Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 11

• 108 250
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
OX'AMAH, малко късно видях въпроса ти. Не, до колкото знам Weight Watchers не организират групи в България. Преди години имах доста задоволителен успех благодарение на групата в БГ мама и по тази причина я поднових тук. Засега няма желаещи, но аз си точкувам. Чувствам се много добре, но за резултати още е рано.

# 541
  • 1st floor
За онзи ден отчитам 1331ккал, а за вчера 1423. Гледам въглехидратите да са ми около 40% или малко под. Тренирам почти всяка вечер кардио или с тежести по 30-тина минутки. Трябва да сваля два килограма, натрупани на морето! Mr. Green Дала съм си срок края на август. Laughing

# 542
Здравейте, дами  Wink Май само броене на калории не съм пробвала, хихи. Но напоследък много се запалих по Крис Пауъл и реших и това да пробвам.Имам мнооого за смъкване. Не си поставям цели и срокове, просто искам да ми стане начин на живот. Засега ми се струва трудно, но мисля, че след седмица-две ще знам всичко колко калории има и ще ми е по-лесно. Горе-долу изгарям по 1000 калории на ден /тае бо или зумба/ така че се надявам да има ефект. На всички много успехи  Hug

# 543
Извинявам се за глупавия въпрос, но ... само аз ли не мога да разбера какво се е случило с тази тема, която беше доста активна, а сега съвсем е спряла?!? Позволявам си да пиша тук, защото не откривам по - актуална тема. Ако съм пропуснала нещо или е против правилата, се извинявам.

# 544
На мен също ми е интересна темата...Дали нчкой спазва режима?

# 545
Да и на мен също. Навремето с този режим отслабнах 5кг. Сега след раждане ми останаха отново 3-4,да не кажа 5.

# 546
И на мен темата ми е интересна. Броя калории от скоро, старая се да се храня здравословно и сравнително разделно. Имам за сваляне 6-7 кг. Против строгите диети съм, защото не вярвам, че бързо свалените килограми са трайно свалени.

# 547
  • 1st floor
И аз броя калории, но тази тема наистина замря...А навремето тук се бяхме събрали доста добри дружки! Simple Smile

# 548
И аз броя калории, но тази тема наистина замря...А навремето тук се бяхме събрали доста добри дружки! Simple Smile
Ингересно ми е,  колко калории приемаш на ден и какви храни ядеш?  Каква ти е целта?  За месец примерно колко си валила?  Може ли повече информация?  Hug

# 549
  • Варна
Аз не броя,че ми е трудно,но ги ограничавам от 2 седмици някъде.
Усещам ефект.Най-вероятно са паднали около 2 кг.,доколкото си познавам тялото.
През деня хапвам домат+сирене или доста череши,вечер месо+салата.Добре ми е,не гладувам.
Ако ми се прииска нещо вредно (сладко),то го хапвам около обяд.Като цяло с толкова плодове не ми се дояжда де.

# 550
gali-presi ,моето хранене е подобно на твоето,но без месо,че  не  ям такова. При такова просто хранене няма много за броене, защото почти всичко е нискокалорично.

# 551
  • 1st floor
Ингересно ми е,  колко калории приемаш на ден и какви храни ядеш?  Каква ти е целта?  За месец примерно колко си валила?  Може ли повече информация?  Hug
В момента май нямам желание да свалям. newsm78 Останали са ми последните мазнини и си  е живо предизвикателство. Знам как става и май не ми се жертва. Blush Та гледам поне да не качвам. Карам с около 1600ккал. Гледам и В да са под 30, но не ми се получава всеки път. Зимата за месец свалих от 52 на 50. То зависи и колко килограма има да сваля човек. Ако са повече, става по-бързо.

# 552
НЕПОКОРНА, а колко си висока?
Със сигурност си по-висока от мен... Thinking

# 553
Записвам се и аз в темата...макар, че май няма много активност напоследък, но ми е интересна. newsm78 Обикновено броя калориите приблизително, закръглям. Peace Внимавам много с овкусяването на салатите и с мазнините в готвената храна и се старая да подбирам нискокалорични храни, но да са в нормални количества (не оскъдни). Понякога си правя нискокалорични дни, а понякога дори хапвам така, че да съм на 0. т.е. да не съм в калориен дефицит. Така свалям повече кг. Peace

# 554
  • 1st floor
НЕПОКОРНА, а колко си висока?
Със сигурност си по-висока от мен... Thinking
Ниска съм. 162 см.  Mr. Green
За да свалям, минавам на около 1300-1350.Иначе не се получава. Също така тренирам. Шест дни в седмицата, но кратки тренировки - по около половин час.

Общи условия

Активация на акаунт