Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 294
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • В градината...
Вики, много свежо са се получили  Peace

Мимозка, аз си поръчвах от тук крачета, да, хубави, но бройката е 6лв. на малките http://www.gold-work.net/Product_category0_23.html
Аз обаче не виждам цена на твоите крачета, пише само "продадено".

# 631
Ееее, ми кликни на профила па разгледай деееее...
36см - 22.00лв/4бр
20см - 9.55лв/4бр
Това са тези, които поръчах Grinning
Тези от последния линк 15см - 7.10лв/4бр.
Има количества, една много мила дама току що ми се обади да ме информира, че ги е изпратила, та утре ще ги взема - йееее! Извини се за забавянето, а такова няма, защото ги поръчах вчера и ги е пуснала днес Simple Smile Каза, че клиента е клиент и няма значение дали поръча на едро или на дребно, което е похвално наистина.
От скоро са в olx.bg и не са съвсем ориентирани, имат модели и количества на склад, но не са качили отново дори тези, които са продали.

# 632
  • В градината...
верно  Embarassed

# 633
  • от Луната
Благодаря ви за милите думи   bouquet. Мимозке и цвета на стените е желание на чедото с моя помощ естествено, че тя се беше хванала за едно наситено червено, като от квартала на червените фенери  Mr. Green. А тавана е слънчево жълто, като стане готово ще снимам.

# 634
Вярно де, ама побеснях!  #Cussing out
Ей сега звънях на Еконтци - доставката ми е 15,36лв  #Crazy #Crazy #Crazy
Кви са тия крачета едните 1,300кг /големите/., а другите 2,500кг /малките/  Thinking Та истина ли е 4 крака от по 20санта да са 2,500кг?  Rolling Eyes Дори да прибавим това, че са от масив - много ме съмнява  #Cussing out
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 635
Ползвай доставка през продавалника, от офис до офис. Доставката така ще ти е 3.60 - 4 лева.

# 636
  • София
Най-сетне и аз да се отчета с моята секция "Късен соц"  Blush Бавничко стана, но с малкият разбойник времето за работа е час-два на ден в наааай-добрият случай  Simple Smile

Скрит текст:
Като начало миналата пролет отделих гардероба и го наместих в антрето. Облепих го с фолио, възможно най-близко до шкафчето за обувки:

стана така

Преди:
След:

Снимките не ги бива. Цвета е слонова кост на Сократес, много приятно,  съвсем леко кремаво. Добре, че не започнах с Аквис, същият цвят има много неприятен поне за мен жълтеникав отенък.
Махнах лайсните, колкото по-изчистено, толкова по-добре. Но на стъклените вратички останаха. Оказа се, че държат стъклото. Трябваше да се примиря  Whistling
За една спица не ми стигна една кутия боя, та се отърчах за втора. Но ще я наместя със сигурност  Wink
Минала съм ПЕТ !!! РЪЦЕ с късокосмено валяче и пак прозира тъмното хммм....

# 637
Момичета,кажете какво да направя,че стария паркет да изглежда като нов?
Запазен е,не искам да го пренареждам,ще го лакирам.Какво да правя обаче с фугите ?
Имам 7-8 фуги които са доста широки.Между тях се насъбрало какво ли не-как да ги почистя?-с остъро ножче и прахусмукачка не става добре.
И след това с какво да ги запълня преди лака?

# 638
София,чудесно се е получило. Пет ръце са много.
Аз минах с лак мебелите и се приключи с това лепнене. Сега си правя паната на стената и после пак започвам с боядисване.
Мимоза,взе ли си крачетата?

# 639
София, много добре си се справила, супер свежа е соц-секцията  Heart Eyes

# 640
  • от Луната
Мимоза, много скъпа тая доставка  newsm78. Аз вчера пращах лаптоп до Русе, излезе почти 4 кг и със застраховката е 7 лв, без да ползвам отстъпки никакви.
София, секцията е станала чудна   bouquet.
Аз другата седмица ще захващам леглото на чадото и мисля вместо акрилната боя да ползвам автоемайллак, за да не ми се налага после да лакирам  Mr. Green

# 641
sofyia, и гардероба, и секцията са страхотно свИжарски.... браво на теб... много добре се е получило!

# 642
 Виктоалиа, ти с каква боя боядисва, цветът ти ли си го прави?
И моята дъщеря е синьо - жълтата гама сега, иска и наситени цветове, че събирам сили и информация.

# 643
София, браво на теб!
Ето, че се получават нещата щом има желание Grinning
Относно 5-те ръце не се учудвам, ако боята е разредена, освен това основата е тъмна.
След мнооого разговори с централата на Еконт се оказа, че  2-та модела са пуснати като отделни пратки в отделни офиси и от там 2 доставки. При корекцията смотаха наложения с 20-тина лева по-малко, но нали не съм такава пак звъня та звъня да си изправят нещата, че не знам кой ще плаща фирата...
В крайня сметка дамата ги е изпратила от дома си та платих почти 9лв доставка, ама айде, нали ми трябват-прежалих и това.
Поръчах ги натурални, а едните пристигнаха лакирани! Е, отвори ми се работа, но и това прежалих...
Крачетата са приказка! Масивни и много качествена изработка! 8 крачета тежаха общо 4кг.
Ще снимам Simple Smile
Днес доста напреднах-тапицирах 2-те части, но повече работни снимки няма да показвам Grinning ММ остана във въсторг...пък аз си виждам сакатлъците...ха-ха...

# 644
  • София
Благодаря, момичета  newsm51
Продължавам работа по тераската, като има мебелчета, ще показвам. Иначе - в другата темичка  Party

Общи условия

Активация на акаунт