Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 994
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Аз извадих бутилка за проба, седнала съм и гледам схемата. От къде идват лентите, на схемата няма рязано за ленти!?

# 286
  • bad@ss
Янтре, бутилката нали стои на обръчи. Отгоре надолу режа след третия и това ми е тялото. Останалите обръчи са лентите, като ползвам тези и от втора бутилка. Че и от трета, ако се наложи Simple Smile Един обръч = 2 ленти!

# 287
  • Пловдив
Ох, сега схващам, аз защото пробвам и държа бутилка от 2литра кока-кола ooooh! Ясно, ще си отрежа няколко кръгчета Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 288
  • bad@ss
Действате ли, красиви дами с шишета - малки и големи  Flutter
Откакто показах моята лампа, аз започнах да се вглеждам в нея с особено око. Критично. Онези сърчица, черните, които висяха, всъщност бяха изображение на моите гърди  Flutter
Да, бяха и висяха!
Разкарах ги, защото ми намигаха "Мастопатияяя". Хайде, шът!
Окичих я моята кадъна с герданчета  Flutter

Леле, мале, чае шукарие  Joy
Подхвърлям просто една идея. Много е красиво като свети  Flutter

Хайде. И някой ако направи, да покаже  Hug

# 289
Здравейте, имам един въпрос - с какво лепило да залепя тапет върху дърво? Искам да облепя отчасти един гардероб. Rolling Eyes

# 290
  • bad@ss
С c200  може би Simple Smile

# 291
  • Пловдив
Определено с ц200 или с лепило за декупаж (ама тук идва момента с цената).

# 292
   Досега си мислех, че и декупажът се прави с ц200.  Специално ли има?

# 293
  • Нотингам/Пловдив
Здравейте, записвам се да ви чета Simple Smile Имам разни идеи в главата и много , много да уча. Утре ще кача снимки и се надявам на съвети Simple Smile Първо ще попрочета предишни теми и 100% ще има какво да питам.  bouquet

# 294
  • Пловдив
   Досега си мислех, че и декупажът се прави с ц200.  Специално ли има?
Да, прави се с ц200, но има и специално.

# 295
А тази бутилка в последствие, когато се нагрее от ел.крушка не започва ли да мирише на пластмаса?

# 296
  • bad@ss
happy_mama, не мирише. Или поне не съм усетила, ама носът ми е доста чувствителен, та по-скоро - не. Като се има предвид, че и крушката е 100 ватова, от старите.

# 297
Привет и отново, тези дни само ви чета...
Днес сутринта приключих и окачихме първите вратички - стискайте палци, оказа се по-сложно отколкото очаквах, ще бъдат използвани 3 вида панти, за да има естетика малко от малко.....абе....соц история  ooooh!
Нетърпението е голямо, но времето не достига и утре продължаваме  Hug ММ е впечатлен от пълната промяна, вече има муза и съдейства  Mr. Green
Бях взела един модел дръжка за проба - евтина предвид бюджета и това, че гардероба не е нов, но ми стоеше толкова постно и ламаринено  Rolling Eyes че днес я върнах и си взех български месингови дръжки, масивни и стабилни, за цена няма да коментирам-всички ми се виждат безбожно скъпи предвид, че това е просто дръжка, но така или иначе съм на принципа, че като е гарга неприменно да е рошава, та я разроших до край  Mr. Green
И като стана въпрос за декупаж, ето моето първо и единствено за сега творение изработено за подарък за близък за мен човек  Heart Eyes Може да не е нищо особено, но съм вложила много лична емоция в изработката и човека за когото беше предназначен остана много впечатлен /бутилката е пълна  Crazy, на снимката не се вижда гърлото на шишето, което е в 2 цвята, както и картичката декупаж в същата тематика с нестандартно пожелание  CrazyМадамите в предната част са 2, а на гърба има елементи от маски и пера/.
Скрит текст:

За съжаление не разполагам с други снимки, произведението кръстих краставица  Joy Joy Joy това беше първото с което го асоциирах....
Имам останало кракле, някой дали е пробвал да го използва върху дърво или мебели изобщо? Интересно ми е какво би се получило?!  newsm78

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 21:39 от mimoza7710

# 298
mimoza7710 супер е шишето. smile3501 Просто уникално  Peace искам и аз такова  Laughing

# 299
Благодаря!   bouquet И аз си го харесвам много и все се каня да си направя още снимки от всички страни, но все забравям  Blush Истината е, че с каквото и да се захване човек има ли желание и влага ли чувство няма начин да не се получи  Hug

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 23:06 от mimoza7710

Общи условия

Активация на акаунт