Нашите кухни - тема 53

• 95 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
и аз закъсах с избора на цвят, на Егер нищо не ми харесва, на Каиндл не знам къде да отида да ги разгледам по подробно-гледах в магазин на Роси на Мадрид, ама там няма хубаво подредени и оказани всички декори, абе не е като в Салекс. А и на пръв поглед нищо не ме устройва. Търся някакъв дървесен вариант да се връзва с тъмен орех дограма и врати  и светъл дъб естествен паркет. Представям си го като някакъв среден вариант- да не е тъмно и да личат пръсти и прах Wink и да се поддържа лесно, а от друга да има някакви кафяви елементи да го вържа и с дограмата. Някакъв подобен вариант, за който съм питала по горе и благодаря на shadowman, че ме ориентира за цвета ми харесва.... но този орех лион на Кроношпан .... притеснява ме производителя, чух че много са си влошили качеството, и че май са закрили завода в БГ, не знам newsm78

# 226
  • Раковски
Виж орех тенеси на егер, може да го харесате, но трябва да се види на живо понеже от снимката не може да се добие реална представа.

# 227
  • София
leovani, казваш "на Мадрид" там не е ли Рали-М newsm78 (не съм ходила само съм го гледала като адрес).
За нашата холо-кухня се спрях на Kaindl H37965 (със синхронни пори) - http://media.snimka.bg/s1/2396/031036248.jpg?r=0

http://www.rali-m.com/kaindl.html
тук добре се вижда цвета:
https://www.ostermann.eu/webcontent/content/hlr-system/5_Platten … 5_Ulme_intl_ipic1.
Личат мазни пръсти Simple Smile върху този декор, но пък е красив.
Аз избирах цвета на дървесния вид с мостри от паркета и вратите.

shadowman, благодаря за отговора.

# 228
Виж орех тенеси на егер, може да го харесате, но трябва да се види на живо понеже от снимката не може да се добие реална представа.
Благодаря ти за предложението, и този цвятт съм загледала, приятно изглежда, малко повече ми жълтее, а моето кафяво е по-шоколадов цвят. Не знам като е на готови мебели как би изглеждал...или поне на по-голяма плоча. Дали някъде мога да го видя /и въобще всички цветове/ на по-големи плочи?

Desem Рали М е, объркала съм се Simple Smile Ти там ли избра твоя декор? Дали някъде другаде има ПДЧ на Каиндл да се види по-добре и всички разцветки?

Въобще, къде има други магазини/складове за ПДЧ та, освен на Мадрид Рали М, Салекс, и Нюман? Други не знам, подскажете къде да ходя

# 229
  • София
leovani, не, не там. При фирмата, която ни прави обзавеждането.

# 230
leovani

kaindl  

Скрит текст:

ето     комбинация - дъб паркет с орех (мдф) врати, плотът е сахара на каиндл.

# 231
  • Раковски
На мен синхронопорестите пдч-та ми допадат много, ся някой цветове не ми харесват, но има много добри попадения.

# 232
  • ГОре на черешата...
... синхронопорестите пдч-та

А какво означава това  Rolling Eyes?

# 233
  • София
ПДЧтата не са гладки и тези неравности повтарят дървесния рисунъка.

# 234
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 235
  • Варна
Привет,
може ли да дадете пресни отзиви за мивките Санитек? Харесах една стоманена и една гранитна. В магазин ми казаха, относно гранитните им мивки, че са някакъв нов материал и не са онези, които приличат на пластмасови. Видях мостра на бежовата им гранитна и изглеждат досущ като на Eurolux (тях поне съм ги виждала).
Ето тези харесах: 1., 2. и 3.

И още една питанка: ако поръчам стоманена мивка с финиш сатен на една марка и смесител на друга марка, които обикновено са цвят хром - дали ще има грозна разлика в цвета?  newsm78

# 236
  • Раковски
Мивките на санитек са полиестер а вече новите са им от гранитни частици и разни други неща, те са като на всички други маркови мивки за които се казва, че са гранитни, композни  и т.н.

1. Мисля, че мивката е за монтаж под плот, тоест плота трябва да е камък.
2 и 3. мивки с гранитни частици

това последното не мисля, че е притеснително.

# 237
  • В градината...
Мисля, че веднъж беше подхвърлен въпросът, но някой знае ли дали някъде може да се намери такъв тип мивка, а и как се води такъв модел  Thinking

# 238
  • София
perunika,

Керамични мивки за кухня има в Икеа, като тази например. Разгледай страницата им, а най-добре ако можеш посети магазина, защото от лични наблюдения мога да кажа, че не всички продукти ги има в сайта Peace

# 239
  • София
Съдейки по шкафчетата и дръжките им това са модели на ИКЕА. В магазина, обаче, се сещам да съм виждала модела само от втората снимка.

Общи условия

Активация на акаунт