Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 929
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • bad@ss
radinna, в момента нямам снимка под ръка, но ще направя, обещавам  Peace
Прави се на този принцип. Аз обаче от обръчите на втора бутилка направих и втори ред. Бутилката е от 11 л. минерална вода. Горе гърлото се оставя и се надява на фасонката.
 Едно обяснение, ама...  Mr. Green

Не мога да дам снимка от нета, щото си е мое изобретение  Joy

# 271
Докато звяр, но с чар пусне снимки, ето още малко идеи:

1, 2, 3, 4.
И да си призная, пробвах да направя кутийка от такава бутилка, но не ми стигна търпение и я захвърлих, така че се възхищавам на звяр, но с чар и за търпението, и за майсторлъка.  bouquet

# 272
  • bad@ss
Аууу, страхотни идеи!!! Особено това и тези Heart Eyes Както се вика в един български филм, "ще взема да реализирам лампа"  Joy Изобщо не се церемоня да висна от тавана нещо от бутилки, ама хич. Казвам го, щото бивах одумвана и критикувана от "баш" естетки и домакини  Mr. Green
labrex, благодарим  Hug
Лайкнах ти и поста  Laughing

# 273
..... Изобщо не се церемоня да висна от тавана нещо от бутилки, ама хич. Казвам го, щото бивах одумвана и критикувана от "баш" естетки и домакини  :mrgreen

Щом е красиво, какво му пречи. На някои от показаните изобщо не личи от какво са направени.  Peace

И да питам:

Скрит текст:

Какво означава това? Аз просто за проба кликнах върху "харесвам" на поста на една съфорумка в друга тема, но......освен дето ми се появи надпис "спри харесването" или подобен, та я заплаших, че ядоса ли ме нещо, спирам харесването, друго не стана. Grinning Всъщност не виждам промяна някъде или нещо обозначено, или няма, или аз недовиждам, нищо че очила не нося, щот са ми наред очите. Grinning

# 274
  • bad@ss
Отгоре преди датата има едно сърчице с броя харесвания.
Сигурно е заимствано от фейса. Означава, че ми е харесал постът ти, к'во друго да е  Simple Smile
В клюкарника доста често съм срещала "Ех, защо няма ся бутон "харесва ми"? Еми, на ви Simple Smile Ся ще има да си ги броят, трепетно  Joy

За да не е спам:
Колко симпатично може да стане едно барче от този тип Simple Smile
Ще си потърся.

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 19:41 от звяр, но с чар

# 275
Отгоре преди датата има едно сърчице с броя харесвания.
Сигурно е заимствано от фейса. Означава, че ми е харесал постът ти, к'во друго да е  Simple Smile

Ох, чак сега загрях! Embarassed Ясно ми беше, че е харесвам, но не виждах някакво графично изражение. Следващия път ще кажа на офталмолога да гледа добре, май съм за очила! Grinning Благодаря, че ме светна! Hug  bouquet
Понякога неща, които човек мисли да изхвърли, вземат, че се преобразят до неузнаваемост. Наистина симпатично е станало неугледното барче/шкафче! Heart Eyes Имам предвид, че съм захвърлила при майка едно ....не знам какво е, долната част е с вратичка, горната две чекмеджета, но е малко, горе долу колкото нощно шкафче. Колебаех се дали да го мятам (майка твърдо е решила, че е за изхвърляне) или да го попроменя, сега това жълтурче ме надъха да опитам, може пък да се получи нещо. Peace

# 276
  • bad@ss
Не си го и помисляй, моля те Simple Smile
Ето ти едно местенце в нета за вдъхновение Wink

# 277

Благодаря ти, ще зависна в него с огромно удоволствие!  bouquet Ако беше дървено това нещо, нямаше да се замисля, но то е останало от някакви соц.талашитени мебели с фурнир отгоре, но ми харесва като форма. Ще го вапцам, пък ще видим! Laughing

# 278
  • bad@ss
radinna, показвам обещаните снимки, дано успееш да добиеш някаква по-добра представа Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:

Опитах се да направя и една схема на пейнт, от която си личи що за титан на дизайна съм  Joy

Скрит текст:
Легенда:
червено - разрези
жълто - долен ред ленти (закрепят се по диагонал през ред)
лилаво - горен ред ленти (и те така)

Аз от схемата си нищо не разбирам, ама нали си знам  Mr. Green Ти дано успееш  Blush

# 279
  • Бургас
звяр, но с чар, благодаря  bouquet При първа възможност ще пробвам - от това глава не боли и да не стане нищо, най-много да изхвърля една бутилка

# 280
  • bad@ss
Ама, ти схвана ли? Схемата ми?  Blush
Браво!!! И на теб ще ти лайкна поста  Joy

# 281

Joy Hug душичка Joy.
Иавинете, не успях да се сдържа Embarassed

# 282

Joy Hug душичка Joy.
Иавинете, не успях да се сдържа Embarassed

Душичка, тя, а да познае в колко си легнах нощес? Само дето бой не си изкарах да вися до 3.40ч.  в онова местенце за вдъхновение "before and after" дет му сложи линка? Grinning И колко още има да висяяя........Чаровно звярче, много благодаря!  bouquet

И аз не се сдържах, сори..... Praynig

А полЮлеят ти е супер! Peace

# 283
  • Бургас

Като започна пробите ще проличи  Laughing

# 284
  • bad@ss
 Blush
Сега пак си погледнах схемата, ама тотално съм се оа*ала  Embarassed
Тези прорези, в които се пъхат лентите трябва да са хоризонтални. Като пъхнеш лентата горе и долу, отвътре подгъваш около половин см, за да се задържи. Аз ги стопих със запалка и съвсем не се измъкват. Много важно уточнение, нали?

labrex, аз бях посъветвана да изтрия тоя линк от лентата, под заплаха. Скоро очаквам навсякъде вкъщи картон с надпис "Не бутай, ке патиш"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт