А ти защо използваш този маргарин? newsm78 Вярно, че калориите му са по-малко, но е далеч по-вреден от масло, зехтин и т.н.
Като споменаваш за мазохизъм, аз много обичам да готвя (за другите) и да гледам кулинарни предавания когато съм примерно на плодов ден. Laughing

# 569
madama_drama, аз не се оплаквам от това, че съм на диета Laughing , но се оплаквам от моите килограми. Blush Затова съм и много мотивирана да се оттърва от излишните кг. Mr. Green А ти защо използваш този маргарин? newsm78 Вярно, че калориите му са по-малко, но е далеч по-вреден от масло, зехтин и т.н.
Като споменаваш за мазохизъм, аз много обичам да готвя (за другите) и да гледам кулинарни предавания когато съм примерно на плодов ден. Laughing

Да ти кажа имаме доста общи неща  Laughing И аз не се харесвам сега изобщо, едни бузи, едни баджаци, ръце....  Laughing Но щом го искаме силно и проявим инат в гладни моменти, накрая ще сме фиданки  Peace Rolling Eyes

Не ям масло, защото ми се повдига от миризмата му. Маргарина не е най-доброто, но пък да мажа филия със зехтин ми се струва прекалено щедро. Като отслабна и имам право на повече калории ще пробвам да го заменя.

Общи условия

Активация на акаунт