Да преправим старите мебели с любов - тема 26

• 77 937
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Мимоза, браво!!!   bouquet Златни ръце имаш значи, наистина е неузнаваем гардероба.. и много освежен, браво още веднъж!!!

# 361

Мимоза, ти си направо талант! Ума и дума загубих, повече от чудесен е резултатът! Поздравления, комплименти, аплодисменти!  bouquet

Лелеее, какво му намислих на стария годзилест лакиран гардероб, направо го видях бял и красив, само дето аз не смея да го почна. ММ не мърмори, ама и не ми помага много, много. Е, понякога, по малко, да не е без хич. Laughing

# 362
  • Sofia
Мимоза, браво!!!
Аз следя темата, но още нищо не съм направила, след това преобразяване на гардероба съм напрово решена да действам с едни вратички на пдч мебели.

# 363
Отново благодаря и да кажа, че и аз попадам в групата на твърде самокритичните Grinning
Ако пантите не бяха за смяна и вратичките не бяха толкова плътни, за да се нагала да се пристъргват може би щях да се пробвам на място без да ги свалям. Това би ми спестило много усилия и немалко средства. С останалите мебели и интериорната врата смятам да се справя по-бързо!
Тъмната ми спалня определено изглежда много по-приветлива и просторна Grinning Измислих си нов КИТ от стърготини, кит за дърво и монтажно лепило "течен пирон" - много по-здраво става, шкури се и се боядисва без проблем!

# 364
  • София
    Поздравления! Наистина си струва труда като видиш резултата! Браво! Хайде сега и останалите шкафчета  Mr. Green
      bouquet

# 365
    Поздравления! Наистина си струва труда като видиш резултата! Браво! Хайде сега и останалите шкафчета  Mr. Green
      bouquet
Много ме пришпорваш значи Grinning
Останалото ще стане бързо. Вече виждам всичко в завършен вид и когато стане реалност отново ще кача снимки.

# 366
Мимозке, страхотен резултат   bouquet
Това е много труд, но определено си заслужава Peace
Как "пристъргвахте" вратичките? И аз имам един стар модул, на който така са му плътни и се суркат и не смея да го боядисам.

# 367
Didida, когато занесохме вратичките да им правят дупки за пантите не се сетихме да кажем на дърводелеца да им хване по 2-3мм от височината и при монтажа се оказа, че регулирането им е почти невъзможно, защото са ужасно плътни и влизаха като в клин Sad
След това ММ си ги хвана отдолу с дърводелско ренде - оказа се лесно и за мое най-голямо учудване триците не се разрошиха, а си стана като рязано на машина Simple Smile)

# 368
... после ще следваме вашата технология за боядисване в бяло.
Може ли едно линкче към тази технология, защото нямам времето да търся в стотиците страници теми? Може пък и да се престраша да се пробвам - има на какво. Проблемът е, че разполагам само с две леви ръце (с красив маникюр  Mr. Green) и почти никакво време... И пак да попитам - каква матова и достатъчно покривна бяла боя бихте препоръчали?

# 369
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778256.30;topicrefid=20

Миньон, виж поста на Ема на трета страница по средата някъде Simple Smile

# 370
И какъв обезмаслител ползвате?

# 371
  • В градината...
Мимозка, от самото начало беше много надъхана и решена и не те мързеше, ама това много труд  ooooh! Обаче резултатът е ...  Heart Eyes Heart Eyes

# 372
  • София
Мимозка резултатът е направо зашеметяващ! Много труд, за такова кратко време, хиляди поздравления  Peace Peace Peace

# 373
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778256.30;topicrefid=20

Миньон, виж поста на Ема на трета страница по средата някъде Simple Smile

Сърдечно благодаря, Bunnyslava!  bouquet
 Това ли е Сократес и ако да - от къде мога да си го закупя? Обикновено пазарувам от М. Бриколаж, но там асортиментът е ограничен, да не се разкарвам напразно...

# 374
Миньон а за обезмаслител какво ще ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт